Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

4IG

#846289 Koffein Előzmény: #846282

nyár van, esik minden... csendben a kapott osztikból bővítettem, ha q2 jó lesz az lendületet fog adni q3ra, kisebb köpet s év vége, amikor minden kiderül.. ha szexi a konstrukció, amivel megveszik a tsyst, akkor ráharapnak a piranhák, ha szar a deal, akkor xopacs... :))

4IG

#846282 Bendeguz Előzmény: #846256

nehéz megérteni a beejtések dinamikáját... előtte egy hétig nulla forgalom, órákig alig pár kötés, napi 10-20 Ft eséssel zárt, aztán egyszer csak réssel le, hirtelen fél milliárdnyi eladó, giga forgalom, aztán ma vissza 1030-ra mini forgalommal.

4IG

#846256 prfecó Előzmény: #846252

ezeket a hol 900 millió , hol 1,5 milliárd már régen bele van épülve az árfolyamban. T-Sys már két hónapja zuhanyhíradó alapján tudott volt. Kérdés a Jászay vs M-Tel szerződésben mi lesz. Alapvetően kis hozzáadott értékű , kis hasznu dolgot vettek meg. Mondjuk , ha mindent ŐK nyelnek le Kisgömböcként megkerülhetetlenek lesznek Mészáros / Zorbán létükig.

lassu lemorzsolódás nyáron

elmélkedés

#846245 Tapasz Előzmény: #846242

Nincs mas csomag, csak ez. 50 GB után lassítja a netet. Orszagszerte, nem csak budapesten. Nézd meg a digi honlapjan.

most épp megint a normál…

#846241 matgab Előzmény: #846240

most épp megint a normál számlámról pakolgatok át egy nagyobb adagot a TBSZ-re.

Ilyet 2018 augusztusában és 2019 februárjában csináltam...:-)

elmélkedés

#846213 Koffein Előzmény: #846207

Ezért írtam, hogy tesztidőszak van, teljes kínálat, lefedettség még nincs olyan szinten, mint a telekomnak... jövőre minden változni fog, az árazás is...

https://index.hu/techtud/2019/05/31/nyilvanos_betateszt_a_digi_mobil_szolgaltatasa/

ennek fényében csak egy szolgáltató lesz, akinek nem teljes a kínálat és az a telenor. állami megrendelés ide, állami megrendelés oda, hosszú távon ügyfeleket fog veszíteni, mert a digi, voda, telkó elszipkázza, ha egy olyan csomag (tv+net+mobil+vezetékes) ajánlatot adnak, ami versenyképesebb a telenerénél... szóval, majd valamerre lépnie kell... vaaagy egyszer csak betolják a mindig tv-t a telener alá, így lesz mobil+tv szolgáltatás, de így se teljes a kínálat...

elmélkedés

#846208 Tapasz Előzmény: #846207

Én már vettem 3 sim kártyát. Hálózaton belül 0 ft, minden más mobil és vezetékes 5 Ft/perc (EU-ban is), 50 gb net. Előfizetési dij havonta 0 Ft.

elmélkedés

#846207 walex Előzmény: #846198

De van a Diginek és szépen cseperedik. Van egy rakás tornyuk a jelenleg még nem lefedett helyeken, amelyeket már "csak" fel kell szerelni, aztán indul a buli és végre az árak letörése.

http://digi.hu/lefedettseg

elmélkedés

#846205 prfecó Előzmény: #846196

nem szívesen szolok bele upc , magenta , o2 , upc undsoweiter -undsoweiter , de német telekommunikációs szakemberek szerint a PPF ugy gatyába zárta a volt ( norvég) tulajdonos Telenort , hogy attól félnek belép a skandináv , kelet-európai piacok után német és lengyelországba.

25 % állami tulajdonos mellett Kellner hülyére szívatja a magyar államot és megkapja az eddigi M-TEL piacát ( azaz az állami cégeket + MOL-t)