Regisztráció Elfelejtett jelszó

-- dühös-e vagy? -- és kire? --

Ibiza Előzmény: #853166

nem lenne baj ha valódi liberalizmus lenne, de az újliberálbolsevikok bemocskolják ezt a szót.
Liberalizmus értéke és vivmánya, a tolerancia, a mások véleményének és személyének a tiszteletben tartása, a minden ember egyforma érték egyforma szavazat.

De a neolibsik megmondják mi a helyes, mit kell tenned, ha nem teszed kapod a vacak kis cimkéiket, erőszakosak agresszivek és pofátlanok. Csak az ő véleményük a trendi a korszerű és egyedül elfogadható akkor vagy szabad és független ha ezt szajkózod (félelmetes mennyire nem látják ezek a megvezetettek, és még ők birkáznak. Miből fakad ez? kiválasztottság hamis illúziója? volt már ilyen, nem jött be. Erodálják a társadalmi bizalmat az elfogadott társadalmi konszenzusokat.

Nem is értik mi a morál, az emberi tartás, az adott szó súlya.

De mint minden vadhajtás ez is a méltó helyére kerül majd, a fasizmus a nácizmus a szocializmus bűzös szemétdombjára a kitalálóival együtt.

A jó és a rossz fogalma kb egyforma a világban. Sokfelé jártam, sok embert megismertem mert valóban érdekeltek, az értékek mindenhol értékek voltak.

A bigottság a kettős mérce és a kiválasztottság balga ábrándja a világ rákfenéje.

A kufár lélek a szerzési vágy, amikor a túlerősödött majmok elveszik a gyengébbektől a javaikat, teszik őket rabszolgává a saját hazájukban. Persze mindezt felszabaditásnak álcázva háborút gerjesztve, ahol a háború kufár hiénái is jóllakhatnak.


A valódi liberalizmuson kell alapulni a demokratikus társadalmaknak, ez a világi lét és mellette önként vállalható a szabad vallásgyakorlás.


Nem kell mindenkinek független entitásnak lenni, az emberek 40%ának nincs is erre igénye, beleállnak a trendekbe élvezik a rövid pillanatokat a talmi csillogást a cifra nyomorúságot. De ettől nem kevesebbek, ők ilyenek ez kell nekik.