Hat amikor felvazoltak a cégcsoportot, h melyik cég milyen területre fog szakosodni, ott a 4IG alatt volt beirva az IT -telco ha emlékeztek rá.
Hat amikor felvazoltak a cégcsoportot, h melyik cég milyen területre fog szakosodni, ott a 4IG alatt volt beirva az IT -telco ha emlékeztek rá.
Ehhez 4ig-nek mi köze lehet? Állami megrendelések a mobil szektorban?
Jó lesz nekünk az IT, csak maradjon meg ez a lendület
Nincs kizárva :)
Nem is értem, egy IT cég, hogy akar telko piacra betörni? Hogy jön ez a kanyar, két külön műfaj... :)
Jó, de ez már biztos az Opusba kerül :)
Meg a MET gáztolvajok is
hopp most botlottam ebbe, állami kézbe kerül a telenor negyede
https://www.hwsw.hu/hirek/60574/telenor-antenna-hungaria-allam-mobiltavkozles-tulajdonszerzes.html
Szerintem a maguk módján komolyan gondolják :)
Gondolj bele, csupán laikusként, ezidáig hallottál a 4ig-ról, de átsiklottál felette, nem is foglalkoztál vele, majd a sajtó teli kürtöli, hogy a kishal megeszi a nagyot. Elkezdenek utána nézni és azt mondják húúúúbame... Ebből a szempontból a felívelés most kezdődhet, hisz jön egy hatalmas tudásbázis, ügyfélkör, még több megrendelés, amire mi is egy éve számítunk...
Ha a mi szempontunkat nézzük, a felívelés, beárazás nagyjából pipa, bármi hír jön, meg se moccan, talán idén év végére eléri lassacskán az 1500-at... már ha jó feltételekkel kötötték az üzletet... nagyobb löketet a telkó cég adhat majd, amikor erre a pletyire kezdenek spekizni, mert a cél, akkorra piacot lefedni, mint egy telekom cég, lásd példaként mtel... jászai is ezt mondja, a végső cél ez, tehát van felfele tér bőven, csak nem idén... szvsz...
Ez van, ne én legyek a következő téma a műsorban :)
Amikor szerintük indul a felívslés, most kell venni, azt komolyan gondolják?
"ki is szedtem egy részt ebből a válaszból, mert biztos olvassák a fórumot"
nyuszi vagy mcfly XDD
most néztem meg, ki is szedtem egy részt ebből a válaszból, mert biztos olvassák a fórumot :D
beszédes az a gyűlölet, amivel az egész témát kommentálják. nyilván lehet gyűlölni bármit, szívük joga, de ők elvileg a nagyon demokratikus, átlátható, független újságírók, vagy micsodák, akiknek mondjuk a tényekről is tudni kéne nyilatkozni. ahogy írta valaki, valszeg nekik is most esett le mi alakul és már nem mernek belevenni, inkább köpködnek. az opus topicban van a helyük :DDD
Nem gondolnám, hogy populáris a téma, a kikosarazott ellenzékiek a tsysre kapták fel a fejüket. Csak youtubeon tudják szórni az igét. Vicc, ahogy megpróbálja a csajszi levezetni a sztorit... meg az a megvilágosodás, hogy a telekomot 30éve alapították, milyen régi cég, talán még tervbe se volt a drágaság...az idő súlya... :))
ha ennyire populáris már a téma, akkor közel a kifulladás?
Nincs baj, legfeljebb kicsit avas lesz.
A nyarat meg úgyis kihúzzuk, sok minden terem most az erdőben. Az erdésznek feltétlen mondd meg, amikor rajtakap, hogy a vedetetőből is csentél egy kis kukoricát, hogy te nem csóró vagy, hanem egy jól menő cégben részvényes.
Tavalyról maradt egy kis bödönkével, de már az is folyik, mert nincs hűtő, azt is betoltam a zaciba s foriget vettem a zárából... XDD
Neked még van zsírod?????
Pénz pazarlás, nem is vagy te lelkes befektető, pfujj...
Qrvaélet, engem meg kitömtek, és nem szálltam ki időben, erre ilyen hírek. :-((((
Pedig a gyakori kérdésekben is mondták, hogy nem szabad már venni...