Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

GT

wisvik

Felfokozott ugyan a hangulat, de aki képes hideg fejjel gondolkodni, szerintem láthatja, hogy a jelen kgy-re nem számíthatunk nagyon semmi másra mint amit a napirendi pontok között leírtak. Sőt talán még arra sem, ha az új nevet tovább halogatják. Már nem is tudom mi lenne a jobb, ha lenne addig új név vagy ha nem. A GT részéről egyszercsak egy villámcsapásszerű vételi ajánlat érkezése úgy, hogy Neuman-on kívül semmit sem tudunk az ottani történésekről, engem nagyon meglepne. Mondhatnám csodaszámba menne. Várom ezért inkább a jólbevált forgatókönyvet. Ami érdekes lehet esetleg, ha valaki elmegy majd közületek a kgy-re, az az, hogy hogyan reagálnak majd a feltett kérdésekre. Úgy mint BCS tette anno? Azaz nincs a napirendi pontok között tehát nincs semmi válasz, vagy, hamár ilyen illusztris helyen tartják a meetinget, esetleg próbálnak a kisbüfikben jó benyomást kelteni. A duma persze az lesz még egy ideig, hogy a Delta milyen hiper-szuper, meg Ipar 4.0, és mi majd jól megmutatjuk meg ilyesmik.

Utóbbi napokban már mindenki kezd a Telenor pletyka ellen nyilatkozni. Én még bizakodom kicsit, de ott először látni kéne, hogy az AH tényleg megvette a 25%-ot, utána pedig nagyon figyelni, hogy ezt hogyan is akarják majd piaci módon működtetni. Az még inkább egy-két hónap mint egy hét. No de ahogy már szállóigévé vált a mondásom: Meglátjuk! :-) ...