Ez tényleg nem tetszik. :-)
Remélem mellétrafáltál, és nem erről van szó.
Ez tényleg nem tetszik. :-)
Remélem mellétrafáltál, és nem erről van szó.
Van egy elméletem, ami nem fog senkinek sem tetszeni. Ugye volt egy homályos hír, cég alapítás, miszerint egy nagy multi szerviz partnere lesz a 4ig. Szerintem ez a Huawei lehetett, és az elmúlt egy hét esése inkább emiatt lehetett, mint az osztrák nácik miatt. A kormány is ott nyalt Kína felé, ahol csak tudott, a Huawei partnere lett, stb. Az embargo miatt a Huawei jó eséllyel teljesen kiszorul nyugatról, ezzel együtt kiárazódott a szerviz partnerség. Plusz az átlátszó cikke lehet már erre utalt, hogy napokon belül jöhet az embargo és ha Lőrinc tovább üzletel velük, akkor őt is megfingatják. Nekem csak így áll össze a kép.
még egy elnyert pályázat https://bet.hu/newkibdata/128228905/4iG_20190521_R...
Pecina szerepe ez idáig is köztudott volt.
Osztrákiából nézve, miért pont mostanra időzíthették a balhét? eu.s választások? vagy egyéb lehet a háttérben?
Szerintetek az osztrák balhé miatt esett pénteken? Egyértelmű szál van a Népszabadsag felé. Simán büntetőjogi eset. Bár a matolcsy bankos bennfentes buli se ütötte már meg az ingerküszöböt...
Véleményem szerint, május van (sell in may), sokan, akik régebb óta benne vannak, kiszállhatt(n)ak (kell a zsé nyaralásra, nyaralóra, hajóra, kecóra, haszon kimutátásra, kabrióra), na meg, akik q1 tépésre vették, látták, hogy esik, eladtak + volt egy két hír elemzés, ami piac befolyásoló volt...
+ választások, hírek stb... most kiszámíthatatlan, hogy hova ül a vezír, milyen ereje lesz az érdekképviselet terén..
Azt nem értem, hogy a pf-en is őrület van, és előkerültek azok akik nemrég még a 4k-t is keveselték, (nem a jelenlegi számok alapján) most meg 2k-t várnak, annak ellenére, hogy az én és sokak várakozásán felüli lett a q1 eredmény! Nem teljesen értem ezt, ezért megint csak egy gyors erős beejtést majd felhúzást feltételezek! Nektek mi a véleményetek?
Vannak itt nálam nagyobb szakértők akik szerint az uccsó negyedév a legerősebb! Bízom benne, h meg a 4-5mrd lesz!
Ha udvari It cég vagyunk, akkor vsz nem akkora probléma a ha TS mégsem lenne meg. 5-6 mrd netto eredmény már simám indokol egy 4k feletti árfolyamot!
Szasztok!
Én is erre tippelek, mármint TS pletyka kiárazódásra.
Időtávról lövésem sincs, de mindig arra gondolok, h mekkora lehet a valós közkéz. Továbbra is azt gondolom, nem több mint 2-3 milla. A nemzetközi hangulat is fokozódik :D, valszeg ez sem használ nekünk.Technikailag (már ha ML rv-nél lehet ilyen) sem túl szép. Bendeguz által leírt hírek nélküli lecsorgás nagyon benne lehet. Egy dolog amiben nem hiszek, h ugyan azt játszanák el 4ig-el is mint OP-Kon-App hármassal! Valamiért azt érzem, h Viktor vejkó miatt is ez akar lenni a családi ékszer(bár App példája sem túl szép)!
Minden esetre szar nézni az egyenleg fogyást, de most ez van. 20-40k-kal kiszállni, arra alapozva, h majd lejjebb visszaveszed, ennél a papírnál életveszélyes!
Melyik? Hogy lesz és jó lesz, vagy nem lesz és rossz lesz, vagy nem lesz, mert lesz jobb?
én is ezt erősítem, hogy 2-3 év, de amikor azt látod, hogy egy jó gyj-re adják és adják... egy picit idegőrlő...
talán most árazódik ki a tsys pletyi?
Szerintem kicsit gyorsabb lesz a beérés, én ebben hiszek! De az biztos, hogy nem fog 2000-ig vissza menni az ár! De ha tévedek és mégis, akkor elvi okokból ott kiszállok a papírból!
Beszéljünk arról, hogy ki miben hisz. Én elmondtam, szerintem ez 3 év alatt fog beérni, tradelgetni nem tudok jól... Szóval buy and hold
Várom, h atmenjen mindenki a másik topicba, és akkor végre nem nekem kell moderalnom a sok hívőt, fanatikust és idiótát. Hogy ki kicsodanak hisz azt majd mindenki eldönti. Én addig szerettem a topikot, amíg max napi 10 ház volt, mondjuk azok 90%-a értelmes volt.
Én is elhagytam a fő topicot, már csak a szektásba írok, ott nyugi van. Már pompert fenyegetik. Nem tudom, hogy nevessek az internetes keménykedesen, vagy aggódjak. Matgab, mi lesz a stratégiád? Csak érdekel, nem szólok bele, te dolgod :) egyébként pomper elemzése szerintem nem hibás, valóban 1000-2000 körül lehet per pillanat a reális árfolyam, nagyon elszaladt. Kérdés, hogy mi látszik majd 3 hónap múlva q2-ben. Addig lesz egy eu választás. Elvileg sima 2/3 fidesz. Aztán szeptember előtt nem lesz kötvény program se. A nagy beszerzések már semmit se mozgatnak. Q1 nulla mozgás, nap végén erőszakolták le az üres könyvet. Ki mit gondol?