Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Esport

#846264 prfecó Előzmény: #846263

Ezzel az erővel a esport, kerékpározás , Forma 1 , létre harcról is irhatnatok hiszen ezek nagyon n

vizi Vb

#846263 matgab Előzmény: #846257

fecó, az az igazság, hogy világ szinten az úszás, vizilabda, vívás, kézilabda együttvéve nem érdekel annyi embert, mint a foci. Ez világosan kimutatható, akkor amikor azt nézed, hogy egy adott sportágnak hány sportolója van, vagy az adott egyesületeknek milyen gazdasági értéke.

Vizilabdánál jól mutatta a világszintű népszerűségét a múltkori 64-0 a házigazda ellen. Kb. ennyire érdekli a világot a vizilabda sajnos. A rendező ország 2 hónappal a saját világbajnoksága előtt bedobott a medencébe 10 olyan lányt, akik nem süllyedtek el egyből. Szerintem, ha a kutyám úszott volna a medencében, akkor sem dob neki a magyar csapat ennyi gólt.

Más részről persze nem sajnos, mert így sok olyan sportág van, ahol mi magyarok is jó esélyekkel lépünk fel, sikeresnek mondhatjuk magunkat. Kézilabdába tudunk annyi lóvét tolni, ami már nemzetközi szinten is kiemelkedő és ezzel "meg tudjuk venni" a sportsikereket, mert klubcsapataink le tudják igazolni a sportág sztárjait. Mindemellett a Veszprém vagy a Szeged ugyanúgy az állami csöcsöt szopja, mint a foci és csak azért tudunk ennyi sikert elérni, mert ott ez a mennyiségű pénz már komolynak számít. De hazai utánpótlás továbbra sincs biztosítva, ezért válogatott szinten nem tudjuk hozni azt a szintet amit klub szinten, sőt a légiósoknak "köszönhetően" a magyar fiatalok egyre kevésbé tudnak bekerülni a magyar csapatok első vonalába -ami hosszú távon a válogatott leépülésével fog járni - csakúgy, mint a fociban az angol válogatott esetében.

Vizilabdára visszatérve, az meg mindig egy kb. magyar- jugoszláv- olasz belterjes sportág volt- a kutyát nem érdekli ezeken az országokon kívül. Sajnos, vagy épp szerencsére. Még az a szerencse, hogy olimpiai sportág. Mert ennyi erővel a, a krikett vagy az ausztrál foci is lehetne olimpiai sportág -mint ahogy a rögbi már az is, de a kutyát nem érdekli (pedig sztem ezeket a sportokat is többen nézik, mint a vizilabdát.

persze a máltai bajnok a…

#846262 matgab Előzmény: #846254

persze a máltai bajnok az első lépcső és ugye most egy két máltai csapat is okozott meglepetést. De azért mégis ha egy máltai bajnok ellen is kikap a fradi, akkor nem sajnálom, mert akkor továbbra is ott tartunk, ahol évek óta, hogy megver minket a bosnyák, albán, macedón vagy akármelyik csapat is. Akkor kár nézni őket.

vizi Vb

#846257 prfecó Előzmény: #846254

a sok falábu fiú miatt izgultok??? úgyis kiesnek vagy előbb vagy utóbb aztán hónapokon keresztül sírnak , hogy kockás a labda , rossz a stopli , esik az eső , süt a nap , tésztát ettünk , etc , etc


amikor tényleges világelit sportoloinkról uszó , vizilabdázó , vivó , kézilabdázó értékes eredményeket hoznak hétről - hétre és nem érdekel benneteket

Úgy tudtam, hogy Fradina…

#846254 TrendMan Előzmény: #846246

Úgy tudtam, hogy Fradinak előbb a máltai bajnok ellen kell mennie, majd ha az sikerül, a horvát ellen.

Így van ahogy mondod, amit eddig láttunk smafu, bár jól néz ki 1 hétig.

Ha szeptemberben még ketten lesznek, akkor azt mondom, ez már döfi.

http://www.nemzetisport.…

#846246 matgab Előzmény: #846218

http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-a-3-selejtezokor-sorsolasa-2712701

Na az európa ligában nem sok esélyünk van.

A Honvéd ki fog esni a Craiovától, de ha nem ,akkor az AEK úgyis kiejti.

A Fehérvár ha továbbjut akkor a Frankfurt ellen bizonyíthat, itt sem rózsásak az esélyek.

A Debrecen pedig már a Torino ellen ki fog zúgni...

A Fradi viszont eszméletlen mákos, kikapta a leggyengébb ellenfelet a Dinamo Zagrebet. Nem is tudom, hogy amikor Orosz Palika azt nyilatkozza, hogy kaphattak volna könnyebb és nehezebb ellenfelet is, akkor milyen csapatra gondol? BATE, AJAX, Köbenhavn, Celtic vagy APOEL-ra gondol??

A minimum legalább 1 EL főtábla lenne.

furcsák voltak nekem eze…

#846218 matgab Előzmény: #846217

furcsák voltak nekem ezek a tegnapi döntetlenek.

Már csak azért is , mert egy jellemző és jól fizető fogadási kombináció az , hogy döntetlen és mindkét csapat szerez gólt.

3-0 és 3-1 után meg lehetett beszélni ezekkel a keleti csapatokkal ezt az eredményt.

A Vidi eredménye meg még viccesebb, egy idegenbeli 5-1-es siker után egy hazai 0-0. Itt meg az 5-1-re alapozva el tudom képzelni, hogy a gól nélküli döntetlen milyen szépen fizethetett. De lehet meg sem kellett beszélni az ellenféllel, csak azt mondták, hogy "fiúk, gólt ne rúgjatok, de kapni se kapjatok". Ilyen szintű tudáskülönbség esetén ezt simán le lehet hozni így.


A fradinak mázlija is volt, de végre egyszer (illetve a Ludogorec ellen már másodszor) szerencséje van egy magyar csapatnak is.

Szerintem a következő fordulóban csont nélkül kiesik a DVSC és a Kispest is (a Debrecen ha az első meccsen már eldőlnek a dolgok, akkor még ikszelhet a visszavágón, a Honvédot meg két sima vereségre venném.( De azt is el tudom képzelni róluk, hogy már az első forduló előtt eladják a meccseket és itthon nyerünk 2-1-re, vagy 1-0-ra és kint meg jól elagyabugyáltatjuk magunkat) . A Fradi és a Fehérvár továbbmennek, így a fradi be fog jutni az EL-be a Vidinél meg majd kiderül, ő az egyetlen kérdés, hogy kiverekszi-e magának a gesztenyét.

-- Ó, oszlop-e vagy? Vagy csak pózna? --

#844677 TrendMan Előzmény: #844620

Én láttam.

Ez a meccs gyenge volt, azon a meccsen meg a megfelelő ellenféllel találkoztunk.

A Magyar válogatott talán egyes elemeiben jobban teljesített.

Így is voltak lélegzetelállító hibák hátul, de megusztuk a két gyengébb csapat ellen.

Korhut és Baráth jobban teljesített, a veszélyes helyekről egyből sikerült kibrusztolni a labdát, ez jobb volt.

Kádár sérült volt, így csökkent hátul a gólveszély.

A cserékhez az edző jó érzékkel nyúlt.

Hogy ez az egész mennyit ér, a következő mérkőzéseken derül ki.

-- Ó, oszlop-e vagy? Vagy csak pózna? --

#844620 matgab Előzmény: #844600

Nem láttam sem az azeri meccset, sem a Wales ellenit... Lehet ha nem néztem volna a meccseket az elmúlt 30 évben, akkor már világbajnokok is lettünk volna. 86-os vb-tol kezdve nézem a meccseinket általában...

Az is lehet még, h a BL …

#843224 matgab Előzmény: #843187

Az is lehet még, h a BL és az EL is angol hazidontok lesznek. Ilyenre nem emlékszem, h lett volna valaha. A premier League most tarol úgy látszik. Emellett érdemes a MOL Vidi teljesítményét értékelni a Chelsea ellen!

Az egyikük 29 a másikuk …

#843187 Fornit Előzmény: #843178

Az egyikük 29 a másikuk 58 éve volt bajnok utoljára.

De az egyik BL győztes fog lenni.

Már mindegy, a lényeg, h…

#843178 Koffein Előzmény: #843121

Már mindegy, a lényeg, hogy kihasználta a lehetőséget :)

A tegnapi nap után, kijelenthetjük, hogy a Brexiterek lealázták az EU csapatait és lesz egy Brexit döntő, aki mindent visz: Liverpool vs Tottanham :)