Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #846217

furcsák voltak nekem ezek a tegnapi döntetlenek.

Már csak azért is , mert egy jellemző és jól fizető fogadási kombináció az , hogy döntetlen és mindkét csapat szerez gólt.

3-0 és 3-1 után meg lehetett beszélni ezekkel a keleti csapatokkal ezt az eredményt.

A Vidi eredménye meg még viccesebb, egy idegenbeli 5-1-es siker után egy hazai 0-0. Itt meg az 5-1-re alapozva el tudom képzelni, hogy a gól nélküli döntetlen milyen szépen fizethetett. De lehet meg sem kellett beszélni az ellenféllel, csak azt mondták, hogy "fiúk, gólt ne rúgjatok, de kapni se kapjatok". Ilyen szintű tudáskülönbség esetén ezt simán le lehet hozni így.


A fradinak mázlija is volt, de végre egyszer (illetve a Ludogorec ellen már másodszor) szerencséje van egy magyar csapatnak is.

Szerintem a következő fordulóban csont nélkül kiesik a DVSC és a Kispest is (a Debrecen ha az első meccsen már eldőlnek a dolgok, akkor még ikszelhet a visszavágón, a Honvédot meg két sima vereségre venném.( De azt is el tudom képzelni róluk, hogy már az első forduló előtt eladják a meccseket és itthon nyerünk 2-1-re, vagy 1-0-ra és kint meg jól elagyabugyáltatjuk magunkat) . A Fradi és a Fehérvár továbbmennek, így a fradi be fog jutni az EL-be a Vidinél meg majd kiderül, ő az egyetlen kérdés, hogy kiverekszi-e magának a gesztenyét.