Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

4IG

#843693 Koffein Előzmény: #843689

Véleményem szerint, május van (sell in may), sokan, akik régebb óta benne vannak, kiszállhatt(n)ak (kell a zsé nyaralásra, nyaralóra, hajóra, kecóra, haszon kimutátásra, kabrióra), na meg, akik q1 tépésre vették, látták, hogy esik, eladtak + volt egy két hír elemzés, ami piac befolyásoló volt...

+ választások, hírek stb... most kiszámíthatatlan, hogy hova ül a vezír, milyen ereje lesz az érdekképviselet terén..

4IG

#843689 bigdeal Előzmény: #843688

Azt nem értem, hogy a pf-en is őrület van, és előkerültek azok akik nemrég még a 4k-t is keveselték, (nem a jelenlegi számok alapján) most meg 2k-t várnak, annak ellenére, hogy az én és sokak várakozásán felüli lett a q1 eredmény! Nem teljesen értem ezt, ezért megint csak egy gyors erős beejtést majd felhúzást feltételezek! Nektek mi a véleményetek?

4IG

#843688 picirigo Előzmény: #843687

Vannak itt nálam nagyobb szakértők akik szerint az uccsó negyedév a legerősebb! Bízom benne, h meg a 4-5mrd lesz!

4IG

#843685 picirigo Előzmény: #843683

Ha udvari It cég vagyunk, akkor vsz nem akkora probléma a ha TS mégsem lenne meg. 5-6 mrd netto eredmény már simám indokol egy 4k feletti árfolyamot!

4IG

#843684 picirigo Előzmény: #843678

Szasztok!

Én is erre tippelek, mármint TS pletyka kiárazódásra.

Időtávról lövésem sincs, de mindig arra gondolok, h mekkora lehet a valós közkéz. Továbbra is azt gondolom, nem több mint 2-3 milla. A nemzetközi hangulat is fokozódik :D, valszeg ez sem használ nekünk.Technikailag (már ha ML rv-nél lehet ilyen) sem túl szép. Bendeguz által leírt hírek nélküli lecsorgás nagyon benne lehet. Egy dolog amiben nem hiszek, h ugyan azt játszanák el 4ig-el is mint OP-Kon-App hármassal! Valamiért azt érzem, h Viktor vejkó miatt is ez akar lenni a családi ékszer(bár App példája sem túl szép)!

Minden esetre szar nézni az egyenleg fogyást, de most ez van. 20-40k-kal kiszállni, arra alapozva, h majd lejjebb visszaveszed, ennél a papírnál életveszélyes!

Melyik? Hogy lesz és jó …

#843683 Bendeguz Előzmény: #843678

Melyik? Hogy lesz és jó lesz, vagy nem lesz és rossz lesz, vagy nem lesz, mert lesz jobb?

én is ezt erősítem, hogy…

#843678 Koffein Előzmény: #843672

én is ezt erősítem, hogy 2-3 év, de amikor azt látod, hogy egy jó gyj-re adják és adják... egy picit idegőrlő...

talán most árazódik ki a tsys pletyi?

Szerintem kicsit gyorsab…

#843673 bigdeal Előzmény: #843672

Szerintem kicsit gyorsabb lesz a beérés, én ebben hiszek! De az biztos, hogy nem fog 2000-ig vissza menni az ár! De ha tévedek és mégis, akkor elvi okokból ott kiszállok a papírból!

Beszéljünk arról, hogy k…

#843672 Bendeguz Előzmény: #843671

Beszéljünk arról, hogy ki miben hisz. Én elmondtam, szerintem ez 3 év alatt fog beérni, tradelgetni nem tudok jól... Szóval buy and hold

Várom, h atmenjen minden…

#843671 matgab Előzmény: #843670

Várom, h atmenjen mindenki a másik topicba, és akkor végre nem nekem kell moderalnom a sok hívőt, fanatikust és idiótát. Hogy ki kicsodanak hisz azt majd mindenki eldönti. Én addig szerettem a topikot, amíg max napi 10 ház volt, mondjuk azok 90%-a értelmes volt.

Én is elhagytam a fő top…

#843670 Bendeguz Előzmény: #843666

Én is elhagytam a fő topicot, már csak a szektásba írok, ott nyugi van. Már pompert fenyegetik. Nem tudom, hogy nevessek az internetes keménykedesen, vagy aggódjak. Matgab, mi lesz a stratégiád? Csak érdekel, nem szólok bele, te dolgod :) egyébként pomper elemzése szerintem nem hibás, valóban 1000-2000 körül lehet per pillanat a reális árfolyam, nagyon elszaladt. Kérdés, hogy mi látszik majd 3 hónap múlva q2-ben. Addig lesz egy eu választás. Elvileg sima 2/3 fidesz. Aztán szeptember előtt nem lesz kötvény program se. A nagy beszerzések már semmit se mozgatnak. Q1 nulla mozgás, nap végén erőszakolták le az üres könyvet. Ki mit gondol?

Az nem kifejezés ...! Vé…

#843668 bigdeal Előzmény: #843666

Az nem kifejezés ...! Véleményetek szerint mi ennek az oka? mármint az esésnek, nem a háborúnak :)

íííj most hogy elkezdtem…

#843666 Koffein

íííj most hogy elkezdtem visszaolvasni a pf-en, kitört egy kisebb polgárháború :D kezd izgibb lenni, mint a trónok harca :-P

más, -6,6% és ilyen cikkeket láttok

Sikeres negyedévet zárt a 4iG Nyrt.

Nagyot nőtt a 4iG

1700 százalékkal nőtt az informatikai cég eredményessége, mióta Mészáros Lőrinc bevásárolt

4iG reaches HUF 280 mln after-tax profit in Q1

mondhatnám, hogy nagyon meredek az ellentét...

mondanám, hogy péntek va…

#843665 Koffein Előzmény: #843660

mondanám, hogy péntek van, meg május, meg hírre adni kell, ezt bárhogy szépítjük enyhén lealázták a nap végére... :-/