Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

--Honvéd fellebbezés --

#846996 TrendMan Előzmény: #846992

Azt, amit itt:

Itt Orbánnak asszisztál, ott meg csak úgy.

A pénzéért van ott mindenütt, nem azért, mert bármilyen érdeket vagy szempontot hatékonyan képvisel.

--Honvéd fellebbezés --

#846992 matgab Előzmény: #846984

Botrány az UEFA is! Romániában skandálta az egész stadion, h csak a halott magyar jó magyar, meg megölunk minden magyart... A bíróra radobtak a 119. Percben egy hanggránátot, akit emiatt kórházba kellett vinni. A tartalék bírónak azt mondták a rendezők, h ha félbeszakítja a meccset, akkor nem tudják megvédeni. Majd jöttek a tizenegyesek, ahol a román kapus -mivel szabálytalanul elől helyezkedett kifogta a büntetőket. A bíró egy büntetőt sem fújt vissza. A Honvéd a meccs után óvást nyújtott be, amit az UEFA elutasított, mondván nem volt olyan esemény ami döntően befolyásolta volna a mérkőzést. Hát a kurva anyjukat a #respect meg #fairplay szövegüknek! Ugyanezt egy magyar csapat csinálta volna , akkor simán kizárják. Meg milyen üzenet ez tőlük?! Mindent meg lehet csinálni?!

A honvedosok helyében én lejottem volna legkésőbb a 3. elcsalt 11-es után de inkább előtte, mondván, h nincsenek a játékosok biztonságban. A mostaninál biztos nem lenne rosszabb a helyzetük és talán nagyobb sajtó visszhangot kapott volna az eset.

Tényleg elképesztő az UEFA. Már csak azt tudnám mi a f@szt csinál ott a vezetőségben Csányi?

Maccabi sport???

#846917 matgab Előzmény: #846880

és mennyi lélegeztető gépet lehetett volna venni az ilyen marhaságok helyett!

Maccabi sport???

#846880 prfecó

Kicsit elgondolkodtam Budapesti buli 7 milliárd forintba kerül , melyből magyar állam 5,9 milliárdot fizet.

Berlin 1,8 milliárdból megúszta. 2 éve. Zürich volt a magyar pályázóval szembeni induló ők 2,0 milliárdból megoldották volna.

Sport érték egyenlő a nullával , volt olyan sportág , ahol egy szem induló és csodák csodájára nyert. Nyertes úszó a magyar bajnokság 57 idejét érte el. Viszont magyar bridge versenyző lett a legjobb , és Polgár Judit is ideutazott New Yorkból( női sakk)

Szeretném , ha Romániában ( Erdély) megrendeznék a magyar sportolók dzsemboriját a román állam támogatása mellett . Indulnék a 500 méteres szabad gyaloglás és ulti sportágakban.

falábuak

#846697 matgab Előzmény: #846684

A honvéd meccs kapcsán még azt tudom elképzelni, hogy a románokat eltiltják és a soron következő ellenfél játék nélkül továbbmegy.

falábuak

#846684 matgab Előzmény: #846683

A Honvédnál drukkolok annak, hogy az UEFA inkább a Lichtensteini harmadosztály bajnokát engedje indulni az Európa ligában, mert a Honvéd annyira nem érdemelte volna meg.

A románokat meg szőröstűl bőröstűl tiltsák el az összes európai kupasorozattól, úgy ahogy ezt egy magyar csapattal tenné az UEFA ezt fordított esetben!

falábuak

#846683 matgab Előzmény: #846658

Hát igen. A Lichtensteini edző találó jelzővel illetve a Videotont. SZNOB.

Ebben minden benne van. Az óriási arc, az, hogy a munka büdös és az alázat hiánya.

Én mondjuk csak a hosszabbítást láttam, de az alatt is az jött le, hogy a Vidi nem is akar nyerni. Nem küzdöttek, nem hajtottak egyáltalán. Scsepovics nem tudom, hogy tud a Vidi kezdőben maradni ezzel a nulla gólos teljesítménnyel?! Minden edzés után kiveri Nikolicsnak vagy miért ragaszkodik ennyire hozzá?

Vagy úgy voltak vele, hogy a Frankfurt ellen úgysincs esélyük, inkább megteszik Mixen a hazai 1-0 után a kiesést?

Nego-t az egyetlen potenciális gólveszélyes embert hátraviszi bekknek?

Kovács Zoltán a Vadúz sikereinek kovácsa. Eddig 4 meccset nyert meg a Vadúz a nemzetközi porondon. Ebből egyik a 2006-os Kovács által vezérelt UTE ellen 4:0 és a Kovács által irányított Vidi ellen 2:0 most.


Szégyen.

Juhász Roli meg elmehet a pitsába, hogy a hazai 0:0 után van pofája a nézőket kritizálni/szídni.

Vonuljon vissza és az elmúlt évi fizetését meg utalja át egy kórház részére inkább. Nem neki való vidék a pálya már. A 2. gólnál az, hogy látványosan lassab volt , mint a labdát vezető támadó, az már ultra ciki.


falábuak

#846658 prfecó Előzmény: #846369

szeretnék békés , boldog pihenést kivánni összes falábú sporttársnak , akik képesek egy amatőr liechsteini csapattol is kiesni , mondjuk a többi se kutya

vizi Vb

#846387 prfecó Előzmény: #846379

Tudod vizilabda ( férfi , női ) kiválóak. Hozzászoktunk VILÁGBAJNOk , olimpia és EB bajnokok rossz esetben esetleg ezüst érem lesz. Nagyon jól játszottak a csapataink , de ellenfél jobb volt.

Kiváncsi leszek két ballábas focistáink meddig jutnak el ? utána lehet morgólodni vizilabda csapat eredményességén.

A vizilabdázók előre pro…

#846379 TrendMan Előzmény: #846376

A vizilabdázók előre programozhatóan gyengélkednek.

Viszont az úszósikerek szépek!

Hánykor mennek a döntők a tv-ben?

Amikor az eredményeket figyelem, mindíg oda lyukadok ki, hogy a magyar nemzet csapatjátékban nem olyan jó, mint szingliben.

őszintén megmondva elolv…

#846376 prfecó Előzmény: #846373

őszintén megmondva elolvasva Matgab a hozzászólásat megtudtam volt magyar foci is a héten , viszont a kvangzsui vizi VB sokkal jobban lekötött és persze a tenisz is megunhatatlan.

értett hozzá a riporter …

#846373 matgab Előzmény: #846372

értett hozzá a riporter az biztos...

A meccs elején külön kiemelte, hogy akapus Nagy Sándor a hazai bajnokság egyik legjobbja.

Ehhez képest összehozott egy 11-est, egy beadást beütött a saját kapujába és hát a 3. gólnál sem vagyok benne biztos hogy nem tudta volna elütni, ha kilép egy kicsit, de az inkább a védőkön múlt.

Nagyon komikus volt, ami…

#846372 TrendMan Előzmény: #846369

Nagyon komikus volt, amit a nagyfröccs közben tapasztaltam a meccs végén:

Eredmény. 2:0 (nem nekünk)

Reporter: - Ezt az eredményt nem kell szégyellni!

10 sec

Eredmény 3:0

A visszavágók előtt:Kb. …

#846369 matgab Előzmény: #846246

A visszavágók előtt:

Kb. azt hozták a csapatok amit várni lehetett.

A Fradi és a Videoton egy nemzetközi szint alsó mércéjét már megüti. Gyakorlatilag bárki ellen lehet éppen esélyük, már topligás csapat ellen nyilván 10-ből 9-szer nem fognak nyerni.

A máltai csapat bár nem volt rossz, a 3-1-es eredmény megnyugtató, csak 2-0-val lehet kikapni, azt meg a látott játék alapján nehéz elképzelni, hogy a fradi ne találjon be egyszer sem a visszavágón.

A Videoton is kulturált focit mutatott be a hazai 1-0 szintén nem rossz eredmény, idegenben kell rúgni egy gólt és lehet továbbmenni, bár nem tűnt rossz csapatnak ez a Vadúz. Scsepovics állandó szerepeltetése az számomra talány, ennél rosszabb csatárt nem sokat láttam ilyen sokáig játszani. Futács sokkal agilisabbnak tűnt, de Lazovics még mindig nagyon hiányzik és jövőre már Husztit és Juhászt is pótolni kell, mert ők is már nagyon nyugdíjasok kezdenek lenni nemzetközi szinten.

A honvéd meccsből nem sokat láttam, de alapvetően azt láttam, hogy a román csapat nem akar kikapni, arra számítanak , hogy a Honvéd lerohanja őket és kontrából betalálnak, a Honvéd meg csak arra vigyázott , hogy ne kapjanak gólt. Két hasonló képességű csapat, bárki nyerhet, a hazai 0-0 nem rossz eredmény, idegenben be kell találni.

A Debrecent régen láttam már focizni- és hiába néztem bele a meccsbe a félidő vége előtt már azt csináltam, amit minden pályán lévő játékosnak kellett volna: szögreakasztottam a papucsom és elmentem zuhanyozni. Ez a Torino nem annyira fantasztikusan jó csapat. De ha az ellenfél totál amatőr módon viselkedik, remegő lábakkal ér a labdához, akkor azt bizony kihasználják. Vagy ha nem is használják ki a kapus beüti a hálóba a labdát, még ha be se menne...

Ez a Debrecen iszonyatosan lassan mozogtak, mind fejben de még inkább fizikailag. Össze volt fosva a bokájuk már a kezdőkörben. Utálom az ilyet látni. A riporter azt mondta, hogy 0-2 még tolerálható eredmény lett volna, de a 0-3-nál elszálltak az esélyeink. A mutatott játék alapján én már 5 perc után megtettem volna a legalább két gólos Torino győzelmet... Totálisan esélytelen a Debrecen , kb úgy játszott, mint anno a Vác, az MTK vagy az Újpest szokott nyugati klubcsapatok ellen.

Esport

#846269 matgab Előzmény: #846264

keékpározás? Ne röhögtess már! Kár is a szóért!

Forma 1? Ahol már azon gondolkodnak, hogy visszahozzák -e a grip csajokat is inkább, hogy emelkedjen valamit a népszerűsége a sportágnak? F1 az régen jó volt, amíg voltak karakterek, mint Alain Prost, vagy Senna, Schumacher, Lauda...

Szerinted fognak filmet csinálni 30 év múlva a mai F1-es pilótákról vagy versenyzésükről?

Esport? Az amilyen geek a következő generáció még lehet nagy szám, de azért az kevésbé sportnak tekinthető.