Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Wazz őt én sosem értem :…

#844183 picirigo Előzmény: #844171

Wazz őt én sosem értem :D!

Matgab faszán befenyithetett mindenkit, h megint 4.3k felett zártunk :))))

kék virág szerette forev…

#844164 prfecó Előzmény: #844147

kék virág szerette forevert ez nyílvánvalo főleg a beindító spekik által felbíztatott brókercégek segítségével , mellesleg ők kaszállták a legnagyobbat , eltekintve Hathor kollegától :-))))

viszont az öreg némi-nemű kihasználást végzett az egyszerű befektetők között a igen sajjátságos TA elemzéseivel

Vagy egyszerűen Mr Flowe…

#844064 Koffein Előzmény: #844063

Vagy egyszerűen Mr Flower odaszólt neki, hogy jól árasítani kéne...

Ennyire hülye lenne egy …

#844063 Csusza Előzmény: #844052

Ennyire hülye lenne egy ilyen rutinos elemző? Nem hiszem. Valami másnak kellett itt lennie szerintem.

De, ez az! Atvette az át…

#844052 Bendeguz Előzmény: #844038

De, ez az! Atvette az átlátszó hazugságat és célár 650 Ft lett a 4iG-ben. Támasz 2000

Mikori ez a hírlevél? Ke…

#844038 Csusza Előzmény: #844027

Mikori ez a hírlevél? Keressem?

Nem elemzésről van szó, biztosan hírlevél?
Csak beugrott, hogy a Random nemrég írta, hogy az összes Babits Egon elemzést törlik az oldalukról, mert nem felelt meg a TA szakmaiságának. Ennek nincs valami köze a történethez?

hihetetlen, hogy tényleg…

#844028 Bendeguz Előzmény: #844027

hihetetlen, hogy tényleg foglalkoznak vele, le a kalappal! mikor adod elő az elméletedet? :) random rabolja le az ügyfeleit?

hello, megvan valakinek …

#844027 matgab Előzmény: #843880

hello, megvan valakinek az a random hírlevél , amikor arról írtak , hogy esni fog 2000-ig?
Bekérte tőlem az MNB...
Illetve a mai tranzakciók keretében is azt gondolom, hogy nem véletlenül történtek az öntögetések...
Át tudná küldeni valaki, ha email-ben megkaptátok?

persze, ha az mnb nyilvá…

#843880 matgab Előzmény: #843867

persze, ha az mnb nyilvánosságra hozza.

De nem tudom, mert még egy auto reply-t sem kaptam...

Bendeguz, Ez sztem marha…

#843866 matgab Előzmény: #843835

Bendeguz,

Ez sztem marhaság. Vagy mondjuk úgy légből kapott ötletelés ami valóságot csak nyomokban tartalmaz.

Az h az Átlátszó milyen marhaságokat ír, senkit nem érdekel. Az h az osztrák kormányt a liberális titkosszolgálatok megbuktatták az EP választás előtt, az tudatos. Egyrészt gyengítik az Fpö-t másrészt az őszi Juncker utód választásokig nem fog felállni az új osztrák kormány, így egy jobbos ország szavazatát követték a valasztasbol. De alapvetően ez osztrák belügy, semmi köze hozzá a fidesznek vagy Magyarországnak...

Lassan meg vagyok róla győződve az elmúlt napok mozgása alapján h mi okozta az esést, ezt nem írom meg nyilvánosan, majd egy sörözés során.

Mert a múlt heti beszámo…

#843854 bigdeal Előzmény: #843853

Mert a múlt heti beszámolóban elrontották, 8adolást írtak, és gondolom most javították!