Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #846246

A visszavágók előtt:

Kb. azt hozták a csapatok amit várni lehetett.

A Fradi és a Videoton egy nemzetközi szint alsó mércéjét már megüti. Gyakorlatilag bárki ellen lehet éppen esélyük, már topligás csapat ellen nyilván 10-ből 9-szer nem fognak nyerni.

A máltai csapat bár nem volt rossz, a 3-1-es eredmény megnyugtató, csak 2-0-val lehet kikapni, azt meg a látott játék alapján nehéz elképzelni, hogy a fradi ne találjon be egyszer sem a visszavágón.

A Videoton is kulturált focit mutatott be a hazai 1-0 szintén nem rossz eredmény, idegenben kell rúgni egy gólt és lehet továbbmenni, bár nem tűnt rossz csapatnak ez a Vadúz. Scsepovics állandó szerepeltetése az számomra talány, ennél rosszabb csatárt nem sokat láttam ilyen sokáig játszani. Futács sokkal agilisabbnak tűnt, de Lazovics még mindig nagyon hiányzik és jövőre már Husztit és Juhászt is pótolni kell, mert ők is már nagyon nyugdíjasok kezdenek lenni nemzetközi szinten.

A honvéd meccsből nem sokat láttam, de alapvetően azt láttam, hogy a román csapat nem akar kikapni, arra számítanak , hogy a Honvéd lerohanja őket és kontrából betalálnak, a Honvéd meg csak arra vigyázott , hogy ne kapjanak gólt. Két hasonló képességű csapat, bárki nyerhet, a hazai 0-0 nem rossz eredmény, idegenben be kell találni.

A Debrecent régen láttam már focizni- és hiába néztem bele a meccsbe a félidő vége előtt már azt csináltam, amit minden pályán lévő játékosnak kellett volna: szögreakasztottam a papucsom és elmentem zuhanyozni. Ez a Torino nem annyira fantasztikusan jó csapat. De ha az ellenfél totál amatőr módon viselkedik, remegő lábakkal ér a labdához, akkor azt bizony kihasználják. Vagy ha nem is használják ki a kapus beüti a hálóba a labdát, még ha be se menne...

Ez a Debrecen iszonyatosan lassan mozogtak, mind fejben de még inkább fizikailag. Össze volt fosva a bokájuk már a kezdőkörben. Utálom az ilyet látni. A riporter azt mondta, hogy 0-2 még tolerálható eredmény lett volna, de a 0-3-nál elszálltak az esélyeink. A mutatott játék alapján én már 5 perc után megtettem volna a legalább két gólos Torino győzelmet... Totálisan esélytelen a Debrecen , kb úgy játszott, mint anno a Vác, az MTK vagy az Újpest szokott nyugati klubcsapatok ellen.