Rendben!
Ez a te véleményed, természetesen elfogadjuk!
Rendben!
Ez a te véleményed, természetesen elfogadjuk!
Sokmindent megéltünk már tesó....... Pozitív, hogy legalább reagálnak egy kicsit a dolgokra és próbálnak kommunikálni, mégha kicsit hevenyészve is van összerakva ez a tájékoztató.
Én sem szeretnék fikázni, de sima feldumálás az egész! És a múltból nagyon jó (ill. rossz) tapasztalataink vannak arról (4ig-et is ide veszem), h mi van amikor egy cég fel akarja beszélni a saját részvényét!
na, elolvastam. az első benyomásaim:
1. ez nem fikázás, de nekem egy összedobott anyagnak tűnik, mintha egy cégismertetőt turbóztak volna fel. több ember csinálta, vélhetően fejezetenként. erre utal a szerkesztés (hol sorkizárt, hol nem), és a fogalmak (Ipar 4.0) fura kezelése, két bekezdésben is nekifut a magyarázatnak. ha egy ember írja, akkor egy helyen teszi. a doksi szerzője amúgy papp róbert, ha ez mond valakinek valamit.
2. közzététel ideje. ez vajon reakció a vg cikkre és a delta piaci fogadtatására? ha igen, akkor legalább figyelik a piacot. ha a nem, akkor viszont úgy tűnik, van egy tájékoztatási ütemterv.
3. akvizíciók hangsúlyozása. miből? az a kb. 2 milliárd, amit készpénzként esztikébe kerül, szvsz kevés lesz. tehát vagy a szellembüfi lesz baromira tőkeerős (legalábbis annyira, h hitelképes legyen), vagy lesz valami baráti bank, aki finanszíroz.
4. részvények. gondolkodtam rajta, hogyan lehetne megoldani, h a 2. nyomda hogyan szavazhatna az rkgy-n. látok erre lehetőséget, de kissigor posztja szerint a 2. nyomda nem indul be az rkgy-ig. tehát az rkgy-n még a 258M papperhez kell viszonyítani a befolyást és az esetleges kötelezőt.
Erre a választ a közgyűlési meghívóból megtudjuk, mert a névváltozástatás a kgy hatásköre.
A névcseréhez és székhelyváltáshoz közgyűlési döntés szükséges.
Amire érdemes lesz figyelned, hogy nem sokáig lesz már EST a neve, Papp még nem villantott semmit, valamint, hogy az elvileg globterm kft-hez kerülő papírok nem kerülhetnek simán oda mert különben kötelező vételit kellene tennie. Szóval várhatóak bőven történések a közeljövőben is.
Bocsi, de szerintem az Estmedia biztos, hogy nem pozícionálta magát a 4IG konkurenciájaként, ezt inkább az újságírók adták az olvasók szájába! Megértelek egyébként, de anno a Phyalxia (Opimus), Konzum páros sem volt hihető sztori fázisban és akkor a többit még nem is említettem. Jó lesz ez, hidd el és szvsz nem lesz a konkurenciátok, csurran majd ide is, meg oda is!!!
rendben. azért lett hirtelen érdekes az est, mert a deltával a 4ig konkurenciájának kezdték el pozicionálni magukat és az nekem jelenleg nem ideális. nem vagyok érzelmileg a 4ig-hez nőve, pénzt akarok keresni. nekem az est továbbra se hihető sztori, így egyelőre maradok a 4igben, de mindenképp érdekes a két céget már együtt figyelni
Nem offolsz!
Szakmai jellegű tőzsdével kapcsolatos hozzászólás, pletyka bármikor jöhet ide!
Megoldják mindkét vételt, hidd el!
Az Ipar 4.0 és az 5G sok pénzt fog hozni a következő 5-10 évben, vagyis az, hogy most mennyi az annyi és miből az szvsz teljesen mindegy!
na igen, ez engem is nagyon zavar és gondolom megnézted, hogy én 4ig longban ülök. igen, az is egy fekete ló, de eddig nem kellett benne csalódni. majd év végén kiderül, hogy mennyi az annyi és miből lesz, de 20-25 mrd biztos mnb kötvény lesz. na de nem offolok nektek
Mondtam, hogy nem troll!!!
Nagyon okos dolgokat írsz!!!
Ezért is adták el magukat, csak még nem tudjuk kinek, csak sejtjük...
Nem tudjuk, csak pletykáljuk!
:-)
A 4IG miből veszi meg a Tsystemet?
Az sem tiszta még a külvilágnak, de már tény!
Most ennyi:
1.
KÉREM NYUGODJANAK MEG !
2.
BÁBELI ?
KÉT LEGYET ?
MONOTON ?
MÉRGEZ!
3
VIDETON
4
VAKLÁRMA!
NYUGODJANAK MEG !
HÓRUKK ?
5
RÉBUSZ ?
MONDA T
nem tudok én sem semmit, csak pletykákat hallok és figyelek :) ...
Átmenti valaki Könyvvizsgáló hozzászólásait?