Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

itt vannak a rejtegetések -lámának..olvasson valami mást is a csehszlovák adón kivül

#845923 Láma Előzmény: #845913

Csakhogy engem nem terhel a megfelelési kényszer, hogy emiatt nekiálljak guglizni. Én nem kapok büntit. Gratulálok. Szépen elvitatkozgatsz az újságíróval, nekem címezve. Kimaradt a mai bogyó? Arra válaszolj, amit én írtam, már ha nekem címzed. Jönnek a migrincsek. Megindultak a tesvíreid is. Lesz családegyesítés. Öröm bódottág. Erre guglizzál cáfolatot, ha nekem címzed. Normális ember és aki megérti azt a két, nem igazán bonyolult mondatot, ezt teszi és nem nekem címezve vitatkozik a firkásszal. Ott a lehetőség. Hozzászólhatsz, vitatkozhatsz vele. Te mióta élsz itt nálunk? Állampolgárságod van már? Guglival fordítod azt is amit írok? :)

LÁMÁK PEDIG SIMáN BESZIP…

#845912 Ibiza Előzmény: #845905

LÁMÁK PEDIG SIMáN BESZIPPANTJÁK..CSAK KÉT MONDAT A CIKKBŐL..

"..A kormány rejtegeti a pontos adatokat..."

"..A 2017-es adatok alapján az látszik,.."

jó alaposan rejtegetik...ááá nincsenek is agyhalottak..ááá

soros népe hej..


igen, jó az ilyen. Látja…

#845649 Ibiza Előzmény: #845588

igen, jó az ilyen. Látja a szerveződést az embereket akik elfogadnak egy Tom Sawyer értékrendet.. egy-két év és akár húst is süthetsz..nem kell gondolkodni..minden ki van találva.. még sem egyformák.

Ha ezt átlátja már nyert.

https://www.portfolio.hu…

#845639 matgab Előzmény: #845631

https://www.portfolio.hu/finanszirozas/hitel/novak-katalin-mar-kozel-10-hazaspar-megkapta-a-babavaro-hitelt.329909.html

Ezt kíváncsi vagyok, hogy hogyan csinálta az a 10 pár.

Ugyanis a NEAK nem adja ki az igazolást csak postán 8 napon belülre ígérve. A NEAK igazolásával lehet elmenni a bankba. A bank a papírok beadását követő 10 napon belül dönt a hitelszerződés megkötéséről. Akkor még ott gondolom lesz 1-2 nap a folyósításig.

De egyes emberek ezen a procedúrán már 2 nap alatt túljutnak...

Nem irigy vagyok, de azt mondom, hogy sokkal több ennyire tehetséges emberre lenne szüksége az országnak!

Azért ez a felmérés mess…

#845599 TrendMan Előzmény: #845587

Azért ez a felmérés messze nem reprezentatív mert

1) 500.- nál a Meki-ben is többen fizetnek és ezt mindenki tudja

2) 5.000.- olyan, mintha a tiszta átverés show-ba keresnének jelentkezőket és a kiváncsi kamera figyel,

3) 4 éve még nem volt krónikus felszolgáló hiány a Balatonnál.

Ott már tavaly is diákokkal töltötték be az üres helyeket 300.000 - /hó összegért.

Segédmunkás építkezésre …

#845597 KawaBazsy Előzmény: #845588

Segédmunkás építkezésre 10E/nap alatt nem jön, felette meg munkatapasztalat szerint. Én alkalmazottat nem veszek fel, csak alvállalkozókkal dolgoztatok, úgyhogy az ő áraikat ismerem..

Hozzánk akik jönnek dolg…

#845589 Koffein Előzmény: #845588

Hozzánk akik jönnek dolgozni, a könnyű munkát keresik, egy éves munkatapasztalattal már főnök akar lenni. Elment az egyik csoportvezető, nem a fiatal kolléga lett vezető, hanem külsőst kerestünk, volt durci, hiszti, anyázás, uszított mindenkit, majd felmondott... :D munkában sem volt kiváló, nem volt proaktív, egyszóval eldolgozgatott... haveroktól is azt hallom, hogy a most kikerülő munkaerővel soha nem volt ennyi gond... persze vannak kivételek, ez nevelés kérdése, hogy otthon mit látott...

15 éves unokatesóm várja…

#845588 Bendeguz Előzmény: #845587

15 éves unokatesóm várja, hogy 16 legyen jövő nyáron, mert menni akar Mekibe dolgozni, látni akarja mi az a munka, amihez nem kell tanulni. Egyébként rendkívül intelligens gyerek, mehetne bármit csinálni, de ő az alját szeretné először kipróbálni. Én 2 éjszakát dolgoztam barmixerkent, amikor elbizonytalanodtam az egyetem közepén, aztán megértettem, hogy tanulni kell, azzal a legkönnyebb jól élni. Igy is lett. Másik unokatesóm nagy, erős 17 éves, megy egész nyáron raktárba pakolni, havi nettó 260k körül fog kapni 8/40 órára. Más példát nem látok, ti hogy látjátok?

nyár van, meló is félgőz…

#845587 Koffein

nyár van, meló is félgőzzel, megy a mozi... oszt belefutok egy ilyen videóba... mindenesetre érdekes a mostani generáció hozzáállás a munkához...


Hmmm.

#845473 Ibiza Előzmény: #845463

:DD ne mááár csak ennyi.. amit Ibiza mond neked azt visszamondod.. nem kicsit gagyi

szerk:

A múltkor kicsit komolyabban vettelek..sajna nem tudtál mit kezdeni vele..kimazsoláztad azokat a dolgokat amik neked megfelelnek.. a kritikus gondolkodásból azt szűrted le jól van már repedezik a fidesz..duális aggyal duális gondolkodásmóddal sajna csak ez megy, köt a falkaszellem. Baj ha pártoktól kapsz ideológiát. Felismerhetted volna a független gondolkodás az eszméktől és trendektől független értékek létezését. Ha affinitásod megvan ezekre, akkor eldobod a készen kapott- számodra gyártott ideológiákat (kutyatáp) és boldogan lépsz a szabad gondolkodás rögös útjára. Ráébredhetsz az emberi méltóság a morál fontosságára a szabadság mindenhatóságára arra, hogy a szabadság része az önként vállalt kötelezettség. Ha benned van akkor még előjöhet ha nincs akkor így jártál, majd a következő életedben :)