Regisztráció Elfelejtett jelszó

Európai részvények

Béta piac

#862669 Tapasz

Ez a g.e.ci árjegyző már megint b.aszik beállni CB és DB esetében

delivery hero

#862490 Koffein Előzmény: #862408

Lássuk, most, hogy bekerült a DAX-ba, lesz-e felhajtó erő a továbbiakban... eléggé beragadt ide a 90-105 -ös sávba...

"A várakozásoknak megfelelően az ételkiszállítással foglalkozó Delivery Hero váltja a Wirecard-ot a mai zárást követően a DAX indexben. A soron kívüli felülvizsgálatot egy új szabály tette lehetővé, ez alapján a botrányba süllyedő Wirecard-ot soron kívül kizárták az indexből."

VW

#862216 Tapasz Előzmény: #862206

Ne izgulj, nem vagy egyedúl. Nézd meg a CB, DB és a Telefonica Deutscheland mai teljesítményét ... Bezzeg a 16 USD-nél 0-ban eladott ezüstöm.

VW

#862206 matgab Előzmény: #861946

minden két-három- tízszereződik, kivéve az én drága fos K+S részvényem, aminek a mai napon is sikerült +5%-ból már minuszba kerülnie...

Vapiano

#861131 Koffein Előzmény: #861116

amikor eldöntöm, hogy beleveszek, erre a piac is felébred és elkezdik zsákolgatni... kb így érzem magam

Vapiano

#861116 matgab Előzmény: #861095

En szoktam ott kajálni. Régebben többször es mostanában (utóbbi 2-3 év egyre ritkábban). Házhozszállítást is volt h igenybe vettem. Az árakat eléggé felnyomták, a minőség meg neha gyengébb. A magyar ceg az csak franchise, a német csődje elvileg nem érinti.

Pizza hut-nal azért jobbnak mondanám. Es nem is a pizza a fő vonaluk hanem a tészta. En a pollo di crema-t szoktam mindig enni, az a legjobb!

Vapiano

#861112 Koffein Előzmény: #861095

Egyszer én is elmentem mellette és csak azért nem kajáltam ott, mert sokan voltak előtte :) mostanság érdekelne, hogy üzemelnek-e? túlélheti-e? vagy már az emberek elszoktak és máshol tömik a makit... :)

Vapiano

#861095 Tapasz Előzmény: #861094

Ismerek EGY embert, aki már evett ott (bp-iben). Finom, de nagyon drága. Szvsz olyan, mint a pizzériák között a PizzaHut