ezt korábban én is írtam a punnyadt társadalom védekezési ösztönei beinduljanak. A pusztító" című filmet hoztam példára, érdemes megnézni. De egyrészt ez qrva sokba kerül (családegyesítés címén még hoz még 4-10db ingyenélőt, időst. ) másrészt mérhetetlen károkat okoz anyagiakat és erkölcsieket és a védekező reflexeket azonnal leverik fasisztának bélyegzik. Ráadásul nem eszközök ezek a vadak mert segítik ezt a folyamatot, ne harangozzanak, ne legyen karácsonyfa, templomokat rombolnak a libernyák kormányok.
Max az lehet, hogy arra gondolnak majd a 2. generáció más lesz. Janicsárképzés.
De ez sem igaz mert ez már a németeknél sem jött be lásd törökök..vagy a franciáknál az arabok, párhuzamos társadalom alakul.
A másik hatás is rossz: azok az országok ahonnan ezek a lények eljönnek ott megáll a fejlődés, hiszen az aktív és hatékony embereket veszíti el.
Ha csak munkaerő kellene akkor az eus országok meghirdetnék a számukra szükséges szakmákat, lehetne a világból pályázni.
Kell 100e vagy 1 millió.
Ez sokkal hatékonyabb lenne.
1év 2x3 év próbaidő és ha sikeres akkor ha igényli állampolgár lehet.
Tehát továbbra sem értem. Még a genetikai keveredés lehetne de ez sem jellemző.
Ami lehet a nyílt társadalom eszméjének az előkészítése. A vallási és nemzeti érzések törlése, új jelszavakkal és a migránsokra hivatkozással minen nemzeti és vallási jelkép teljes eltörlése.
Homogén gendersenleges biorobotok létrehozása akiket jól lehet iránytani vezérelni az MI eszközökkel. bogarakat esznek és csipeket kapnak. boldogan dolgoznak és halnak amikor már nincs haszon.