Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

re

#844550 Ibiza Előzmény: #844535

"..Szóljatok a vajdának,.." szólj a rabbidnak..muftidnak.. szélbernidnek dobrevednek..sorosodnak..werberednek..rogánodnak juhászodnak kérj tőlük útmutatást...ideológiai tápanyagot..mocsokáradat kiskátét..klassz kis gyűlölet magokat kaphatsz amiből szép kis termés nő ki vacak kis tápanyagodon.. az nő ki ami benned van... kapod mert a hatalomba akarnak kerülni..kellesz ehhez mint falat kenyér.. ha bekerültek akkor lesz..k majd 4év múlva veled ugyanott.. te pedig megint beszopod...oszt még százszor

Gondolom Orbánt erősen megviseli egy "láma" nick vitriolként maró sémája..gyerekes gyűlölködése.

Vajda az cigány vezető ugye? gondolom származásra utalgatós a kultúrkörödben kádárosan összekacsintós bizsergető érzéses gyűlölködés megnyilvánulása..nem számít van vagy nincs valóságtartalma.. hiszen nem is ez a lényeg.. és ha zsidó? akkor különb? vagy sváb vagy grúz vagy szláv?

Már irtam de gondolom nincs meg a jegyzeteidben.. elsősorban ember vagy másodsorban magyar utána jön a kisebbséged.. ha ezeket felcseréled akkor lesváboznak lezsidóznak le....

Az ideológiákat készen kapók nem sok különbséget tudnak tenni fasizmus, nácizmus, hazaszeretet között..nem is értik a szavak jelentését..nem is ez a lényeg hiszen a brancshoz tartozás, a mi nem vagyunk mik..vagy a mi vagyunk a kiválasztottak hamisságán alapulnak...osztogatják a jelvényeket és olcsó kis zászlócskákat.. ha nem nyertek akkor világra szóló fájdalom..és persze csalás..agyhalottak birkák kutyák marhák a a másik oldal emberei..mert ugye másik oldalnak lenni kell...másképp nincs fujj fujj hajrá.. a duális agy már csak ilyen..

Sokkal melósabb kialakítani a saját világképet, kinek van arra ideje.. olvasni tanulni.. egyformán mérni.. ki a f..z akar ilyet..akkor magadat is egy mércével kell mérni..még az hiányozna..a hideg is kiráz..




ne zavard össze a mérete…

#844549 Ibiza Előzmény: #844528

ne zavard össze a méretekkel. igen a völgyhid az gyönyörű..

Csehországba kell milliá…

#844544 prfecó Előzmény: #844540

Csehországba kell milliárdot attolni a mutragya befektetése keresztül , cserébe lolo kap építési koncessziót OTP meg még vesz két bankot.

re

#844543 Spade Előzmény: #844539

"Az országban csak Budapestnek van több hidja."

Hát nemtom de én Szolnokon a hidak számolásában csak a zagyván 5-ig jutottam a Tiszán meg négyig, az 9 de ha a kiságakat is beleszámoljuk akkor talán megvan kígyó tesvir legnagyobb kétjegyű primszáma is a 11.

De én is azt mondom h jöjjön el kígyózó kígyó tesvír országa és szaporodjanak és sokasodjanak a völgyhidak és alugatak ha máshogy nem megy akkor svájci frank hitelből. Aztán ferenc tesvir meg felavathatja és megáldhatja őket a szent gumibottal.

Azt rebesgetik, hogy Bab…

#844540 Illuzio Előzmény: #844538

Azt rebesgetik, hogy Babicsnak kellene, cserében lölö kap valamit a cseheknél.

re

#844539 Illuzio Előzmény: #844529

Persze Spade, ahogy mondod, az a normális, hogy Kunszentmártonnak meg négy hidja lett az új kőrös híddal. Az országban csak Budapestnek van több hidja. Nézd meg Kungyalunál. Érdemes. Ja ezt nem ˇ"Kígyó úr" építteti.

Úgy néz ki a sajtóhírek …

#844538 walex

Úgy néz ki a sajtóhírek alapján, hogy nagyon kéne a fiúknak egy műtrágya gyár.

re

#844535 Láma Előzmény: #844529

Akkor a feladat adott. Szóljatok a vajdának, hogy terveztesse meg, szavaztassa meg a kétharmadával qrva drágára, aztán lesz miről puffogni újra az agyhalottaknak 15-20 évig, miközben eljárnak melegedni a 4 milliárdos kazánházzal fűtött stadion füvére. :)

Jó, hogy legalább itt alsókenő szinten megvan az egyetértés, mit, hogyan kéne. :)

Bazz. Elfelejtettem, hogy stadionba pórnép be nem teheti a lábát. Esetleg nézőnek, de azé meg nem megy a marhája.


re

#844529 Spade Előzmény: #844526

jajaja ha visszajön Kígyó úr akkor épujön egy völgyhíd Tatabányától Hatvanig az M0 északi elkerülő helyett és akkor milyen szép kilátás nyílik majd Budapestre. A most épulü M4-n pedig legyen alagút több is a síkságon Szolnok és Debrecen között h a zürge nyűl és pocok populáció na és a gázlómadarak át tudjanak járni

88 m magas az M6-oson lé…

#844528 Bendeguz Előzmény: #844526

88 m magas

A Kőröshegyi völgyhíd
az M6-oson lévő alagutakból esetleg egyre mondható, hogy fölösleges, a többire valamilyen módon szükség lett volna a vadátjárás miatt. iszonyatos nagy állatpopuláció él a környékén és mind a dunához járnak le inni. szóval ha nem fölöslegesnek kinéző alagutak, akkor 500 méterenként 50 méter vadátjáró. ezt hallottam hozzá értő emberektől

Ne má, Milyen kilátás? 1…

#844526 Láma Előzmény: #844494

Ne má, Milyen kilátás? 10 méteres hídról? Akkor nem véletlen ide álmodta meg a vajda.

a völgyhíd veszélyes! me…

#844494 Bendeguz Előzmény: #844493

a völgyhíd veszélyes! megyek nyugat felé, gyönyörű kilátás tihanyra és mindkét medencére, egész úton bámulok jobbra és a tempomat meg a sávtartó viszi a gépet :D tííííccsákbe, csakafitesz!!! :D

igen.. a takarékoskodás.…

#844489 Ibiza Előzmény: #844486

igen.. a takarékoskodás..a fejlődéshez szükséges beruházások helyett..

korszerű gabona és gyümölcstárolók..regionális feldolgozóüzemek..élelmiszeripari laborok amik ellenőrzik a származást és minőséget..

minél magasabb minőségben és minél magasabb hozzáadott értékkel menjenek az exportok...én pl megtiltanám az élőállat kivitelt..láttam róla filmet..iszonyat kegyetlen..nem birtam végignézni

A bérjárulékok csökkentése és a nullás költségvetés helyett.

én is kiütést kapok a családi kedvezmények.. hűtő ajtó-ablak kazán meg a f..m tudja milyen pályázatok..a külföldi segélyeket sem látom tisztán..ok van párnak jelzésértéke..olyan országokban ahonnan menekülnek.. a külföldi magyarok..


Horvát stadion, vietnami…

#844486 walex Előzmény: #844485

Horvát stadion, vietnami kórház, szerb birkózó akadémia, Kenya, Zöld-foki Köztársaság... Agyrém.

Agyatlan pénzszórás megy hülyeségekre.