Rövis shortra jó beszálló volt. Holnap viszont újból emelkedés lesz.
De meddig?????? Mert nagyon unom már!
Rövis shortra jó beszálló volt. Holnap viszont újból emelkedés lesz.
De meddig?????? Mert nagyon unom már!
Jó chart. A piros nyílnál nyitottál shortot?
Óráson van továbbá egy fej-váll lehetőség 12.457-es nyakvonallal és kb. 12.090 környéki célárral.
-------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok, hazaértem!
Alakul a fej-váll!

Sziasztok!
Én is esést várok, tegnap óta shortban figyelem, mit csavarnak a Dax-on, igen azért elég egy hétvégi cikk és az indexek 2-3-4 %-ot szaladnak, ez elbizonytalanít, kis pakkal vagyok benne. Az USA gyorsjelentésre mindig felhúzzák és aztán kezdik adogatni, kérdés a visszaeső bevétel és profit várakozások, mennyire józanítják ki a tőzsdézőket, FED olcsó pénz mindent nem tud megoldani, ez csak álom. A tegnapi napos gyertyát szépen beborítja a mai, este majd kiderül így marad-e, alacsonyabb csúcsról fordult és lassan elfogy a hely a háromszögben is.
https://www.tradingview.com/x/sRVurEcV/
H1-en pedig jöhet egy visszapattanás, 12470-530 egy támasz zóna, ha a mai alj alá menne legszebb lenne 12468 alá beszúrás, akkor, lehetne egy fordulós célár 12650. Ezt ma reggel Lenthor is feltette a fej-váll lehetőségben.
Azért nem esünk mert racionálisan mindenki esést vár.
Tegnap ahhoz képest, hogy rekord számon vannak a megbetegedések és semmi jó hír nem volt mégis száguldoztak felfele az indexek.
A vicc az, hogy már azzal indokolták meg a tegnapi emelkedést, hogy Kínában félrefordították azt, hogy felpattanhat a corona vírus után a gazdaság, vagy felpattan...
Hát bazzeg , miután kiderült, hogy félreértették, azután sem kezdett el esni. Közben már tényleg minden szar is emelkedik 10-30%-ot.
Szerintem ha bármikor is be fog esni és nem elinflálódni fog az egész, akkor még egy vételi pánik hangulat jön még egyszer. Vagy ez már az lenne? Ahhoz képest elég lanyha, bár ahhoz képest, hogy a cégek profitja visszaesett nagyon komoly.
Ami még érdekes, hogy már a FED sem nyomtat. De az is lehet, hogy amit az elmúlt 3 hónapban nyomtattak az még egy ideig elönti a piacokat...
Én is teljesen tanácstalan vagyok, longba itt már nem merek lépni, a shortot nem szívesen zárom...
Hiába, No!
Vagy szárnyalás lesz vagy összezuhanás, esetleg ingázás a kettő között.
Én a magam részéről igyekszem shortot is venni, meg longot is, aztán a megfelelő időben eladni mindkettőt.
No, igen: Shortot talán egy kicsit többet!
Igen. Kérdés, hogy nem csinál-e legalább egy alsó szár vissza tesztet.
Sziasztok! Köszi Lenthor az elemzést!
Hasonlóan gondolom, vagy erőgyűjtés vagy egy nagyobb esés kezdete. Én az utóbbira tippelnék. Tegnap is írtam, - július van - ezért itt az ideje, hogy leengedjen a piac. Ami még az esés mellett szól, hogy az amerikai piac tegnap szokatlanul lanyha volt annak ellenére, hogy milyen jó nemzetközi hangulat volt. Sőt, hosszú idő óta először fordult elő, hogy a dax reggeli csúcsa után délután nem volt újabb csúcs. Ezért is tettem tegnap záráskor egy kontit az esésre. Igaz kiütött a stoppom, de végül igazam volt, jó volt a megérzésem. USA nyitásig lecsorgást várok, de szerintem utána is ez lesz. Akár 12350-ig is lehetne egy visszateszt. Onnan elválik, hogy mi lesz.
az ék elkezdett működni tp 1: 12600 (530) , tp 2: 470
http://keptarhely.eu/images/2020/07/07/v00/20200707v00sz301.png
Szia, jó reggelt!
Ha nem volt stop szinted felfelé vagy magasan volt, akkor jó volt a DAX shortod.
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a reggeli elemzéseket.
Nem egyszerű a helyzet.
SP is nagyon fontos nap előtt áll!
Hagyott egy "szigetet" maga mögött és elkezdett esni.
Most az esés után bezárta a sziget rést!
Döntés előtt áll a mai napon:
- csak vissza teszt volt és a rés bezárása és esik tovább?
- vagy erős kitörés lesz belőle? - és megy 3.393 fölé!

Vannak fontos szintek, melyekre érdemes figyelni!
Ami közel van:
12.913 környéke! Felette erős emelkedés várható, de 12.912-ről vissza is pattanhat!
Lefelé 11.537 visszapattanhat, de eshet is tovább!
11.212 alatt erős esés venné kezdetét.

Óráson van továbbá egy fej-váll lehetőség 12.457-es nyakvonallal és kb. 12.090 környéki célárral.

Sziasztok, jó reggelt.
12.640 fontos támasz és egyben ellenállássá alakult.
12.640 felett elérhető 12.800, majd 12.925 és esetleg 13.000 környéke.
12.640 alatt eshet 12.500 és 12.430 irányába.