Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

-- dühös-e vagy? -- és kire? --

#853225 Ibiza Előzmény: #853212

nem megmondom, felismerem, mert egy új izmus aminek az isták a követői, egyformák a módszereik a működési alapjuk a PR-juk.. a kulcsszavaik.

Ha szeretnél önálló entitás lenni akkor akkor egységes mércével kell mérni a világot, egységes értékek szerint. és egy értéket kell képviselned. nem elég ha a neolibsik azt mondják akkor vagy szabad és független ha azt szajkózod amit mondanak.

"Genetikailag alattvalók. Vágod már?"

vagy csak kényelmesek..nem mindenki akarja felfedezni a világot, beleül valamelyik készen kapott világképbe..vagy szörfözik az új hullámokon..ugrik egyikről a másikra.

egy népcsoportban sincsenek csak vezéregyéniségek.. nem is kellenek...kell az irányitható irányba álltható réteg.

egy népcsoportban sincsenek csak aljas emberek.. pedig van mindenféle aljasság a világban. általában a bigottság és a kiválasztottság illúziója az alapja.

a saját felbontásom az.40%birka (követők, alapból tisztességesek) 40% nagy tudású alkotó ember 20% mocsok, értéktelen..és egyéb, de ez kb minden népre igaz.

-- dühös-e vagy? -- és kire? --

#853212 Láma Előzmény: #853204

"De a neolibsik megmondják mi a helyes,"

Te meg megmondod, hogy ki a neolibsi, mert te tudod. :)

"Nem is értik mi a morál, az emberi tartás, az adott szó súlya."

Pávatánc. Vágod?

"Nem kell mindenkinek független entitásnak lenni"

Én szeretek az lenni.

"az emberek 40%ának nincs is erre igénye,"

Genetikailag alattvalók. Vágod már?

"De ettől nem kevesebbek, ők ilyenek ez kell nekik."

Akkor én vagyok a több :)

-- dühös-e vagy? -- és kire? --

#853206 Ibiza Előzmény: #853166

neked is vannak génjeid, generikus alapjaid, dolgozd fel. :)

apák nagyapák nagymamák, és egy-egy mély titok szinesiti a géneket, adja az arányokat és a környezet a tanulás hozza ki ebből a koktélból amit lehet, félelmetesen szép.

Ráadásul ott a mutáció, a természet játéka a változásra, a zsákutcák kihalnak, degenerálódnak, a sikeresek fejlődnek, túlszaporodnak majd betegség vagy járvány szabályozásával beállnak egy szintre..fejlődnek tovább vagy csökevényesednek.

-- dühös-e vagy? -- és kire? --

#853204 Ibiza Előzmény: #853166

nem lenne baj ha valódi liberalizmus lenne, de az újliberálbolsevikok bemocskolják ezt a szót.
Liberalizmus értéke és vivmánya, a tolerancia, a mások véleményének és személyének a tiszteletben tartása, a minden ember egyforma érték egyforma szavazat.

De a neolibsik megmondják mi a helyes, mit kell tenned, ha nem teszed kapod a vacak kis cimkéiket, erőszakosak agresszivek és pofátlanok. Csak az ő véleményük a trendi a korszerű és egyedül elfogadható akkor vagy szabad és független ha ezt szajkózod (félelmetes mennyire nem látják ezek a megvezetettek, és még ők birkáznak. Miből fakad ez? kiválasztottság hamis illúziója? volt már ilyen, nem jött be. Erodálják a társadalmi bizalmat az elfogadott társadalmi konszenzusokat.

Nem is értik mi a morál, az emberi tartás, az adott szó súlya.

De mint minden vadhajtás ez is a méltó helyére kerül majd, a fasizmus a nácizmus a szocializmus bűzös szemétdombjára a kitalálóival együtt.

A jó és a rossz fogalma kb egyforma a világban. Sokfelé jártam, sok embert megismertem mert valóban érdekeltek, az értékek mindenhol értékek voltak.

A bigottság a kettős mérce és a kiválasztottság balga ábrándja a világ rákfenéje.

A kufár lélek a szerzési vágy, amikor a túlerősödött majmok elveszik a gyengébbektől a javaikat, teszik őket rabszolgává a saját hazájukban. Persze mindezt felszabaditásnak álcázva háborút gerjesztve, ahol a háború kufár hiénái is jóllakhatnak.


A valódi liberalizmuson kell alapulni a demokratikus társadalmaknak, ez a világi lét és mellette önként vállalható a szabad vallásgyakorlás.


Nem kell mindenkinek független entitásnak lenni, az emberek 40%ának nincs is erre igénye, beleállnak a trendekbe élvezik a rövid pillanatokat a talmi csillogást a cifra nyomorúságot. De ettől nem kevesebbek, ők ilyenek ez kell nekik.






Anno Fletóék 40 milliárd…

#853175 walex Előzmény: #853174

Anno Fletóék 40 milliárdért akarták elherdálni az aranytojást tojó tyúkot.

Jó kis papír lehetne, de az államnak az a jó, ha minden nyerő ott marad.

Azért 20%-os emelés nem kevés. Ennyivel nem fognak nőni a kifizetett nyeremények szvsz.

Lemondott az antidemokra…

#853172 walex

Lemondott az antidemokraták recska tagozatának vezetője.

Szegény, ő áldozat, tessék sajnálni. :D

G1G :)

Kíváncsiságból megnéztem, szektatv szépen próbálja eltussolni, bezzeg ha a másik oldalon van balhé, a csapból is az jön.

-- dühös-e vagy? -- és kire? --

#853166 Láma Előzmény: #853136

Dehogy torz. Csak a nálunk ortodox értékrendek követői számára szokatlan. Megvannak továbbra is a jobbos, balos, liberális értékrendet követők, akik ragaszkodnak a saját értékrendjükhöz és nem engedik felhígulni. Amitől torznak tűnik az egész, az egy új értékrend megjelenése, vagy inkább eszkalálódása. Az elnyomott lesajnált cigány kultúra értékrendje, amire a fidesz épül a vajda nyomására. Aki képtelen kitörni a gének korlátai közül. Ami megdöbbentő, hogy a nem cigány származású népesség körében ilyen sokan fogékonyak erre a feltörekvő értékrendre. Asszimilálódunk. Beolvadunk a saját kisebbségünkbe. Genetikailag továbbra is lassan. Mentálisan, értékrend szempontjából 2010 óta fénysebességgel. Nem vagyok tőle boldog.

-- dühös-e vagy? -- és kire? --

#853136 Koffein Előzmény: #853104

az egész társadalom értékrendje torz... a kedves politikusaink, akiket kinevelt a nép, az elmúlt 30évben... olyan szinten szétbarmolta az értékrendjeinket, hogy ha megemlíted bárkinek is, hogy "értékrend" azt mondja, hogy az micsoda? ugyanmár...

:) kellenek a cimkéid..a…

#852979 Ibiza Előzmény: #852910

:) kellenek a cimkéid..anélkül elvesznél...hunyorogva pislogsz az életben...fedezd fel, legyél nyitott..hagyd otthol a vacak kis skatulyáid.

Ez igen! A nagyon tolerá…

#852978 walex

Ez igen! A nagyon toleráns lilák betiltották a keresztet.

Isten ments, hogy ezek valaha is kormányra kerüljenek, szép lassan kimutatják a foguk fehérjét.

Csak kíváncsi voltam, él…

#852910 Láma Előzmény: #852876

Csak kíváncsi voltam, élsz-e még. :D

De látom minden rendben. Éberség nerelvtárs, éberség!

visz a gyűlölködő véred.…

#852876 Ibiza Előzmény: #852796

visz a gyűlölködő véred.

ez alkalmazkodás. és egyáltalán nem lehet általánosítani.

Ahogy a zsidók kikeresztelkedtek, vagy az olaszok vagy németek "fasiszták" "nácik" voltak. De Usában is körülnézhetsz amikor nagy besúgások voltak.

A párttagok száma ugrásszerűen nőtt anno MO-on, utána drasztikusan lecsökkent.

ha élnek családban régi öregek rákérdezhetsz ezekre.

Én a 60as évekre jól emléxem, rengeteg embert családot ismertem. Láttam sorsokat és érdekes módon már akkor értettem. Munkásőrök, templomban esküdő főelvtársak (akik utána fegyelmit kaptak), zsidók akik tartották a vallásukat és akik átkeresztelkedtek, reformátusok lettek, svábok, hithű r.katolikusok, bolgárok, görög menekültek, olyan párok ahol egyik főkomcsi a másiknak az apjától ezek vettek el mindent. 56osok, munkásőr tábornokok, szódagyárát megtartható zsidó család, cirkuszos cigányok. Ja és öreg paraszt, tajték pipával kackiás bajusszal, két lóval fuvarozott.


Szlovákiában meg magyaro…

#852245 walex Előzmény: #852242

Szlovákiában meg magyarok ellen kampányolnak.

Simán hazaárulás ez is.

totális letámadásban az ellenzék

#852243 Ibiza Előzmény: #852241

Én is írtam, le akarta vezetni a feszkót, plusz veszekednek majd a koncon az új szövetségesek.

A gond az, precedens lett és az liberálbolsevikok vérszagot kaptak.

Budapesten mindig erősek voltak az urbánus "zsidó" értelmiségiek (powered by Német M.) akik nem zsidók ahogy Köves Slomó mondja, hiszen nem tartják a zsidó szokásokat, de mostanában találják meg kisebbségi identitásukat és ezt másokon kérik számon. Zsigeri a gyűlölet. "mindegy ki csak ne a fasiszták" persze az a legjobb ha saját érdekcsoportjuk.

Szerintem vidéken eléri a fidesz a magyar lelket, de nem lesz könnyű dolga a nagyvárosokban ahol a neolibsik mossák az agyakat..minden avitt és dohos ami nemzeti..akkor vagy menő és modern ha befogadó vagy a devianciával és az idegennel ha "lázadni mersz a diktatúra ellen" ha azokat mondod amit a szádba raknak, akkor lehetsz a "felvilágosodott" elit tagja.