Wazz őt én sosem értem :D!
Matgab faszán befenyithetett mindenkit, h megint 4.3k felett zártunk :))))
Wazz őt én sosem értem :D!
Matgab faszán befenyithetett mindenkit, h megint 4.3k felett zártunk :))))
kék virág szerette forevert ez nyílvánvalo főleg a beindító spekik által felbíztatott brókercégek segítségével , mellesleg ők kaszállták a legnagyobbat , eltekintve Hathor kollegától :-))))
viszont az öreg némi-nemű kihasználást végzett az egyszerű befektetők között a igen sajjátságos TA elemzéseivel
Vagy egyszerűen Mr Flower odaszólt neki, hogy jól árasítani kéne...
Ennyire hülye lenne egy ilyen rutinos elemző? Nem hiszem. Valami másnak kellett itt lennie szerintem.
De, ez az! Atvette az átlátszó hazugságat és célár 650 Ft lett a 4iG-ben. Támasz 2000
Mikori ez a hírlevél? Keressem?
Nem elemzésről van szó, biztosan hírlevél?
Csak beugrott, hogy a Random nemrég írta, hogy az összes Babits Egon elemzést törlik az oldalukról, mert nem felelt meg a TA szakmaiságának. Ennek nincs valami köze a történethez?
Persze más cég esetében nem foglalkoznak ilyen befolyásolás kivizsgálásaval.
hihetetlen, hogy tényleg foglalkoznak vele, le a kalappal! mikor adod elő az elméletedet? :) random rabolja le az ügyfeleit?
hello, megvan valakinek az a random hírlevél , amikor arról írtak , hogy esni fog 2000-ig?
Bekérte tőlem az MNB...
Illetve a mai tranzakciók keretében is azt gondolom, hogy nem véletlenül történtek az öntögetések...
Át tudná küldeni valaki, ha email-ben megkaptátok?
persze, ha az mnb nyilvánosságra hozza.
De nem tudom, mert még egy auto reply-t sem kaptam...
Várom már ezt a sörözést. A feljelentésed kaphat publicitást?
Bendeguz,
Ez sztem marhaság. Vagy mondjuk úgy légből kapott ötletelés ami valóságot csak nyomokban tartalmaz.
Az h az Átlátszó milyen marhaságokat ír, senkit nem érdekel. Az h az osztrák kormányt a liberális titkosszolgálatok megbuktatták az EP választás előtt, az tudatos. Egyrészt gyengítik az Fpö-t másrészt az őszi Juncker utód választásokig nem fog felállni az új osztrák kormány, így egy jobbos ország szavazatát követték a valasztasbol. De alapvetően ez osztrák belügy, semmi köze hozzá a fidesznek vagy Magyarországnak...
Lassan meg vagyok róla győződve az elmúlt napok mozgása alapján h mi okozta az esést, ezt nem írom meg nyilvánosan, majd egy sörözés során.
Ja tegnap pf-en valaki kiszurta és nyilván olvassák a fórumot :)
Mert a múlt heti beszámolóban elrontották, 8adolást írtak, és gondolom most javították!