köszönöm a tanácsot. :)
a javaslati pontokból már valamennyit tisztulni fog a kép. h mennyire, azt meglátjuk. sok minden történt itt azóta, mióta tavaly októberben beszálltam.
köszönöm a tanácsot. :)
a javaslati pontokból már valamennyit tisztulni fog a kép. h mennyire, azt meglátjuk. sok minden történt itt azóta, mióta tavaly októberben beszálltam.
Nem panaszkodom. Talán van köze hozzá,hogy megtanultam: aki a tőzsdétől egzisztencia teremtést,ugrást vár, az szinte mindig ráfizet. Saját bőrömön tapasztaltam 10 évig. Tucatnyi esetben láttam,hogy az ilyen siker csak ideig-óráig tart, 1-2év alatt visszabukják,mert nem tudnak leállni. Illetve nem veszik ki folyamatosan a nyerőt. A bukó meg mindent elvisz.
Szóval csak annyit kockáztass sztem, amennyi,ha elmegy,még tudsz jól aludni. Mondjuk 1-2év alatt máshonnan visszajön.És csak ház/ lakás,kocsi után. De persze biztos vannak sikersztorik. Csak én még nem nagyon láttam hosszú távon.
Eseményekkel teli, változatos, nem unalmas, lehetőségekkel teli, esetleges pozitív fordulatok lehetőségével teli, jövőbeni profit lehetőségével teli a kisbefektetők számára. Ez egy ilyen cég. Nyilván valaki pont az ellenkezőjét gondolja, gondolom azoknak az embereknek nincs Est részvényük, így veszteni valójuk sincs, kvázi nincs min izgulniuk. A spekák eljátszottak az árfolyammal a közgyűlési pontok kiérkezése előtt, várható volt. Szépet realizáltak. Itt ez a NAV os ügy, előfordul, nem tudom pontosan mi áll mögötte, de nem sejtek nagy vészt. Várjuk már ki a keddet, aztán ha akkor szar hírek jönnek majd késbe dőlök én is. Nem azt várom egyébként.
igen, valóban vannak kérdőjelek. de vannak olyan jelek is (most nem írom be őket újra), amik szerint lesz itt valami. de hidd el, nem csak kapzsi és/vagy hülye ember ül a papírban. örülök neki, ha te olyan jó módban élsz, h nem kell ilyen kockázatos befektetésekbe belevágnod, h egyről a kettőre juss, vagy annyi tőkéhez juss, h nagyobb dolgokat meg tudj belőle valósítani.
Az milyen cég, ahol ilyenek sorozatban előfordulnak?
1. Kipontozott kgy határozat,majd visszavonása
2. Üres cég "elkölt" 120 millát, majd ki tudja kik kapnak cserébe 150 milla(16Milliárdra árazott) rv-t
3. Elad a vadiúj IT-tag, magyarázat nincs
4. RV-könyv vezetését nem hajlandóak a Keler-nek átadni, még kifejezett kérésre sem
5. NAV-végrehajtás az üres cégen, de 2,5 milliárdot majd még ki kell fizetni az "akvizícióért"
Egyszóval: mutyi. Hack.
Hát igen, ez nekem sem tiszta. Látszólag ez pont olyan értelmetlen, felesleges és elkerülhető dolog, mint Papp eladása volt.
és miben akadályozta volna őket, ha a törvényt betartva 30 napon belül bejegyzik a kgy határozatait? Folytatólagos törvénysértést követnek el...olyan nincs,hogy BCS úgy értelmezi a törvényt,ahogy neki tetszik...
Nem, a cégbírósággal valami viri-vari van. Az nem slamposság, nem nemtörődömség. A legjobb indulatú feltételezésem az, hogy mivel nagy most a jövés-menés az igazgatóságban, a kgy utáni állapotot akarják bejegyeztetni, egy szuszra letudva mindent.
Meg elfelejtették a májusi kgy határozatokat is bejegyeztetni...gondolom annyira építik a holdingot,hogy a NAV,meg a Cégbíróság már nem fér bele az idejükbe...
Mondom én, slampos ember slampos cége. Ja, NER-zászlóshajó lesz,amúgy...vagy nem.
Ha lesz időm, beugrom és megnézem, hogy mi van. De ez nem vészes szerintem, valamit elfelejtettek befizetni,
Be kell menni hétfőn a cégbíróságra és meg kell nézni.
Helló, bocsi az értetlenkedésért, tiszta, igen az bejön.
De most komolyan, milyen hátralék van már megint amiatt a NAV új végrehajtást jegyzett be? A DELTA tranzakcióhoz ugyebár éppen törölni kéne az összes végrehajtást legkésőbb dec 20-ig, nem pedig újat gyűjteni..
Tudod, kerti parti augusztus elején, olyan 11-e körül... ;)
+
Emlékezz!
Most telik le kb. nem???
Erről vélemény ? Nem az van, hogy törlik a végrehajtásokat ?
A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága a Cg.01-10-043483 cégjegyzékszámú EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő
Részvénytársaság (1013 Budapest, Várkert rakpart 17. fszt. 1.) elnevezésű cég cégjegyzékében bejegyezte (törölte) az alábbi
adatokat:
33. A végrehajtás adatai
33/18. A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2019. szeptember 4.
A végrehajtás ügyszáma: 5252048069
A végrehajtást elrendelő megnevezése: NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatósága Hátralékkezelési Osztály 1.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2019. szeptember 4.
Bejegyzés kelte:2019/09/04
Készült: Budapest, 2019. szeptember 4.
Nekem is elegem van a papírból, de végig fogom csinálni. Amikor beszálltam, akkor teljesen reális volt az 500-1000 forintos sáv elérése! Azóta a RV nyomdáknak hála szertefoszlottak ezek az álmok.... De hiszem, hogy a bennfentesek minimum duplázni akarnak, mármint akik piacon vettek....
Azért nem értesz meg JK-t, tőzsdekrach-ot, MANOPI-ékat vagy engem, mert az első és másodfokon is hittel, meggyőződéssel mentünk át és volt mit vesztenünk....
PEACE ! :)
Hogy érted?
Kiváncsi vagyok be jön-e a 4 hét?