Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#860149 Lenthor Előzmény: #860119

Lenthor

Most már lassan jó lenne, ha fordulna.

A "medvék" az irányítást csak 12.122 alatt vehetnék át.

---------------------------------------------------------------------------

Tegnap írtam! Ami fontos, hogy 12.216, majd 12.122 alatt a medvék veszik át az irányítást. Addig még a bikák indíthatnak ellentámadást.

Most nézzük mit kezd a "zászló alakzattal".

https://invst.ly/r2nw2

DAX - VIX - S&P

#860148 Gabor2017 Előzmény: #860145

Szia! Ha alapból a híred alapján kereskedek, akkor ellentétes mozgást várok. Bocs az offért.

dax

#860141 KB58 Előzmény: #860135

Lenthor, szerinted lemegy 12320 környékére vagy esetleg fordult 12500 környékén, legalább egy kis felfelé korrekció erejéig?

Szia JackOne, Sziasztok!…

#860136 Mr. 50% Előzmény: #860128

Szia JackOne, Sziasztok!

Ha jól sejtem, és valóban ez a forgatókönyv valósul meg, akkor a daxot is felhúzzák legalább 13200-ig?

Szerintetek?

S&P átment a 3223 -on na…

#860128 JackOne

S&P átment a 3223 -on nagy eséllyel betölti a letörési rést 3330 / vagy dupla csúcs - miközben VIX most vagy visszateszteli a 25,93 letört támaszt, vagy sikeresen megfordul(t) a D ma 200 -on és réstető/résalj látogatásba kezd - utóbbi esetén ATH lesz minden indexben - míg ha sikerült az 1 H Ma 50 felett maradnia, akkor lassan-lassan a kilövésnek vége lesz...ez a hét és a következő vízválasztó lehet (vajon NQ megcsinálja e közben a 10500 elvárt célárat?

dax

#860127 JackOne Előzmény: #860119

Szia Lenthor, hiányoltunk-:)

A hetessel amit feltettél, az indikátorok is teljesen összhangba vannak - a fák azért nem nőnek az égig, az általad flat B, nekem felső rés alj, vagy magának a résnek a betöltését jelentené - ahonnét egy korrekciót várnék (0.382 fibo- 2. hullámnak) 10200-11000 közé a két fontos zónába. A 10 K alatti terület ekkora pénzbőséggel és hetes, havi technikai kép mellett nem valószínű - Mi a Véleményed?

Mai csúcs nálam 2.618 fibo - 12932,40 -fantasztikus...majd nem elérte promt.

Üdv.

DAX

#860126 JackOne Előzmény: #860118

Szia Mancs-:) Te promton, én meg futin néztem a kettő között ennyi csak a különbség...nálad mindjárt nálam kicsit később verné be a fejét-:),- de majd eldönti Ő hogy hol-:)

dax

#860125 matgab Előzmény: #860122

Kiderült, hogy sok esetben besorolási hibát vétettek a pénteken közölt átfogó munkaerőpiaci kép készítésekor, amivel az eredetileg közölt munkanélküliségi adat alulbecsülte a valóságot. A hiba abból adódott, hogy több esetben foglalkoztatottnak regisztráltak olyanokat, akiket átmenetileg elküldtek a munkahelyükről. Ezzel a májusi munkanélküliségi ráta 16,3% lett volna a pénteken publikált 13,3%-kal szemben. Kiderült azonban, hogy ezt a hibát már az áprilisi adatok során is elkövették, így az akkori 14,7%-os munkanélküliség 19,7% lett volna. A javuló tendencia ezzel összességében fennmaradt, de abszolút értelemben magasabb adatról beszélünk. Így a munkanéküliségi ráta már jobban összhangban van a hetente megjelenő munkaerőpiaci adattal, ami az első ízben munkanélküli segélyért folyamodók számát mutatja.

dax

#860123 Lenthor Előzmény: #860122

Ha már hetes Ichimoku és azt írtam, hogy sürgősen le kellene fordulnia, mert különben érvényesíti a vételi jelet, akkor érdemes megnézni a hónapos chartot is.

Nagyon érdekes helyzet állta elő!!!!!

Nem is emlékszem ilyen együtt állásra!

A Tenkan, a Kijun, a Senkou Span A és a Senkou Span B is 11.017-en áll!

Nagyon furcsa!

Érdemes figyelni, mert, hosszú távon eldőlhet, hogy lefelé, vagy felfelé megyünk.

https://invst.ly/r260l

dax

#860122 Lenthor Előzmény: #860120

Akkor visszatérve a DAX-hoz.

A hetes Ichimokut nem szoktam olyan sűrűn nézni, mint a napos chartot! (emiatt nem is vagyok biztos még a jelzésben)

Viszont hetesen is most adta be az "aranykereszt"-et.

A Tenkan is a Kijun fölé került, ami szintén longos jel.

Ha sürgősen nem fordul le, akkor érvényesíti a beadott vételi jelet és célba veszi az új ATH-t.

(Pedig én sem szeretném!)

https://invst.ly/r25uh