Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Beszéljünk arról, hogy k…

#843672 Bendeguz Előzmény: #843671

Beszéljünk arról, hogy ki miben hisz. Én elmondtam, szerintem ez 3 év alatt fog beérni, tradelgetni nem tudok jól... Szóval buy and hold

Várom, h atmenjen minden…

#843671 matgab Előzmény: #843670

Várom, h atmenjen mindenki a másik topicba, és akkor végre nem nekem kell moderalnom a sok hívőt, fanatikust és idiótát. Hogy ki kicsodanak hisz azt majd mindenki eldönti. Én addig szerettem a topikot, amíg max napi 10 ház volt, mondjuk azok 90%-a értelmes volt.

Én is elhagytam a fő top…

#843670 Bendeguz Előzmény: #843666

Én is elhagytam a fő topicot, már csak a szektásba írok, ott nyugi van. Már pompert fenyegetik. Nem tudom, hogy nevessek az internetes keménykedesen, vagy aggódjak. Matgab, mi lesz a stratégiád? Csak érdekel, nem szólok bele, te dolgod :) egyébként pomper elemzése szerintem nem hibás, valóban 1000-2000 körül lehet per pillanat a reális árfolyam, nagyon elszaladt. Kérdés, hogy mi látszik majd 3 hónap múlva q2-ben. Addig lesz egy eu választás. Elvileg sima 2/3 fidesz. Aztán szeptember előtt nem lesz kötvény program se. A nagy beszerzések már semmit se mozgatnak. Q1 nulla mozgás, nap végén erőszakolták le az üres könyvet. Ki mit gondol?

Az nem kifejezés ...! Vé…

#843668 bigdeal Előzmény: #843666

Az nem kifejezés ...! Véleményetek szerint mi ennek az oka? mármint az esésnek, nem a háborúnak :)

íííj most hogy elkezdtem…

#843666 Koffein

íííj most hogy elkezdtem visszaolvasni a pf-en, kitört egy kisebb polgárháború :D kezd izgibb lenni, mint a trónok harca :-P

más, -6,6% és ilyen cikkeket láttok

Sikeres negyedévet zárt a 4iG Nyrt.

Nagyot nőtt a 4iG

1700 százalékkal nőtt az informatikai cég eredményessége, mióta Mészáros Lőrinc bevásárolt

4iG reaches HUF 280 mln after-tax profit in Q1

mondhatnám, hogy nagyon meredek az ellentét...

mondanám, hogy péntek va…

#843665 Koffein Előzmény: #843660

mondanám, hogy péntek van, meg május, meg hírre adni kell, ezt bárhogy szépítjük enyhén lealázták a nap végére... :-/

ma már egy olyan világ v…

#843627 matgab Előzmény: #843625

ma már egy olyan világ van, hogy az újságírók nem tudnak írni, de nem akkora gond, mert az olvasók nagy része, amúgy sem tudja értelmezni...

Q1

#843626 matgab Előzmény: #843612

szerintem nagyon szép lett a Q1.

Az első negyedév mindig a leggyengébb. Ráadásul a business még csak most kezd felpörögni.

Ez alapján Q2-re akár már milliárdos nyereség várható , év végére pedig akár 2-5 milliárd.

És a legnagyobb baj, hog…

#843625 Tapasz

És a legnagyobb baj, hogy minden témában ez megy, nem csak a tőzsdén. A sügér olvasók meg a hozzá nem értő újságírók cikkeit valós igazságnak könyveik el.

Q1

#843623 Csusza Előzmény: #843615

Átlagos újságírói színvonal.

Mint amikor "a repülő 2 ezer kilométeres magasságban repült" vagy "csillagászok elláttak az univerzum határáig, 13 millió fényév távolságra".

Néhány nulla ide, oda, mit számít?

Ezek ennyit tudnak. A szomorú csak az, hogy mindenben ennyire vannak képben, de a firkálmányaikkal komoly hatással vannak az eseményekre, ez a legijesztőbb.

Q1

#843619 Koffein Előzmény: #843615

ezek készen vannak... így figyelnek az újságírók a részletekre, azaz sehogy :D

emlékeim szerint május környékén jelentették be, hogy bevásárolta magát, kb volt fél év csendben gyűjteni az oldalazásban :)

Q1

#843612 Bendeguz

Q1 fent van Béten. Vélemény?

https://www.bet.hu/site/newkib/hu/2019.05./4iG_Nyrt._-_2019.Q1_Idokozi_vezetosegi_beszamolo_128226448

szankciókat fontolgatnak

#843540 bigdeal Előzmény: #843530

Köszönöm szépen! Igazából ilyen kérdésekre ilyen választ kell adni :)