Nyelvtanárnak nem kell matek :)))! 1000 alatt 1 ft a lépésköz!
Nyelvtanárnak nem kell matek :)))! 1000 alatt 1 ft a lépésköz!
Pár forint hibádzott. Azt nem értem, ha elvileg 2 ft a lépésköz, hogy lehetett 965 az alja.
na, már fordul is! :-)
A faktor az fucktor. Együtt kell vele élnetek - már ha a cégtársaim szeretnétek lenni...
Az egyetlen épeszű magyarázat a faktor...
Legutóbbi vételem 1070.
A 4IG nagyon faktor érzékeny, minden bővítésem után esik 10 - (30) százalékot, pedig elvileg törvény szerint nem is kellene ilyenkor már esni...
a minimális esési célár már teljesült (igaz nem napon belül - ami már önmagában is relatív erőt mutat)...
Nagyon szarul néz ki, hatalmas pakkokat öntenek. Fullra érthetetlen. Az a baj hogy majd későn tudjuk meg mi az oka... Nekem a porszívózás már nem magyarázat
Ezt pozibol mondod, vagy partvonalon figyeled? Én pozibol, és nem tudok semmi okot mondani az eladásra. Mondjuk tsys előtt lehet vételre se
szerintem a maki mostanság fog beleugrani a mély vízbe oszt kiderül, hogy a víz felett marad-e, vagy alámerül :)
ki adta el? én csak ismeretlen embereket tudok a pf fórumról, ismerőst nem
Passz. Csak annyit látok, h majdnem mindenki eladta...rajtunk kívül :)! Ez nekem elég pozitív jel jövö hétre
mit vártok következő hétre? a sok jó hírre esett egész héten. talán jön valami negatív és akkor 1200 fölé ugrik :D
Utólag is szerkesztheted a már elküldött hozzászólásodat
off topic, ezé sorry... ép tegnap kerül szóba külföldi terjeszkedés és most olvasom, hogy Triesztben magyar kikötő bázis létesül https://hvg.hu/gazdasag/20190621_Szijjarto_Trieszt...