Beszéljünk arról, hogy ki miben hisz. Én elmondtam, szerintem ez 3 év alatt fog beérni, tradelgetni nem tudok jól... Szóval buy and hold
Beszéljünk arról, hogy ki miben hisz. Én elmondtam, szerintem ez 3 év alatt fog beérni, tradelgetni nem tudok jól... Szóval buy and hold
Várom, h atmenjen mindenki a másik topicba, és akkor végre nem nekem kell moderalnom a sok hívőt, fanatikust és idiótát. Hogy ki kicsodanak hisz azt majd mindenki eldönti. Én addig szerettem a topikot, amíg max napi 10 ház volt, mondjuk azok 90%-a értelmes volt.
Én is elhagytam a fő topicot, már csak a szektásba írok, ott nyugi van. Már pompert fenyegetik. Nem tudom, hogy nevessek az internetes keménykedesen, vagy aggódjak. Matgab, mi lesz a stratégiád? Csak érdekel, nem szólok bele, te dolgod :) egyébként pomper elemzése szerintem nem hibás, valóban 1000-2000 körül lehet per pillanat a reális árfolyam, nagyon elszaladt. Kérdés, hogy mi látszik majd 3 hónap múlva q2-ben. Addig lesz egy eu választás. Elvileg sima 2/3 fidesz. Aztán szeptember előtt nem lesz kötvény program se. A nagy beszerzések már semmit se mozgatnak. Q1 nulla mozgás, nap végén erőszakolták le az üres könyvet. Ki mit gondol?
Az nem kifejezés ...! Véleményetek szerint mi ennek az oka? mármint az esésnek, nem a háborúnak :)
íííj most hogy elkezdtem visszaolvasni a pf-en, kitört egy kisebb polgárháború :D kezd izgibb lenni, mint a trónok harca :-P
más, -6,6% és ilyen cikkeket láttok
Sikeres negyedévet zárt a 4iG Nyrt.
1700 százalékkal nőtt az informatikai cég eredményessége, mióta Mészáros Lőrinc bevásárolt
4iG reaches HUF 280 mln after-tax profit in Q1
mondhatnám, hogy nagyon meredek az ellentét...
mondanám, hogy péntek van, meg május, meg hírre adni kell, ezt bárhogy szépítjük enyhén lealázták a nap végére... :-/
Na most ilyen eredmény után meglepő ez a zuhanás.
meglepődnék, ha ebből nem jutna a 4IG-nek is egy falat...
https://demokrata.hu/magyarorszag/korszakos-fejlesztes-a-magyar-nemzeti-nevter-128423/
ma már egy olyan világ van, hogy az újságírók nem tudnak írni, de nem akkora gond, mert az olvasók nagy része, amúgy sem tudja értelmezni...
szerintem nagyon szép lett a Q1.
Az első negyedév mindig a leggyengébb. Ráadásul a business még csak most kezd felpörögni.
Ez alapján Q2-re akár már milliárdos nyereség várható , év végére pedig akár 2-5 milliárd.
És a legnagyobb baj, hogy minden témában ez megy, nem csak a tőzsdén. A sügér olvasók meg a hozzá nem értő újságírók cikkeit valós igazságnak könyveik el.
Átlagos újságírói színvonal.
Mint amikor "a repülő 2 ezer kilométeres magasságban repült" vagy "csillagászok elláttak az univerzum határáig, 13 millió fényév távolságra".
Néhány nulla ide, oda, mit számít?
Ezek ennyit tudnak. A szomorú csak az, hogy mindenben ennyire vannak képben, de a firkálmányaikkal komoly hatással vannak az eseményekre, ez a legijesztőbb.
ezek készen vannak... így figyelnek az újságírók a részletekre, azaz sehogy :D
emlékeim szerint május környékén jelentették be, hogy bevásárolta magát, kb volt fél év csendben gyűjteni az oldalazásban :)
A portfólijónál nagyon képben vannak:
"A 4iG részvényeinek árfolyama már Mészáros Lőrinc tavaly év végi
tulajdonszerzése előtt is nagyot emelkedett, a rali azonban idén is
folytatódot.."
Q1 fent van Béten. Vélemény?
https://www.bet.hu/site/newkib/hu/2019.05./4iG_Nyrt._-_2019.Q1_Idokozi_vezetosegi_beszamolo_128226448