Regisztráció Elfelejtett jelszó

Puzsér Róbert fórum

ez szerintem nem változt…

#850752 Koffein Előzmény: #850744

ez szerintem nem változtat a felálláson, ha puzsér nem indulna, akkor mr. taplóra húznám be, vagy a kétfarkú kutyapárt jelöltjére.. sokan vagyunk így, én karigerit kizárom, mert egy gerinctelen személy. ránézel zugló helyzetére, és látni fogod, hogy budapest hol lesz 4-5év múlva. kb szétlopva, és minden megszavazva, amit a fidesz akar. persze tartozkódna, de a kérések, javaslatok átmennének... e felállás alapján, tök mindegy, hogy karigeri, vagy taplós.e a befutó...

bírom, jó a programja, l…

#850744 Bendeguz Előzmény: #850732

bírom, jó a programja, lehet meg is tudná valósítani, de jelenleg az 5%-os támogatottságával taplósnak segít. kariger 43%, tapló 45%...

csodálatos volna, ha kar…

#850732 Koffein

csodálatos volna, ha karigerit, vagy tarlóst is ilyen szinten próbálnák szétszedni :)


Puzsérnak.

#848020 Ibiza Előzmény: #847973

ezt eltérően látom.

"Azok az autók, amikben nem ül legalább 2-3 ember út-pótdíjakat kellene, hogy fizessenek."

van olyan 100km-t vezetek városban, anyagot veszek..pakolok, megbeszélés, 5kg dokumentáció..ezt csak kocsival lehet. ez szimpla damagógia.

Andrássy sugárút, M3 be és kivezető.. a Lánchíd felvezetője..nem lehet gyalogút.

Pont a sok bohoc bringás futó zöldnapos lezárogatók miatt alakulna ki a dugók.. élet van..zajlik a város élete..temetések esküvők..vizsgák, keresztelők.. mindenkinek a sajátja a fontos és ez így helyes..

ha te tudatos embernek gondolod magad akkor feltételezd ezt másokról is..azt, hogy tudják mit csinálnak.

Puzsérnak.

#847973 matgab Előzmény: #847966

Igen a tömegközlekedést fejleszteni kellene, város szélén P+R parkolókkal, közösségi közlekedés elősegítésével.

A baj az azzal, hogy ha segítik az autóforgalmat, hogy még több ember ül autóba. Így azonnal betelítenék a 6 sávos városokat átszelő autópályákat is.

Ez nem lehet cél. A város legyen zöld, élhető, lehessen normálisan tömegközlekedni. Legyen dugódíj, illetve behajtási kvóta (hogy ne az legyen, hogy a gazdag megveszi a behajtási díjat, a csóró meg ki legyen szorítva a városból). Azok az autók, amikben nem ül legalább 2-3 ember út-pótdíjakat kellene, hogy fizessenek.

Emeljék a benzin árát, ha kell.

És legyen az Andrássy Oktogonon belüli része sétáló utca (BKV-s és bringa közlekedéssel)!

Alig vannak távolságok a belvárosban, gyalog is simán lehetne közlekedni. A legtöbb autós, ameddig parkolóhelyet talál, addig gyalog is odaérne.

Az a baj, hogy az emberiség borzasztóan kényelmes és lusta. Annyira lusta, hogy képes tönkretenni azt a környezetet, ahol élnie kellene -csak a pillanatnyi rövidtávú kényelme érdekében.


Puzsérnak.

#847966 Ibiza Előzmény: #847965

Az autóforgalmat nem lehet korlátozni, egyszerűen az élet része... alapja a szállításnak.

ismerem jól a várost

Sok dugó besűrűsödés abból van kevés helyen lehet keresztezni a vasútvonalakat.

Én anno javasoltam a vasúti sineket fell kell szedni a helyére 6-8 sávos utakat építeni aminek a közepén nyerges vasút van. Az utak esetleg váltott sávosak lehetnek..reggel be 4-2 ki..délután fordítani.

A nyergesvasút összeköthető lenne a metróval...kimehetnének a külterületekre segítve az ingázást.. lásd Frankfurt.föld alól indul a központban. nyergesvasút lesz..majd lemegy a földszintre.. A mostani állomásokon lehetnének a megállók. Frankfurban láttam

A Déli és a Kelenföld között felbontani a sineket és összekötni a déli Pu-tól a metrót. A helyére leágazásokat csinálni az M1-M7 bevezető pályáról ás parkolókat, parkokat kialakítani.

Persze kellenek vasút vonalak de nem a belvároson keresztül..

És a kelet - dél vonalat sem feltétlenül Budapesten keresztül kell megvalósítani..
Kell a kelet nyugat irányba is kell a gyors átjutás de ez sem feltétlenül Budapesten keresztül kell.
Amúgy is cél a vasú korszerűsítése ne 3nap alatt menjenek keresztül rajtunk a szerelvények..amúgy is szeretnénk kapcsolódni a selyemúthoz.

A belső városrészben be lehet vezetni a dugódíjat, akinek dolga van fizesse meg..akinek nincs az meggondolja.

Ehhez kapcsolódhat, a nagyon olcsó vagy ingyenes tömegközlekedés.


Nem Budapesten élsz? Bud…

#847965 Ibiza Előzmény: #844909

Nem Budapesten élsz?

Budapest vérkeringése a körutak és a sugárutak amik a hidakra vezetnek.. Andrássy nem lehet sétáló mert hatalmas dugók lennének. Budapesten nagy az átmenő forgalom és nagy a nem helyiek áramlása..szülnap névnap keresztelők temetések..dolgozók...stb stb.. ők főleg a vastag utakon, körutakon sugárutakon közlekednek.

Lánchíd szűk nem fér el kerékpárút de a járdán sem kellene száguldozni bringásoknak...ijedt szemmel ugrálnak a japán túristák.. miközben a kresz mit is mond?

El kell férni egymás mellett ennyi az egész.

Én sem értem kinek jó ha napi 1-1,5 órát araszol a kocsival Budáról Pestre és később vissza, miközben a metró percek alatt átmegy.

De feltételezzük mindenki felnőtt ember (kivéve neolibsik :DDD) és tudja mit tesz. Nem tudjuk a hátteret, gyereket kell vinni suliba különórára, szaladgál a partnerek között.. legyen az ő dolga.

Én főleg belső városrészben mozgom..vagy gyalog vagy villamos vagy metró.. ezekkel lehet haladni.

Bringásokkal sok a gond..semmilyen szabályt nem tartanak be..azt sem tudják mi vonatkozik rájuk..azt hiszik minden utcába bemehetnek szembe..az út közepén caplat miközben elférhetnénk mellette..mert már tudatra ébredt az anyag..neki jogai vannak..libsi attitűd..a kötelezettségeivel már nincs tisztában.
Kérik az 1m oldaltávolságot miközben centizgetik a gyalogosokat a járdán..Andrássyn is miközben ott van a pénzemen 2x kialakított kerékpárút.
Ha nagyon genya a bringás akkor ha leelőzöm olthatatlan vágyat érzek az ablakmosásra.. egy kis visszagenya..

szóval Pest az él mozog..élet van benne :)

Puzsér aláírásgyűjtés a …

#847947 TrendMan

Puzsér aláírásgyűjtés a Blaha aluljáróban!

Most!

Kárcsony vs Puzsér

#845545 Koffein

A víz folyik, a kő törik, Karácsony Gergely hazudik – mind természete szerint. A parkolási maffia kedvenc zuglói üzletfele ezúttal a Népszavában igyekszik hitelteleníteni az alábbiakkal:

„Puzsér Róbert kampányából azt lehet kiolvasni, hogy az elmúlt 9 év leépülésének és Budapest rossz irányba tartásának nem Tarlós István oka, hanem én. Lehet, hogy nincs benne rossz szándék, és nem veszi észre, mi történik körülötte, de ha marad ezen a vonalon, a Fidesz játékszere lesz.”

Gergő!

Köszönöm álságos aggodalmad, de jeleznem kell, hogy te vagy a Fidesz legkedvesebb játékszere. Három fideszes kétharmadban közreműködtél – az elsőben Gyurcsány Ferenc szövegírójaként, a másodikban szocialista politikusként, a harmadikban a baloldal miniszterelnök-jelöltjeként. Zuglóban kiegyeztél a Fidesszel és a parkolási maffiával, Schiffertől Juhászon át Botkáig se vége, se hossza az árulásaidnak. Még a barátodat és legközelebbi elvtársadat, Jávor Benedeket is hátba döfted a Gyurcsány kedvéért. Te lettél az MSZP lélegeztetőgépe, és miközben az országot a fideszes bűnszövetkezet fosztogatja, miközben leépült a jogállam, miközben elmaradt Gyurcsánynak meg a közös bűntársaitoknak az elszámoltatása és a számonkérése, te egyre jobban élsz, a párbeszédes haverjaiddal egyre több és több pozíciót foglaltok be. Mészáros és Tiborcz mellett te vagy Orbán Viktor országrontásának az igazi nagy nyertese, Gergő. Tavaly azt mondtad, leváltod Orbán Viktort, idén azt mondod, leváltod Tarlós Istvánt – csakhogy te nem váltasz le senkit, Gergő. Megbuksz és megbuksz és megbuksz, és valamennyi bukásoddal erősebb és befolyásosabb leszel. Mi lenne belőled, mi lenne belőletek enélkül a korrupt rendszer nélkül? Mit tennétek, ha a piacról kéne megélnetek? Mit tennél, Gergő, ha Orbán Viktor nem jutalmazná ilyen bőkezűen a helyezkedésedet, a gerinctelenségedet és a gátlástalanságodat? Mi lenne belőled, ha a nemzeti együttműködés rendszere nem finanszírozná a Népszavát, az ATV-t, a Klubrádiót meg a 168 Órát, hogy kritikátlanul népszerűsítsenek téged? Ti adjátok elő a nagyvállalkozót meg az államférfit? Egyikőtöknek gázszerelésből kéne élnie, másikótoknak gazdag, öreg nők bugyijában kéne avászkodnia, te meg árulhatnád a kétes minőségű közvélemény-kutatásaidat, mint tizenöt éve. Remélem, hamarosan visszatérsz a piacra dolgozni és adót fizetni a méréseid meg a tanácsaid után! Ne félj, Gergő, mindig lesz Gyurcsány, aki megfizesse.

Csekély tisztelettel: Puzsér Róbert

A képen a következők lehetnek: 1 személy

https://www.facebook.com/Robert.Puzser/photos/a.36...

Tarlós:Hát sokkal jobb, …

#844909 matgab Előzmény: #844900

Tarlós:

Hát sokkal jobb, mint Demszky, de pont a hosszútávon fenntartható fejlődés -ami környezet tudatosságra épülne- nem az erőssége.

Azaz, pl. a Váci utca környékén belvárosból rég ki kellene tiltani a közterületen történő autó parkolást. Nem lehet egy babakocsival a járdán elférni.

Kerékpárutak normális kialakítása. Ez nem sikerült sem a Margít hídon, sem a Batthyányi tér környékén, sem a Lánchídon, sem a Petőfi hídon. Mindegyik kész életveszély.

Messzemenőkig nem értek azzal egyet, hogy a Római parton mobilgát legyen! Műszakilag és környezetvédelmileg is rossz megoldás, ami csak bizonyos ingatlan tulajdonos részérdekét szolgálja, de semmiképpen sem a közjót/közbiztonságot (vízógyi értelemben) sem a környezetvédelmet.

Hiányolom azt, hogy a körúton belül még mindig nincs kialakítva az Andrássy út sétáló utcává történő kialakítása, barcelonai módra. Pedig ez egy mindenképpen szükséges lépés lenne ahhoz, hogy turisztikailag a belváros és a romkocsma negyed ne legyen ennyire túlzsúfolt.

Valamint hiányolom azt, hogy a Duna parti rakpartok befedését, annak zöld területtel való borítását és a víznek az emberrel való kapcsolatának létrehozását. Óriási lenne, ha ott egy hatalmas piknik terület lenne - mondjuk úgy ahogy a Kopaszi gáton ki van már alakítva.

Mivel nekem ezek lennének a Fővárosra vonatkozó politikai program pontjaim, ezért teljes mértékben tiszta szívből tudnám támogatni Puzsért, akinek elhiszem azt az ígéretét, hogy képes lenne a kormánnyal együttműködve irányítani a várost.

"Egyedül Puzsérnak tudné…

#844900 Láma Előzmény: #844808

"Egyedül Puzsérnak tudnék drukkolni"

Mért? Mi bajod a Tarlóssal?

nem ismerem annyira, rég…

#844863 Bendeguz Előzmény: #844808

nem ismerem annyira, régi emlékeim vannak róla, miszerint jó kérdező, nem szégyellős, megfingatott pár interjúalanyt. meg egyszer smukk ondor adott neki bugyit ajándékba.

Itt van Schmuck Andor dala, ajánlom :)
https://www.youtube.com/watch?v=pJcg2tB-Igk

puzsér lenne a legjobb, de sajnos esélytelen



valószínűsítem, hogy elő…

#844820 Koffein Előzmény: #844808

valószínűsítem, hogy előválasztáson O1GA -t kihozzák nyertesnek, ezzel gyengítik az mszp-t... ha nyerne is, mint főpolgármester, Feriék úgy megvezetnék, hogy azt se tudná merre van arccal, mint anno Demszkyt :)

Puzsér ha nyerne, akkor lenne show, borítana biliket, új helyzet állna elő :)

Habár nem hiszem, hogy bárkinek esélye volna Tarlós ellen, következetes, nem nyilatkozik össze vissza. Kivár és utána aláz :)

O1GA baromi hiteles. Épp…

#844808 matgab Előzmény: #844772

O1GA baromi hiteles. Épp 2 vagy 3 hét telt el a között, hogy kijelentette, hogy ő nem indul a főpolgármester választáson és aközött, hogy a DK színeiben mégis elindult.

Jó egy ilyen "hiteles" "politikusra" bízni az ország fővárosának irányítását!


Egyedül Puzsérnak tudnék drukkolni.

Ja. Csak egy maradjon,, …

#844709 Láma Előzmény: #844703

Ja. Csak egy maradjon,, mint a hegylakóban. De az a vajdád legyen, mer az nem hataloméhes senkiházi.