Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hmmm.

Koffein Előzmény: #845462

Nem vagyok gondolatolvasó, honnan a viharból tudjam, hogy mire gondolsz, te agyoniskolázott :D

Ezt írtad:

"Matgab négyötödöt vízionált mikor a vajda bejelentette a babaváró hitelt. Ez így inkább vinni fogja a szavazókat. Nesze semmi fogd meg jól. 100 nőből lehet 5 se kapja meg a tízet. A többinek a szemét kiszúrják 1-2-vel. Vagy a semmivel."

+ ezt:

"Én nem vagyok elégedetlen. Ezt tuti, hogy eqrták. Nem lesz semmilyen mérhető haszna. Az elégedetlenek azok lesznek, akiket kigolyóztak ebből. Azok lesznek többen."

majd ezt:

"Ejj-ejj kis humor Harold. eddig azt írtam ami a probléma és ami nem tetszik. Ilyenkor az szokott következni, hogy egyetértek, mert.....Vagy nem értek egyet, mert...."

Nem írtál problémát, csak írtál egy véleményt, hogy nem fog működni, de okot nem írtál, a három hsz-ben, de azt igen, hogy humor herold, meg az szokott következni stb stb...

Így már érthető a problémád, mert a terjedelmes hsz-be benne vannak azok az okok, amiért úgy látod, hogy nem fog működni. :)

A link alapján, egy laikus, aki nem akar felvenni ilyen hitelt, a feltételek, hogy 18 évtől, együttes jövedelem elérje a 150-160e ft.ot az nagyjából megoldható. a felső korhatár, a 41év tényleg gáz. de azt is látni kell, hogy aki 40év után akar gyereket, az túltolta a karriert s nem feltétlenül szorul rá az összegre. persze vannak élethelyzetek, van már x gyerek, jött egy újabb s pont 42éves és jól jönne pár milla... az sem mellékes, hogy a fiatalabbaknak lett kitalálva, akik most kezdenek babázni s nem azoknak, akiknek van 2-3.. tény, nem fair a hitel konstrukciója, mert nem fed le minden élethelyzetett...