Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

a libsibalosok sz@rul sz…

#847957 Ibiza

a libsibalosok sz@rul szerepelnek a választásokon, el kell fedniük a ellenőrizetlen - és egyre kevésbé tolerált - migránshullám támogató tevékenységüket...nem jött be a jaj de humánusak vagyunk attitűd..meg ki is lóg a lóláb.. gyorsan váltottak.. elveszik a pontokat az egyre jobb zöldektől.

a balliberál oldal hirtelen nagyon állatbarát és környezetvédő lett, olyanok mint a tegzes magukra aggatnak mindent ne látszódjon a való.. a meleg dolgok már lecsengtek kellett valami új.

Nem csak nálunk nemzetközi szinten...ebből látszik irányított a mozgás

Be is indult a gépezet "az ég az Amazonas vidéke..védjük meg a bálnákat..naperőművek.. stb stb..

Csak pár észrevétel Amazonas erdők kapcsán.

- az erdőtüzek hozzá tartoznak a természet rendjéhez, új lehetőségeket ad, halljuk 200év kell mire úja olyan lesz mint rég..erős tévedés nagy szólam.. a trópusi őserdőben a természet gyorsan visszaveszi azt ami az övé. A tűz csak átszalad a területen a legtöbb állat túléli üregekben vizben..ami nem az táplálék lesz a dögevőknek..leng az inga.

- megy a propganda..láttam égő agancsú szarvast..őszi négy évaszakos tájban..jellegzetesen bőgési időszak..csak hát a photoshop..és persze mint szörnyű amazonasi képet tálalva.... vagy a nagyon hálás jaguárt aki nagyon cicásan kedves a mentésért..persze a felvétel sokkal korábbi..és teljesen más a szitu..
beindult a neoliberálbolsevik sajtó..

Ha Amazonas medence a föld tüdeje akkor tessék fizetni érte a braziloknak a fenntartáshoz..és ahhoz, hogy ne kelljen a szegény lakosoknak égetéssel termőföldet kialakitani.

- anno voltam stopolni jugóknál fiumétől az albán határig a Dinári hegység végig le volt égve..fekete volt minden pár évvel később már minden zöldellt.

Az állatvédelem.

Persze minden állatnak vannak jogai..a "szép" halálhoz és méltó tartáshoz. De ezt ne keverjük a városiak gyerek helyett tartott "családtagjaival", a beilleszkedési problémájukat kedvenceikkel pótlókka . A háziasitott állatok alapból az ember hasznára vannak, húzzák a kocsikat, élelmet alapanyagot adnak, őrzik a nyájakat..
Ezek az emberek meg is becsülik mert ezek az állatok adják nekik a kenyerek, még ha nem is alszanak velük együtt az ágyban.

Ha már ennyire állatbarátság van akkor meg kell nézni hogy kerül a hús az asztalra.
Vagy meg kell nézni egy filmet arról, hogyan szállítják az élő állatokat amik az asztalra kerülnek a városokban, nem bírtam végignézni..

Az ember alapból húsevő, szüksége van húsra, mindenki nem vadászhat ezért kell rendet tenni ebben a témában. Igen a tenyésztett állatok arra születnek táplálék legyenek, tetszik nem ez van, de leygen tiszta és egyenes a rendszer. Én nem engedném az élőállat szállitást, csak a magas szinten feldolgozott termékekét.
Aki nem eszik húst ne egyen, egyen füvet, én nagyon szeretem, próbálok jó árut beszerezni ismert forrásból.

Igen, rendbe kell tenni a dolgokat a kutyaszartól, az állattartásig.

De ne feledkezzünk el az szegénységről, a migráció elveszi fejletlen országok fejlődési lehetőségét, elszivják a munkaképes nagyobb tudású embereket.

Ne feledkezzünk el a divatmultik 3dollárért előallitott termékeiről amit többszáz dollárért árulnak. Ott a gyerekmunka..szörnyű megállitani..jaaa nem lehet mert ez az egyetlen bevételi forrása a családoknak..azért mert rabszolgák a saját hazájukban..hiszen a külföldi multik tulajdonában vannak a természeti erőik é erőforrásaik.. a ritkaföldfémek kellenek a telefonokhoz amin ehet jókat sopánkodni meg fotelforradalmaskodni..majd megnyugodva beülni a hybrid autóba..mi mindent megtettünk..sőt tegnap is adtam 20dollárt egy civil szervezetnek.. igaz a hybrid autó anyagainak a zömét is rabszolgasorba élő gyerekek felnőttek bányásszák..

Rendet kell tenni de arányosan.. nem kell a csirkét moziba vinni vagy utolsó kívánságát teljesiteni..de legyen méltó a tartás..legyen arányosság és rend...az adókat el kell osztani a termelésben résztvevők között is..

Több multi évszázadok óta kitermeli más országok javait.. ezeket a szerződéseket bérleti szerződéssé kell alakitani..zsarolással..lefizetéssel rablással lett az övék (gyarmatok)




Trump elnököt Isten küldhette a zsidó nép megerősítésére.

#847905 Ibiza Előzmény: #847898

lesz ott gond..de van pénz..és a gondokból is pénzt csinálnak..

Akármeddig fogva lehet majd tartani az USA-ban az illegális bevándorlók gyerekeit

#847883 Ibiza Előzmény: #847853

anno napi 5-8órát voltam a monitor előtt, élőben vagy brókerrel kereskedtem.. élveztem minden pillanatát...néztem .. kötéslistákat..hireket..kerestem kisebb nagyobb pénzeket..vagy buktam nagyokat..de élveztem.


ma már a robotok kereskednek...mivel ismerik azok algoritmusát..oda rakják az indexeket ahova akarják.

Akármeddig fogva lehet majd tartani az USA-ban az illegális bevándorlók gyerekeit

#847853 Koffein Előzmény: #847851

algoritmusok miatt van ez. nincs ember, aki minden szektort így tudna hirtelen adni, vagy venni, max a robotok...

Akármeddig fogva lehet majd tartani az USA-ban az illegális bevándorlók gyerekeit

#847852 Bendeguz Előzmény: #847851

olyat olvastam, hogy a büfik nagyrésze már index követő etf-ekben utazik, vagyis minden együtt mozog, ami bele van csomagolva. kevesen vannak egyedi részvényekben, egyszerűbb megvenni az snp-t, aztán kész

Akármeddig fogva lehet majd tartani az USA-ban az illegális bevándorlók gyerekeit

#847851 Ibiza Előzmény: #847849

igen..már semmi nem a régi..ha esik valami a tőzsdén akkor minden esik.. régen voltak ágazatok szektorok amik külön mozogtak..estek a banki papírok akkor esetleg mentek föl az olajcégek.. stb stb.. usa indikatív befolyásolja eut..aminek a mozgása befolyásolja usa nyitást.. idiótizmus. ha tüsszent egy madár argentínában 3mp múlva már esik minden..max a gyógyszerpapírok emelkednek..

nagyban kell gondolkodni…

#847850 Ibiza Előzmény: #847637

nagyban kell gondolkodni.. kis dolgokból csak kis eredmények lesznek..

Akármeddig fogva lehet majd tartani az USA-ban az illegális bevándorlók gyerekeit

#847849 Bendeguz Előzmény: #847837

egyébként mi értelme van egész nap kereskedni? ha nem történik semmi, akkor meg lehetne oldani 2-3 óra alatt is, amit akar az ember. ha meg történik, úgyis fel van függesztve, vagy limitre van téve, az megint olyan, mintha zárva lenne a tőzsde. simán jó lenne, ha minden nap 9-12 között lenne tőzsde, oldja meg aki amit akar :D délután meg lehet babázni

Akármeddig fogva lehet majd tartani az USA-ban az illegális bevándorlók gyerekeit

#847837 Koffein Előzmény: #847819

áááá ugyan már, arra most nem érnek rá, most a tőzsdei kereskedés rövidítése van terítéken :)

"Az európai banki és alapkezelői szervezetek szeretnének minél több női dolgozót bevonzani a férfiak által dominált pénzügyi szektorba, ennek érdekében még az az ötlet is felmerült, hogy rövidítenék a tőzsdei kereskedési időt, ezzel is rugalmassabbá téve a munkát - számol be a hírről a Financial Times."

https://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/erdekes-otlet-roviditenek-a-tozsdei-kereskedest-hogy-tobb-no-dolgozhasson.334839.html


nagyon el vannak maguktó…

#846839 Ibiza Előzmény: #846599

nagyon el vannak maguktól usa majmok.. kavarnak, mert veszélyben az elsőségük..

lassan ideje lesz. nekem…

#846614 Bendeguz Előzmény: #846599

lassan ideje lesz. nekem se tetszik, ahogy az oroszok működnek, de 100 éve ilyenek, nem a szankcióktól lesznek européer fair játékosok, vagy mifene... aztán a sarokba szorított állat előbb-utóbb támad, ha nincs hova hátrálni

napi migráncs

#846033 Ibiza Előzmény: #846012

elintézném a sorsukat.. a sitten is el lehet intézni ne legyen jó nekik.. ha szabadulnak akkor ott a kemény világ.

napi migráncs

#846013 matgab Előzmény: #846012

https://444.hu/2019/06/14/vegleges-julius-15-en-sz...

Szögi Lajos gyilkosai is alig 10 évvel az ítélet után szabadulnak is a börtönből. És Szögi Lajos gyermekei mikor kapják vissza az edesapjukat??

Ezeknek kötél járna azonnal, még a golyót sem érdemelnék meg. Ehelyett még milliókat is kapnak az adófizetőktől a brüsszeli döntést követően szegényeket a rossz börtön helyzetük miatt.

Lógni kellene az összesnek!