Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Az nem kifejezés ...! Vé…

#843668 bigdeal Előzmény: #843666

Az nem kifejezés ...! Véleményetek szerint mi ennek az oka? mármint az esésnek, nem a háborúnak :)

íííj most hogy elkezdtem…

#843666 Koffein

íííj most hogy elkezdtem visszaolvasni a pf-en, kitört egy kisebb polgárháború :D kezd izgibb lenni, mint a trónok harca :-P

más, -6,6% és ilyen cikkeket láttok

Sikeres negyedévet zárt a 4iG Nyrt.

Nagyot nőtt a 4iG

1700 százalékkal nőtt az informatikai cég eredményessége, mióta Mészáros Lőrinc bevásárolt

4iG reaches HUF 280 mln after-tax profit in Q1

mondhatnám, hogy nagyon meredek az ellentét...

mondanám, hogy péntek va…

#843665 Koffein Előzmény: #843660

mondanám, hogy péntek van, meg május, meg hírre adni kell, ezt bárhogy szépítjük enyhén lealázták a nap végére... :-/

ma már egy olyan világ v…

#843627 matgab Előzmény: #843625

ma már egy olyan világ van, hogy az újságírók nem tudnak írni, de nem akkora gond, mert az olvasók nagy része, amúgy sem tudja értelmezni...

Q1

#843626 matgab Előzmény: #843612

szerintem nagyon szép lett a Q1.

Az első negyedév mindig a leggyengébb. Ráadásul a business még csak most kezd felpörögni.

Ez alapján Q2-re akár már milliárdos nyereség várható , év végére pedig akár 2-5 milliárd.

És a legnagyobb baj, hog…

#843625 Tapasz

És a legnagyobb baj, hogy minden témában ez megy, nem csak a tőzsdén. A sügér olvasók meg a hozzá nem értő újságírók cikkeit valós igazságnak könyveik el.

Q1

#843623 Csusza Előzmény: #843615

Átlagos újságírói színvonal.

Mint amikor "a repülő 2 ezer kilométeres magasságban repült" vagy "csillagászok elláttak az univerzum határáig, 13 millió fényév távolságra".

Néhány nulla ide, oda, mit számít?

Ezek ennyit tudnak. A szomorú csak az, hogy mindenben ennyire vannak képben, de a firkálmányaikkal komoly hatással vannak az eseményekre, ez a legijesztőbb.

Q1

#843619 Koffein Előzmény: #843615

ezek készen vannak... így figyelnek az újságírók a részletekre, azaz sehogy :D

emlékeim szerint május környékén jelentették be, hogy bevásárolta magát, kb volt fél év csendben gyűjteni az oldalazásban :)

Q1

#843612 Bendeguz

Q1 fent van Béten. Vélemény?

https://www.bet.hu/site/newkib/hu/2019.05./4iG_Nyrt._-_2019.Q1_Idokozi_vezetosegi_beszamolo_128226448

szankciókat fontolgatnak

#843540 bigdeal Előzmény: #843530

Köszönöm szépen! Igazából ilyen kérdésekre ilyen választ kell adni :)

Magnitsky

#843539 tozsdenyul

cornstein egy trump klón, ugyanúgy hadovál képtelenségeket

Hogyne fenyegetne és szankcionálna az USA.

pl a török belügyminiszter meg igazságügy miniszter már benne is van (jó sokak mellett), de fenyegetnek is, mert van egy "lista", hogy ki féljen. Ök várhatják a kardot, de még csak fenyegetésként.

Ja, NGO-k és korrupcióellenes civil szervezetek ajánlásával mennek a listák .

Ez egy amcsi bunkósbot.

Amíg trump (és cornstein) van, addig nem valószínü hogy Viktor havert basztatják, de cornstein elég pofátlanul és nyilvánvalóan hazudik, ez egyértelmü.

Viktor ellen kétpárti összefogás van, utálják a demokraták, republikánusok egyaránt (mint trumpot), tehát hogy készülödés, meg igény van rá, az is biztos.

Ahogy trumpot leváltják, aktuális lesz.

4IG tulajok: szvsz trump behúz még egy választást és 4 évet, emiatt nem kell pánik.

De természetesen nem az átlátszó hazudik.

Ja, amúgy Viktor szóvivöje hivatalosan is tud a dologról, azt is tudni véli kik tennék a listára Lölöt, hát így hazudnak ezek a komcsik. A jobboldali komcsik...

FAKE NEWS

#843537 Bendeguz Előzmény: #843536

Majdnem azt írtam, hogy napról-napra csalódottabb vagyok, de igazából már rég nem igaz. Megadnám nekik a lehetőséget a helyzet tisztázására, lehet csőbe húzták őket. Lényegtelen, felőlem maradhat a fidesz, a 4ig meg legyen 100k huf és ennyi, legyen mindenki boldog.

FAKE NEWS

#843536 matgab Előzmény: #843534

mégis, te mit vársz ezektől a libsi bolsiktól?

na jó, ez már offtopic lenne. Én az Átlátszót egy jogállamban simán beperelném tiltott piacbefolysolás miatt és utána a Soros minden pénze sem menthetné meg őket.