cégstratégia
stuck_at_177na, elolvastam. az első benyomásaim:
1. ez nem fikázás, de nekem egy összedobott anyagnak tűnik, mintha egy cégismertetőt turbóztak volna fel. több ember csinálta, vélhetően fejezetenként. erre utal a szerkesztés (hol sorkizárt, hol nem), és a fogalmak (Ipar 4.0) fura kezelése, két bekezdésben is nekifut a magyarázatnak. ha egy ember írja, akkor egy helyen teszi. a doksi szerzője amúgy papp róbert, ha ez mond valakinek valamit.
2. közzététel ideje. ez vajon reakció a vg cikkre és a delta piaci fogadtatására? ha igen, akkor legalább figyelik a piacot. ha a nem, akkor viszont úgy tűnik, van egy tájékoztatási ütemterv.
3. akvizíciók hangsúlyozása. miből? az a kb. 2 milliárd, amit készpénzként esztikébe kerül, szvsz kevés lesz. tehát vagy a szellembüfi lesz baromira tőkeerős (legalábbis annyira, h hitelképes legyen), vagy lesz valami baráti bank, aki finanszíroz.
4. részvények. gondolkodtam rajta, hogyan lehetne megoldani, h a 2. nyomda hogyan szavazhatna az rkgy-n. látok erre lehetőséget, de kissigor posztja szerint a 2. nyomda nem indul be az rkgy-ig. tehát az rkgy-n még a 258M papperhez kell viszonyítani a befolyást és az esetleges kötelezőt.