Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

TIM

NAV

#848606 stuck_at_177 Előzmény: #848605

köszönöm a tanácsot. :)

a javaslati pontokból már valamennyit tisztulni fog a kép. h mennyire, azt meglátjuk. sok minden történt itt azóta, mióta tavaly októberben beszálltam.

NAV

#848605 SCS Előzmény: #848603

Nem panaszkodom. Talán van köze hozzá,hogy megtanultam: aki a tőzsdétől egzisztencia teremtést,ugrást vár, az szinte mindig ráfizet. Saját bőrömön tapasztaltam 10 évig. Tucatnyi esetben láttam,hogy az ilyen siker csak ideig-óráig tart, 1-2év alatt visszabukják,mert nem tudnak leállni. Illetve nem veszik ki folyamatosan a nyerőt. A bukó meg mindent elvisz.

Szóval csak annyit kockáztass sztem, amennyi,ha elmegy,még tudsz jól aludni. Mondjuk 1-2év alatt máshonnan visszajön.És csak ház/ lakás,kocsi után. De persze biztos vannak sikersztorik. Csak én még nem nagyon láttam hosszú távon.

NAV

#848604 tmeszaros361 Előzmény: #848602

Eseményekkel teli, változatos, nem unalmas, lehetőségekkel teli, esetleges pozitív fordulatok lehetőségével teli, jövőbeni profit lehetőségével teli a kisbefektetők számára. Ez egy ilyen cég. Nyilván valaki pont az ellenkezőjét gondolja, gondolom azoknak az embereknek nincs Est részvényük, így veszteni valójuk sincs, kvázi nincs min izgulniuk. A spekák eljátszottak az árfolyammal a közgyűlési pontok kiérkezése előtt, várható volt. Szépet realizáltak. Itt ez a NAV os ügy, előfordul, nem tudom pontosan mi áll mögötte, de nem sejtek nagy vészt. Várjuk már ki a keddet, aztán ha akkor szar hírek jönnek majd késbe dőlök én is. Nem azt várom egyébként.

NAV

#848603 stuck_at_177 Előzmény: #848602

igen, valóban vannak kérdőjelek. de vannak olyan jelek is (most nem írom be őket újra), amik szerint lesz itt valami. de hidd el, nem csak kapzsi és/vagy hülye ember ül a papírban. örülök neki, ha te olyan jó módban élsz, h nem kell ilyen kockázatos befektetésekbe belevágnod, h egyről a kettőre juss, vagy annyi tőkéhez juss, h nagyobb dolgokat meg tudj belőle valósítani.

NAV

#848602 SCS Előzmény: #848601

Az milyen cég, ahol ilyenek sorozatban előfordulnak?

1. Kipontozott kgy határozat,majd visszavonása

2. Üres cég "elkölt" 120 millát, majd ki tudja kik kapnak cserébe 150 milla(16Milliárdra árazott) rv-t

3. Elad a vadiúj IT-tag, magyarázat nincs

4. RV-könyv vezetését nem hajlandóak a Keler-nek átadni, még kifejezett kérésre sem

5. NAV-végrehajtás az üres cégen, de 2,5 milliárdot majd még ki kell fizetni az "akvizícióért"

Egyszóval: mutyi. Hack.

NAV

#848601 stuck_at_177 Előzmény: #848599

Hát igen, ez nekem sem tiszta. Látszólag ez pont olyan értelmetlen, felesleges és elkerülhető dolog, mint Papp eladása volt.

NAV

#848599 SCS Előzmény: #848598

és miben akadályozta volna őket, ha a törvényt betartva 30 napon belül bejegyzik a kgy határozatait? Folytatólagos törvénysértést követnek el...olyan nincs,hogy BCS úgy értelmezi a törvényt,ahogy neki tetszik...

NAV

#848598 stuck_at_177 Előzmény: #848597

Nem, a cégbírósággal valami viri-vari van. Az nem slamposság, nem nemtörődömség. A legjobb indulatú feltételezésem az, hogy mivel nagy most a jövés-menés az igazgatóságban, a kgy utáni állapotot akarják bejegyeztetni, egy szuszra letudva mindent.

NAV

#848597 SCS Előzmény: #848596

Meg elfelejtették a májusi kgy határozatokat is bejegyeztetni...gondolom annyira építik a holdingot,hogy a NAV,meg a Cégbíróság már nem fér bele az idejükbe...

Mondom én, slampos ember slampos cége. Ja, NER-zászlóshajó lesz,amúgy...vagy nem.

NAV

#848592 tozsdekrach Előzmény: #848589

De most komolyan, milyen hátralék van már megint amiatt a NAV új végrehajtást jegyzett be? A DELTA tranzakcióhoz ugyebár éppen törölni kéne az összes végrehajtást legkésőbb dec 20-ig, nem pedig újat gyűjteni..

NAV

#848586 tozsdekrach Előzmény: #848576

Erről vélemény ? Nem az van, hogy törlik a végrehajtásokat ?

A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága a Cg.01-10-043483 cégjegyzékszámú EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő
Részvénytársaság (1013 Budapest, Várkert rakpart 17. fszt. 1.) elnevezésű cég cégjegyzékében bejegyezte (törölte) az alábbi
adatokat:
33. A végrehajtás adatai
33/18. A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2019. szeptember 4.
A végrehajtás ügyszáma: 5252048069
A végrehajtást elrendelő megnevezése: NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatósága Hátralékkezelési Osztály 1.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2019. szeptember 4.
Bejegyzés kelte:2019/09/04
Készült: Budapest, 2019. szeptember 4.

FUTUR

#848582 BCS! Előzmény: #848533

Nekem is elegem van a papírból, de végig fogom csinálni. Amikor beszálltam, akkor teljesen reális volt az 500-1000 forintos sáv elérése! Azóta a RV nyomdáknak hála szertefoszlottak ezek az álmok.... De hiszem, hogy a bennfentesek minimum duplázni akarnak, mármint akik piacon vettek....

Azért nem értesz meg JK-t, tőzsdekrach-ot, MANOPI-ékat vagy engem, mert az első és másodfokon is hittel, meggyőződéssel mentünk át és volt mit vesztenünk....

PEACE ! :)