Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX

JackOne Előzmény: #860096

Ahh, de hogy profi ...Lenthor, Szarvasvadász, Pomperj, Buxelliott, Elliotthullám,Daxlisgyuszi + Bence Balázs + Kovács Karád -:) a profizmus náluk kezdődik!

2009 -óta, foglalkozok vele - kiváló nyitó volt, az első lépés USD -vel -15 milla, aztán helyre jöttem, majd miután jókora pluszba kerültem újabb szuper brutális veszteség 2017 -ben egy long piacon - no akkor kezdtem el jobban foglalkozni ... tanulni, tanulni és gyakorolni ...piacra lépni és kielemezni akár nyertél, akár vesztettél.

Amúgy a technikai tudás 15-20% - pszichológia az egész 80-85%-ban - hiába látod és érzed hogy most emelkedni, vagy esni fog ,- ha nem mered meglépni, vagy a pozit amiben vagy nem kellő időben zárod (tőkevédelem, veszteség elvágás, vagy éppen realizálás (mert megy úgyis tovább...) - no ez volt nekem a legnehezebb) Reál vagyok és így duplán nehezebb volt és az ..., mert itt nem úgy működnek a dolgok ...de fejlődik az ember..:)

Ezért írtam:amik kijönnek szintek csak lehetőségek, de valójában mit csinál majd ott a piac ...?....vételi/vagy eladási jel ..és megerősítésre is került...? Q.sokat buktam, és sokat nyertem ahhoz h. tényleg elszámoljak magamba 3.-ig-:) -amíg v.mi megerősítésre is kerül.

..még mindig jobb lemaradni egy trend 20%-30%-ról és megfogni a trend 40-50-60%-t míg 70-80-90% bukóban ülni, vagy pozit zárni!

Elliothullám mottója nagyon igaz:

"Livermore gondolata…:

“To anticipate the market is to gamble. To be patient and react only when the market gives the signal is to speculate.”

vagyis a piac mozgását előre vetíteni szerencsejáték. Türelmesnek lenni, és csak akkor lépni, ha a piac megadja a jelzéseket, az a spekuláció!"