Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

kövi hét

#845106 picirigo Előzmény: #845094

Passz. Csak annyit látok, h majdnem mindenki eladta...rajtunk kívül :)! Ez nekem elég pozitív jel jövö hétre

kövi hét

#845094 Bendeguz

mit vártok következő hétre? a sok jó hírre esett egész héten. talán jön valami negatív és akkor 1200 fölé ugrik :D

én rántottára emlékszem,…

#845051 Bendeguz Előzmény: #845050

én rántottára emlékszem, de olyan korán még be voltam állva, mint a gerely... neked jutott unicum is? :D

Milyen rántotta?? Nem sz…

#845050 Fornit Előzmény: #844998

Milyen rántotta?? Nem szalámi volt, meg egy feles unicum?

Többen is emlegettétek, hogy a nagy dec közepi... vagy dec végi visszarántás. Hát egyik sem volt helyes , mert egészen pontosan január 3-án volt. Akkor tudtam volna intézni a számlanyitást bét-hez, de látván a +20%-ot, úgy voltam vele, h ott már azért sem :S

forever = 4IG

#845046 Koffein Előzmény: #845044

"Egyébként a Magyar Királyság hoz vásároljuk 2038ra Amerikát is"

Nem tejesen, folyosói pletyka szinten úgy hírlik, hogy csak Floridát, ahol a gazdag nyugger amcsik süttetik a seggüket, meg Nevada államot, ezt csakis vajna emlékére XDD

forever = 4IG

#845045 Koffein Előzmény: #845042

Jaja, türelmetlenek vagyunk. Hol van még az a 2-3 év? Most vagyunk itt, a holnap kérdéses :-P

Jól jönne, egy Herceg féle Buffett idézet, hogy megnyugtassa a kedélyeket :))

forever = 4IG

#845044 prfecó Előzmény: #845033

Szeretném hinni , h Jászai hátszél nélkül jó vezető legyen . De amit a Balatoni kempingekkel csinált az a lopás magasiskolaja

Tornán csecsen lógva ( és pénzével ) kozpenzzel kitomve kiderül mire képes.

Egyébként a Magyar Királyság hoz vásároljuk 2038ra Amerikát is.

forever = 4IG

#845042 Bendeguz Előzmény: #845040

Jászai az interjúban is ezt hangsúlyozta. Mindent ennek kell alávetni, erre mondtam, hogy ez akár az osztalék teljes elmaradását is eredményezheti az első 1-2-3 évben.

forever = 4IG

#845040 Koffein Előzmény: #845039

Egyszerű a képlet, terjeszkedni kell. Magyarország kis piac, menni kell külföldre, saját szolgáltatással, vagy cég felvásárlásokkal... az hogy hány céget tudnak felvásárolni külföldön, meg lesz-e akkora tőkéjük az egy más kérdés, vagy külföldön hány cégnek tudják eladni a szolgáltatásukat... ha így nézzük, akkor most extrém feltőkésítés van folyamatban, kormányzati megrendelésekből, s majd pár év múlva kiló áron megveszik pl az sap-t :-P

Álmodni lehet, a megvalósítás nehezebb...

forever = 4IG

#845037 Bendeguz Előzmény: #845036

Orbán azt mondta év elején, hogy nemzetközi magyar multikat akar látni, amik hazatalicskazzak a profitot, mintegy egyensúlyozva a külföldi cégek profitkilapatolasat. Ha ez a cél, akkor senki se lesz kitomve, atbaszva, hanem stabil, nyereséges, osztalékos cég lesz belőle. Szerinted?