Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #865509

nincs kétségem a háttérhatalom határozza meg az irányt. most lehet itt butáskodni meg jujj ezt tudom összeesküvés elmélet de ez van.
Van egy réteg akiknek qrva sok pénze befolyása van a világra, gazdasági főszereplők. Náluk összefolyik a tudás és a technológia, a befolyásolás legmagasabb módszerei. Szabadkőművesek? f@sz tudja mert nem is lényeges ezek kik? utána lehet járni de ez sem lényeges, lényeges az, ezek mit akarnak? jobbítani a világot? Ők látják a jövőt? valószínűleg látják hiszen ők határozzák meg, de ne legyen kétséged a saját érdeküket tartják elsődlegesnek, te csak a méh vagy aki összehordja nekik a mézet.
Látják a klímahelyzetet, a gazdasági- és társadalmi folyamatokat határoznak meg, háborúkról döntenek, felügyelik a nyersanyagokat és az erőforrásokat. Sok érdekcsoport van ezek időnként felosztják a világot egymás közt. Folyamatos társadalmi kisérleteket végeznek. Arról sincs kétségem az új technológia új irányokat igényeket ad a társadalmak biorobotainak. Itt az internet, alapszínten mindenki hozzáfér, ma már a sivatagban megnézheti a világot mindenki, mások hogy élnek, arab kis surmók pornót, pi..nahegyeket nézhetnek 3mp alatt miközben hazájában egy szép bokától elélvezett. Indiaiak megfogtak egy lányt és 3-4en megerőszakolták, mindezt büntetlenül. Persze azt mondja ő is akar szép lakást csajokat, autókat ne kelljen már napi 3-4x imádkozni. De mivel a más társadalomba konvertálható tudása nincs meg ezért használja a hazájában látott módszert, elveszi, mert az az övé amit megszerez. A legtöbb országban még személyi azonosítás vagy nyílvántartás sincs, ha elveszik eltüntetik így járt. Nagy a kultúrák közti különbség és kisebb lett a világ. Megállíthatatlan az információ áramlása, és ezt kihasználja a háttérhatalom.
Azt a részt nem látom tisztán mi a célja a barbárok európára ömlesztésének, munkaerő? nem mert a 8% sem dolgozik aki dolgozik az is max a sarki kisboltban ami nem ad hozzá a termeléshez a hiányszakmákhoz. Tanultabbak..pontosabban iskolázottabbak a "európai fehérek" van abban ráció ők már nem akarnak kemény fizikai munkát végezni csinálják ezt a barbárok, de ezek nem csinálják.. akkor mi a cél? ezt ők is látják akkor? a következő generációra számítanak? az sem jön össze mert van német tapasztalat.. párhuzamos társadalmak alakulnak az előnyök nélkül.. török minden zöldséges és virágos..afrikai vagy aram az összes kisbolt de a gyárakban a gépek mellett minimális az arányuk. Akkor mi?