Bár a pillanatnyi technikai kép nem ezt igazolja.
Ez is azt mutatja, hogy lesz még egy kör felfelé legalább az 50-es fibóig.
Azért gyanakszom, mert túl gyors volt a lejövetel.
(Ugyan ez az impulzív lenne jó az eséshez, de a kisördög- már dolgozik bennem!
A Demoban DAX-ban és SP két alkalommal, stop nélkül megnyitott shortjaimon 690000 Ft nyereség van. Azért vagyok ideges, mert ezeket nem élesben nyitottam.
Az előző kis felcsorgáson én is fogtam 23 eurót, most 471-től újra long 30 pont stoppal.
De furcsa! Vártam, hogy lemenjünk a nyakvonalra és hozta is az elvártat. Mégsem kitörő az örömöm!
A manipuláció mindennapos és Trump eleme a hazugság!
(idézet nem tőlem)
Egyébként a mozgások olyanok, mintha nem az egyes instrumentumok vonatkozásában döntenének a 'befektetők', hanem arról, hogy most betolunk egy csomó pénzt mindenbe, most meg kivesszük a sok pénzt mindenből, most be, most ki ...
Ilyenkor régebben egyértelmű, hogy az esés folytatódna 12.090 irányába, de valami szemétséget érzek, ezért is nyitottam longot.
Nyitottam (12.445) longot szűk stoppal- 12.435-
Veszteni nem vesztek, de nekem gyanús ez az egész.
Tartok tőle, hogy a 12.912 környéke nagyon fontos szint és, ha igen, akkor a dörzsöltek felszokták oda vinni, hogy a shortosokra a frászt vigyék!

12.445 Ha innen felfelé fordul, akkor - manipuláció- furcsának találnám!
Csak annyit, hogy 15:30-kor szűk stoppal bátran rá kellett volna nyitnom 5 CFD DAX shortot, az most 1000 EUR lenne. És tényleg így terveztem.
Nagyon nem szeretem magam ilyenkor, amikor ilyen lehetőségeket hagyok ki (de a demom jól fog termelni, hogy szakadjon meg). 15:30 után alig mozgott, elmentem enni valamit, mire visszajöttem a géphez, már bezuhant minden. Pedig erre készültem, nem igazán hittem a felben.
Tiszta ideg vagyok.