Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Kérdések

#846802 tmeszaros361 Előzmény: #846801

Mikor fog megindulni a papír? Mikor jön a nagy befektető? Amikor elfogyok fejben éskidobom az egészet, valszeg másnap indul majd:)

Kérdések

#846801 tmeszaros361 Előzmény: #846800

Sziasztok, semmi ilyet nem mondtak, nem erősítettek meg, csak annyit, hogy szeptemberben indul a buli, azt nem, hogy kivel. Ezért volt számomra fura ez a deltás ügylet, szeptember előtt semmiféle történésre nem számítottam. Látod, hogy a megtörtént események nincsenek pariban azzal amit nekem mondtak. Épp ezért teljes a zűrzavar a fejemben. 165 körül kivágtam volna az egészet, hogy olcsóbban visszavehessem. Nem mertem erre 127 en vagyunk.

Kérdések

#846800 stuck_at_177 Előzmény: #846793

Biztos válaszokat nem tudok, szerintem a legtöbbünkben megvannak ezek a kételyek. Szeretném leszögezni, hogy ez csak a saját vélemények, és a nyilvánosan elérhető infók, és az általunk is ismert pletykákra épül.

1. Az én tippem, hogy azért kell egy ilyen bonyolult tranzakciót lefolytatni, mert nem akarják (NER körök, ha tényleg ők jönnek) hogy megszagolják a kicsik is, hogy ki lesz a végső beszálló (és keressenek rajta). Egy eredeti tőzsdére jövetel kicsit macerásabb jogilag, mint egy üres vázba való beszállás, és picit átláthatóbb. Egy olyan cég esetében, mint esztike, ráadásul a befektető diktálja feltételeket, amiket vagy elfogadnak, vagy rohad tovább az üres cég. Így azonban az utolsó pillanatokig rejtve maradhatnak a szereplők. Nyilván ehhez kell, hogy jöjjön esztikébe még egy beszálló. Ha nem jön, és csak a delta van, akkor megszívtuk. Akkor talán jövőre lesz újra 170 közeli az árfolyam.

2. A pénznek nincs szaga. Ha a bevált strómanok balosak, akkor az sem baj, sőt még jobb is, mert még jobban ki vannak szolgáltatva a NER-es figuráknak ("Ha nem úgy táncolsz, ahogy én fütyülök, akkor nem lesz üzlet. Tudod, h veled nem áll szóba senki a NER-ben, ellenben velem igen. Neked nagyobb szükséged van rám, mint nekem rád. Tudunk együtt dolgozni?").

3. Passz. Szvsz akár még adóhátralék is lehet. De amilyen a világ, ha egy meggyőző arc ment be (pl. Papp, vagy egy általunk még nem ismert NERes) tárgyalni az önkormányzathoz, h jó lesz ez gyerekek, ne aggódjatok, akkor simán létrejött az üzlet. Lásd a Tiborcz-féle közvilágítási projekteket....

4. Pénzgyártás. Itt szvsz BCS-k pénzt csináltak, mindent létező és nem létező költséget kitaláltak és felszámoltak esztikének, hogy papírt nyomtathassanak érte, és utána a papírokat megforgathassák. Jobb esetben a még nem ismert büfihez megy ezen papírok jelentős része.

Ami engem jobban érdekel, az a Telenor pletyka. Nagyon elterjedt, van is benne ráció, de hallotta valaki közülünk megbízható forrásból megerősíteni? JK, Tamás, felétetek tekintek. :)

Bónusz kérdés: kiket tartasz feléneklőknek, megírnád? Érdekel.

Most mennem kell, majd még gondolkodom a kérdéseiden,

Kérdések

#846799 SCS Előzmény: #846798

A papírok lassan megkeletkeztetve. Utólag lesz döntés? 1,5 millió Ft-ról? Na ne vicceljünk már...ja és ki akar egy intézményt kifizetni így? Választások előtt az öreg(Tarlós) ezt miért húzná magára? Úgy,hogy folyamatosan rakja ki a mutyistákat a fővárosból. Hagyjuk már...

Kérdések

#846797 SCS Előzmény: #846796

Nekem ez nem tiszta. Miért nem hajtották végre az első körben a csődegyeszséget? Ebben nem dönthet senki sem önállóan a fővárosban. Ehhez testületi döntés kell. Az hol van?

Kérdések

#846796 andybleque Előzmény: #846793

Harmadik kérdésre elvileg az a válasz, hogy ez benne volt a csődegyezségben és e tekintetben most hajtják végre. Gyakorlatilag szerintem ezzel hálálják meg, hogy a BKK e-jegyrendszer kifejlesztésében nekünk is jut a tortából :)

Bónuszkérdés:Miért lépet…

#846795 SCS

Bónuszkérdés:

Miért lépett le a fórumból a feléneklő csapat 80%-a a bombasztikus hír után, a lokális csúcs és forgalom napján? Miért nem fontos már BCS és a strómannbrigád védelme? Azóta egy 25% esés volt,véletlenül. Persze ez is csak egy konteó,lehet....

Sztem arra probal utalni…

#846794 andybleque Előzmény: #846792

Sztem arra probal utalni, hogy nem a Deltából kell kiindulni, hanem hozzá kell számolni még valami faktort. De stílus alapján ez nem a szokásos könyvvizsgi szerintem. Ezért baj, h mindig kitilják, mert sosem lehet biztosan tudni, hogy ki írt :

Kérdések

#846793 SCS

Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem:

1. Miért érné meg ez a számomra teljesen átláthatatlan akció sorozat egy végső befektetőnek a piacra lépést? Egy IPO cirka 50 milla+ van rá egy csomó támogatás. Ehelyett ballibsi BCS milliárdokat kereshet. A NER eddig nem így működött.

2. Kik ezek az ismeretlen balos kötődésű emberek, akik a 78 filléres nyomdából nagykanállal merítettek. Kinek és miért érné ez meg a NER-ből?

3. Miért és hogyan kapott a főváros 2M darabot? Csak nem a be nem fizetett TÁNYA ellenértéke? Ha igen,miért nem fizette be valaki más és kapott volna 1,5milláért 2M db rv-t?

4. Hogyan és miért keletkezett 120M adósság egy üres cégben és miért nem kerestek optimálisabb megoldást rá?

Lehet régi kérdések ezek, de számomra nyugtalanítóak. Segítsetek,pls.

ÉVES BEVÉTEL DELTA X SZO…

#846792 stuck_at_177 Előzmény: #846791

ÉVES BEVÉTEL DELTA X SZOFTVERFEJLESZTÉS SZORZÓJA = ÉRTÉK EZ NEM MÁS MINT CÉG ÉRTÉKE

igen, pl. ez is elég ködös számomra, de most próbált először levezetni valamit. :)

Sziasztok, igen ez az el…

#846791 tmeszaros361 Előzmény: #846790

Sziasztok, igen ez az első alkalom, hogy magyaráz. Lehet, hogy ő egy fake könyvvizsgáló. Nem értem hogy jön ki a matek 921 re :-).

#846790 stuck_at_177

ma, 08:37

3.,RÉSZ
MATEK
EV/EBITDA
CÉGÉRTÉK ?
SZOFTVER FEJLESZTŐ CÉG
OKÉ MONDOM A SZÁMOKAT ÁTLAGGAL SZÁMOLVA
ÉVES BEVÉTEL DELTA X SZOFTVERFEJLESZTÉS SZORZÓJA = ÉRTÉK EZ NEM MÁS MINT CÉG ÉRTÉKE
EZT ELOSZTOM A RÉSZVÉNY DARABSZÁMMAL (ÖSSZES ) ÉS MÁR MEG IS VAN A CÉLÁR AMI PERSZE SOK MINDEN MÁSTÓL IS FÜGG DE
VÉLEMÉNYEM NEM KP HANEM FELTÉTELEZÉS ÉS NEM TANÁCSADÁS . EZ LEHET PONTOSAN AZ ELLENKEZŐJE IS.EZ TŐZSDE.
URAIM TÜRTŐZTESSÉK MAGUKAT ?
A VÉGEREDMÉNY : 921 FT-OS RÉSZVÉNYENKÉNTI ÁR

#846789 stuck_at_177

ma, 08:35

2., RÉSZ
MEGINT HABZSIDŐZSINEK KELLETT DOLGOZNIA
VEGYÜNK CÉGET AKI KÖZEL VAN ODA AHOVÁ JÓ KÖZEL LENNI (PÉKSÉG , SZOLI STB... :) )
NOS URAIM AZ INFORMATIKA JÓ DOLOG
31.3 MILLIÁRD ÉVES BEVÉTEL AZ PONT JÓ LESZ

#846788 stuck_at_177

ma, 08:33

1,RÉSZ
NOS !
NÉZZÉK URAIM ÉS HÖLGYEIM ?
VOLT

EGYSZER EGY PICI CSŐDELJÁRÁS ALATTI MÉDIACÉG.HABZSIDŐZSI PICI

CÉGECSKÉJE.JÖTT SOK KIADÁS ÉS HITEL ÉS ANNAK RENDJE SZERINT CSŐD SZÉLÉRE

JUTOTT.
ENNEK HÍRE IS MENT AZ ORSZÁGBAN.MENTSÜK MEG A SZEGÉNY PÓRULJÁRT CÉGECSKÉT ÉS MEG FOGJÁK HÁLÁLNI SZAJKÓZTÁK....
MEG IS LETT AZ MENTVE,JÖTT SOK HITELEZŐ CSOPORT AZTÁN MÉG A NEMZETI ADÓTARTOZÁST IS KIFIZETTÉK.
VISSZA KELL ADNI A SEGÍTSÉG VISSZA IS JÁR .
GONDOLT EGYET HABZSIDŐZSI
AKKOR LÁSSUK MI KELL AZ ÚJ RECEPTHEZ
-EGY JÓL CSENGŐ NÉV AZ ELSŐ LÉPÉSNEK JÓ IS LESZ.
MI LENNE HA A MÉDIA NAGY ZSENIJE.............. ?
R.I.P.
ÚJRATERVEZÉS

könyvvizsgáló már hétvég…

#846787 stuck_at_177

könyvvizsgáló már hétvégén is ír. de most magyaráz is. ez nem rá utal...?

Sírva röhögö ezen megint…

#846784 andybleque Előzmény: #846778

Sírva röhögö ezen megint! Mi ez az avatarja amúgy? Csak én vagyok műveletlen, hogy nem ismerem

Sírva röhögö ezen megint…

#846783 andybleque Előzmény: #846778

Sírva röhögö ezen megint! Mi ez az avatarja amúgy? Csak én vagyok műveletlen, hogy nem ismerem