Jó reggelt! Sziasztok!
Köszönöm az elemzéseket!
Jó reggelt! Sziasztok!
Köszönöm az elemzéseket!
Most már lassan jó lenne, ha fordulna.
A "medvék" az irányítást csak 12.122 alatt vehetnék át.
---------------------------------------------------------------------------
Tegnap írtam! Ami fontos, hogy 12.216, majd 12.122 alatt a medvék veszik át az irányítást. Addig még a bikák indíthatnak ellentámadást.
Most nézzük mit kezd a "zászló alakzattal".

Szia! Ha alapból a híred alapján kereskedek, akkor ellentétes mozgást várok. Bocs az offért.
Sziasztok, jó reggelt!
Már jó lenne egy kis fej-váll 15 percesen, ha engedik!
-----------------------------------------------------------
Hazaértem!
Lehet ez:

vagy a reggeli:

S&P-nél biztos vagyok benne, hogy ma is pluszba húzzák...
A legizgalmasabb nap és napok következnek, harc a momentum indikátor és a 200 napos között:
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_58b5414554aadccc976768255fd4e473.png
Az irányok hosszabb távra eldőlnek - egyre jobban befeszül a rúgó , vajon merre pattan el...?....azzal ellentétesen megy majd DAX, S&P és a többiek, kivárás - nagy a tét
A kis csati felső vonaláról lepattant. Irány 12250-280, a csati alja? Az akár vételi jel is lehet.
Lenthor, szerinted lemegy 12320 környékére vagy esetleg fordult 12500 környékén, legalább egy kis felfelé korrekció erejéig?
Szia JackOne, Sziasztok!
Ha jól sejtem, és valóban ez a forgatókönyv valósul meg, akkor a daxot is felhúzzák legalább 13200-ig?
Szerintetek?
S&P átment a 3223 -on nagy eséllyel betölti a letörési rést 3330 / vagy dupla csúcs - miközben VIX most vagy visszateszteli a 25,93 letört támaszt, vagy sikeresen megfordul(t) a D ma 200 -on és réstető/résalj látogatásba kezd - utóbbi esetén ATH lesz minden indexben - míg ha sikerült az 1 H Ma 50 felett maradnia, akkor lassan-lassan a kilövésnek vége lesz...ez a hét és a következő vízválasztó lehet (vajon NQ megcsinálja e közben a 10500 elvárt célárat?
Szia Lenthor, hiányoltunk-:)
A hetessel amit feltettél, az indikátorok is teljesen összhangba vannak - a fák azért nem nőnek az égig, az általad flat B, nekem felső rés alj, vagy magának a résnek a betöltését jelentené - ahonnét egy korrekciót várnék (0.382 fibo- 2. hullámnak) 10200-11000 közé a két fontos zónába. A 10 K alatti terület ekkora pénzbőséggel és hetes, havi technikai kép mellett nem valószínű - Mi a Véleményed?
Mai csúcs nálam 2.618 fibo - 12932,40 -fantasztikus...majd nem elérte promt.
Üdv.
Szia Mancs-:) Te promton, én meg futin néztem a kettő között ennyi csak a különbség...nálad mindjárt nálam kicsit később verné be a fejét-:),- de majd eldönti Ő hogy hol-:)
Kiderült, hogy sok esetben besorolási hibát vétettek a pénteken közölt átfogó munkaerőpiaci kép készítésekor, amivel az eredetileg közölt munkanélküliségi adat alulbecsülte a valóságot. A hiba abból adódott, hogy több esetben foglalkoztatottnak regisztráltak olyanokat, akiket átmenetileg elküldtek a munkahelyükről. Ezzel a májusi munkanélküliségi ráta 16,3% lett volna a pénteken publikált 13,3%-kal szemben. Kiderült azonban, hogy ezt a hibát már az áprilisi adatok során is elkövették, így az akkori 14,7%-os munkanélküliség 19,7% lett volna. A javuló tendencia ezzel összességében fennmaradt, de abszolút értelemben magasabb adatról beszélünk. Így a munkanéküliségi ráta már jobban összhangban van a hetente megjelenő munkaerőpiaci adattal, ami az első ízben munkanélküli segélyért folyamodók számát mutatja.
Ha már hetes Ichimoku és azt írtam, hogy sürgősen le kellene fordulnia, mert különben érvényesíti a vételi jelet, akkor érdemes megnézni a hónapos chartot is.
Nagyon érdekes helyzet állta elő!!!!!
Nem is emlékszem ilyen együtt állásra!
A Tenkan, a Kijun, a Senkou Span A és a Senkou Span B is 11.017-en áll!
Nagyon furcsa!
Érdemes figyelni, mert, hosszú távon eldőlhet, hogy lefelé, vagy felfelé megyünk.

Akkor visszatérve a DAX-hoz.
A hetes Ichimokut nem szoktam olyan sűrűn nézni, mint a napos chartot! (emiatt nem is vagyok biztos még a jelzésben)
Viszont hetesen is most adta be az "aranykereszt"-et.
A Tenkan is a Kijun fölé került, ami szintén longos jel.
Ha sürgősen nem fordul le, akkor érvényesíti a beadott vételi jelet és célba veszi az új ATH-t.
(Pedig én sem szeretném!)