Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Last

#849545 posbe Előzmény: #849525

de gyanús, sőt ez tartja bennem a lelket. Tényleg csak ragyatibi hiányzik a kilövéshez... meg annyira elkezdték ekézni a telenoros verziót hogy lassan hihetővé válik. ☺

GT

#849544 wisvik Előzmény: #849543

Erre az a válasz, hogy nem fizetnek érte semmit. Annál jobb azért nincs, nemde? Ha a GT-pakk a NER-hez ment, akkor az üzletért cserébe a BCS-től OTC-n (szintén kb. ingyen) megszerzett 10M pakktól ugyanúgy megválva ahogy leírtam, és ehhez mondjuk MKB hitelt hozzátéve, ők is csak 65.5M Ft befektetéssel jutottak ehhez a részhez. Ez ugyanolyan valid forgatókönyv lehet. Csak látnánk már merre az arra. Ha nem jön kötvét, akkor továbbra sem látunk decemberig semmit szerintem, hogy melyik verzó lehet a valós.

GT

#849543 SCS Előzmény: #849541

Nekem folyamatosan az motoszkál az agyamban, hogy ha a jelenlegi ár nyolcadáért/tizedéért is venné meg a NER a Globtermes pakkot, azt vajon miért tenné? Vannak itt a BÉT-en olyan cégek(Futur pl:)), amit ugyanennyi pénzből eluralhatnának,kevesebb free float-tal oda tennének, ahová akarják, nem kellene semmilyen homályos csapatnak milliárdokat fizetniük, mert egy felhúzás bizony milliárdokba fájna nekik...

Továbbra sem áll össze így a kép.Nem ellenségük ők a saját pénzüknek, nem adnak ők ennyi pénzt a semmiért velük ellenséges, szórt tulajkörnek.

GT

#849541 wisvik Előzmény: #849538

Két dolog jut még az eszembe:

i.) Világosan leírták az apportnál, hogy a GT-nek dec. 20-ig kell a rendelkezésükre bocsájtani a 2.35Mrd hitelt. Ebből tehát az következik számomra, hogy ha tényleg jön valami nagybeszálló a GT-n keresztül, akkor az legkésőbb addig itt kell kegyen.

ii.) Ez a másik számunkra a rosszabb lehetőség ami SCS-t igazolná, de sajna nem zárható ki ez sem úgy látom. A lényeg itt, hogy a GT-n keresztül simán csak maguknak csináltak nagy üzletet, nem várható ide semmilyen új beszálló. Gondoljuk végig. A GT- leválasztották a Parkról, és kapott 10M papírt. Emellett kap még 84M papírt 65.5MFt-ért cserébe. Hogy ne kellejen kötelezőt tennie, bejelenti ma, hogy megvált eddig X darab rv-től piacon és Y darab rv-től OTC-n, mielőtt megkapja az új pakkot. Ez a pénz fedezheti a kölcsön egy részét, a maradékot pedig felveszi valamelyik banktól úgy, hogy az Est által biztosított 3% kamatos visszafizetés a 2.35Mrd-ra kényelmesen fedezi a GT törleszőjét is a Bank felé akár 6%-ra is. Hoppá. Mi is történt? Kb. 70M Ft-ért cserébe nagyrészvényes lett a Delta-Est-ben. Kész. Ezt akár BCS is megcsinálhatta magának Pappal összeállva, nem kell emmögé semmilyen fantombüfi, csak annyi, hogy a Delta szarban legyen, amit eddig is feltételeztünk már. Papp-BCS-Perger-Neumann és a Deltás fiúk összeálltak és megmentették a Systems kft-t, tőzsdére is vitték, a Delta holding ezzel az egyik nagytulaj maradt, a fenti összefogás pedig jól meggazdagodott és szintén nagy tulaj maradt/lett a cégben ami mostantól majd valahogy elevickél a piacon mert így is érhet olyan 50Ft körül részvényenként, és ha Papp esetleg még tényleg tud újabb üzelteket szerezni valahogy, akkor akár a 100Ft is reális lehet. Nem csoda, hogy nem akarnak így kormánymegrendelésekre számítani az üzlethez.

Szóval nagyon nem tiszta a dolog, és az utóbbi verzió sem kizárható szerintem egyelőre.

Meglátjuk...

GT

#849540 SCS Előzmény: #849537

Erre nem alapoznék. AV halála után volt egy olyan hét, hogy a részvények 20-30%-a megfordult 120-135 között. Én akkor vártam bejelentést, de BCS a kgy-en--amikor ezt megemlítettem--csak cinikusan mosolygott, hogy" természetes forgalom volt, ők nem láttak tulajváltozást" Ezért nyomtam, mint bolond a csengőt, hogy a rv-könyv vezetést bízzák már a KELER-re, akkor mindenki napi szinten láthatná up to date a tulajváltozásokat...de ezt "valamiért" nagyon nem akarták.

Nem vonnék le komoly következtetéseket a nagy forgalomból, mert adódik a kérdés: ha 160-on annyira kellett "valakiknek" a papír, 120-on, hónapokkal később, de közelebb a "megoldáshoz" miért nem kell legalább annyira?

Én azt azóta elengedtem, majd ha lesz KELER-könyv, meg már nem lesz BCS és bandája, akkor talán mond valamit a forgalom. Addig csak "fugázi", ahogy a klasszikus filmben láttuk....

GT

#849538 stuck_at_177 Előzmény: #849535

Igen, abban reménykedünk, h a globtermen keresztül bejönnek. De azt is remélem, h a bejövetel és a tényleges értékteremtés már gyorsabb folyamat lesz. Mert esztike már nem lesz üres, ott lesz benne a delta infrastruktúrája. Ha jól spekuláltunk, akkor azért van ez az iszonyatosan kacifántos és átláthatatlan folyamat, mert két dolog történik párhuzamosab: valaki belép a tőzsdére és megveszi a deltát.

GT

#849537 BCS! Előzmény: #849535

Szerinted kik zsákolták 3 héten át a részvényt a Delta bejelentését megelőzően? Emiatt gondolom azt, hogy egyértelmű már a siker. Egyetlen kérdés, hogy milyen értéket hoznak be és mennyi idő az ATH elérése. Én inkább azt állapítanám meg a NER-esekről, hogy türelmetlenek, vagyis nem azért szálltak be júliusban, hogy esetleg évekig ne legyen semmi, hanem azért, mert 6-12 hónap alatt minimum triplázni akarnak és szvsz fognak is.

GT

#849535 SCS Előzmény: #849532

Szerintem ez a Neumann vonal fake. NER nem enged ki semmit a kezéből. MAjd ha már birtokon belül vannak, jöhet a többi.

Mint a 4ig-nél. Bejönnek, levegőt vesznek,után talán.

egy nyári virág

#849533 Ellia04 Előzmény: #849531

Akkor egy nyár már nem oszt, s nem szoroz! :)

De félre a viccet, reméljük, h addig azért történni fog egy,s más.

GT

#849532 wisvik

Felfokozott ugyan a hangulat, de aki képes hideg fejjel gondolkodni, szerintem láthatja, hogy a jelen kgy-re nem számíthatunk nagyon semmi másra mint amit a napirendi pontok között leírtak. Sőt talán még arra sem, ha az új nevet tovább halogatják. Már nem is tudom mi lenne a jobb, ha lenne addig új név vagy ha nem. A GT részéről egyszercsak egy villámcsapásszerű vételi ajánlat érkezése úgy, hogy Neuman-on kívül semmit sem tudunk az ottani történésekről, engem nagyon meglepne. Mondhatnám csodaszámba menne. Várom ezért inkább a jólbevált forgatókönyvet. Ami érdekes lehet esetleg, ha valaki elmegy majd közületek a kgy-re, az az, hogy hogyan reagálnak majd a feltett kérdésekre. Úgy mint BCS tette anno? Azaz nincs a napirendi pontok között tehát nincs semmi válasz, vagy, hamár ilyen illusztris helyen tartják a meetinget, esetleg próbálnak a kisbüfikben jó benyomást kelteni. A duma persze az lesz még egy ideig, hogy a Delta milyen hiper-szuper, meg Ipar 4.0, és mi majd jól megmutatjuk meg ilyesmik.

Utóbbi napokban már mindenki kezd a Telenor pletyka ellen nyilatkozni. Én még bizakodom kicsit, de ott először látni kéne, hogy az AH tényleg megvette a 25%-ot, utána pedig nagyon figyelni, hogy ezt hogyan is akarják majd piaci módon működtetni. Az még inkább egy-két hónap mint egy hét. No de ahogy már szállóigévé vált a mondásom: Meglátjuk! :-) ...

Last

#849531 tmeszaros361 Előzmény: #849530

Én már nem igen leszek benne jövő nyárra. Mindig ez megy majd nyár majd ősz majd tavasz majd jövő nyár. 2011 től vok benne.

Last

#849530 BCS! Előzmény: #849524

körülbelül 6-12 hónap kell a NER papíroknak, hogy bennfentes vételektől csúcsra menjenek. Vagyis eszerint jövő nyárig történik meg ez, de lásd 4IG.... több lépcső is lehet !!! Ebben 23 hónap van mögöttem, még 12-t simán kibírok :)

Last

#849528 stuck_at_177 Előzmény: #849524

Szivesen. :)

A többire nem tudok vàlaszolni most. Ha kijönnek a közzétételek, többet látunk. Bár nem biztos, h sokkal okosabbak leszünk. :) Ha még megy a ködösítés a leendő nagytulaj körül.

Hír előtti kv :)

#849526 Johny King Előzmény: #849522

Kérdezd már meg ettől a nagyokostól, hogy akkor mégis csak el fog jönni előbb-utóbb?

Mondd meg neki, hogy karácsonyra is jó lesz!!!

Mondom már csak rigatibi hiányzik...

Last

#849524 posbe Előzmény: #849505

Srácok, most már nálam is fogy a türelem. Itt ülök én is a nemegészen100Km-on, és eddig egész jól elzártam magam fizikailag is az internettől, nehogy hülyeséget csináljak. De most hogy kifelele megyünk a szezonból, és több időm van gép előtt lenni, egyre őrjítőbb a várakozás... egyre nehezebb olvasni könyvvizsgáló feladványait, és a mi mozaikdarabkáinkat pakolászgatni. Szerintetek mi a realitás? Meddig kell várnunk még? Ja, Stuck a múlkor köszi hogy beraktad a cikket, el is felejtettem megköszönni.