Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

-- be nem váltott igérvény --

#843756 TrendMan Előzmény: #843752

Nekem az a benyomásom, hogy az FDP igért valakinek valamit, amit nem vagy nem úgy tartott be, ahogy szó volt róla.

Nem biztos, hogy annak és azt, ami a sztoriból lejön.

Az igazán érdekes vonatkozás viszont az, hogy mennyire másként reagál a nagyérdemű ott és itt egy hasonló helyzetben.

Továbbá az is érdekelne, hogy vesznek videóra egy ilyet?

Nyiltan? Sutyiban? Inkognitóban?

érdekes

#843700 Bendeguz Előzmény: #843662

Simán csak dagadt a trumpli, a combjai nyomjak a tokeit, ha hátrébb ül. Így lelóg a zacskó is meg a hájas combok, nem fáj. Ennyi.

érdekes

#843662 TrendMan Előzmény: #843633

Érdekes, hogy a mostani ülőgarnitúra ugyanannak tűnik, mint Clinton idejében volt.

A többi más.

További megfigyelés, hogy Trump mindíg ugyanúgy ül, nem vált pozitúrát.

Szíjártó olyan, mint egy kellék Pinokkió, akit épp most faragtak ki fából.

Netanjahu talán flörtöl a riporternővel, nem is Trump-ra figyel?

Trump és Orbán között nem látni az eszmei közösséget, inkább a szembenállást (ülést:-)

Én akkor szoktam így ülni, ha egy 'szék' vagy fotel túl nagy és túl puha és képtelen vagyok koncentrálni benne, ha hátradőlök.

érdekes

#843638 matgab Előzmény: #843633

az meg pont arról szól, hogy pont leszarják Trumpot, nem akarnak vele érdemi kommunikációt folytatni. Leültek oda, mert muszáj, fotózzák le őket. Testbeszédükön is látni, hogy nem is fordulnak egyáltalán Trump felé.

érdekes

#843631 matgab Előzmény: #843602

Metakommunikáció.

Ha Trump úgy ül le, hogy a szék szélén ül előre hajolva, akkor a másik ember nem fog hátradőlni és Trump hátát nézni, vagy "háttérben" maradni.

Ha két ember beszél és figyel egymásra, akkor azok testtartása általában hasonló ha egyenlő pozicióban érzik magukat.

elmélkedés

#843570 Koffein

Habár minden nap szembesülünk azzal a ténnyel, hogy az ember a legkártékonyabb állat a földön https://24.hu/elet-stilus/2019/05/16/mosomedve-tenger-hajo-florida/ de valahogy észre se vesszük, elmegyünk a történések mellett...

Egyszerűen kiírtjuk az állatokat, szennyezzük/kizsákmányoljuk a földet, elpusztítjuk egymást, és mindezt, egy cseppnyi lelkiismeret furdalás nélkül... borzalom...

ez elmebeteg:)....gyogys…

#843555 Sumér harcos Előzmény: #843514

ez elmebeteg:)....gyogyszer/pia kombó vagy vmi:)

nyul bazz,ha időnként elkap a fostaliga,gurulsz vele végig a topikokon,döbbenetes:)

nyuszi, próbáltál már sz…

#843514 matgab Előzmény: #843500

nyuszi, próbáltál már szakemberrel megbeszélni az érzéseidről? Ha nem akkor sürgősen szükséged lenne rá...

te a hülyék között is ma…

#843500 tozsdenyul Előzmény: #843494

te a hülyék között is maximalista vagy :)

Senki sem a máról beszél, söt mi több, anno a 2015/16-os vitában azt mondtam, hogy 18-ban biztosan nem lesz megverve a fidesz, esélytelen, mert leghamarabb 19-ben jöhet válság de inkább 20-ban. Addig meg a Gdp is menetelhet.

Osztán mi is lett ebböl? :)

Innen próbáld felvenni a fonalat, és ne magadból indulj ki hozzá :)

Te csak örülj hogy nekem meg másoknak milyen szar, ha ez neked a g-pont, és menjen az életed tovább, a fene fog egy nácinak is ostoba tuloknak magyarázni...

nyuszi nagyon depresszió…

#843494 matgab Előzmény: #843475

nyuszi nagyon depressziós lehetsz, ha ilyen rossznak látod mindenki helyzetét. Legelj egy kis libsifüvet, majd jobb kedved lesz tőle! Hidd el nem lesz világvége akkor sem, ha a fidesz 80%-ot ér el az EP választáson! Megy az élet tovább!

La vita é bella!

jobban erti, mint azt te…

#843475 tozsdenyul Előzmény: #843472

jobban erti, mint azt te szeretned, majd meg is fogod latni, sajnalatodra

ha nem erti, akkor annal is nagyobbat fogsz szivni, csak akkor tobbekkel, de a szep benne, hogy te mindenkepp nagyot szivsz :)

a kerdes tenyleg csak a mikor

en meg mar nem kell hogy koltozzek, ez az oromod sincs meg, szar a vilag neked

esetleg valami egyeb okos erveles reszedrol, vagy ennyi volt benned? :)

Hát látod nyuszi, az ily…

#843472 matgab Előzmény: #843468

Hát látod nyuszi, az ilyen zseniket, mint te, itt a pórnép nem érti meg.

Hova fogsz csomagolni így? És mikor?

az orszag teljes elzombi…

#843468 tozsdenyul Előzmény: #843326

az orszag teljes elzombisodasa es elhulyulese is egy erdekes mutatvany

persze, vannak kivetelek akik nem most hulyultek el :)

nem letezik mar semmi a migrans soros koordinatarendszeren kivul, mindenre ez a valasz, teljes idiotizmus es leepules

es az idiotak eloretorese minden pozicioban, ez lett a zeitgeist :)

"Kuwait és Szaud Arábia meg a marha sok pakesz meg indiai bevándorló miatt nem csoda, ha nem szereti a bevándorlókat."

Oman, Emiratusok, Bahrein, a meg tobb pakijukkal meg a lista legeslegelejen

gondolom soros a megoldas

-- vigyázzatok, ez egy csaló, ilyet eddig könyvben olvastam csak...

#843458 Koffein Előzmény: #843456

ahogy nézem hazugság az előbb linkelt cikk, 275e a valós + 60e -es hotel számla... amibe belebukott, hamis papírokkal fel akart venni 22milliót különböző bankoktól... faxa hogy már a google által listázott cikkekbe se lehet megbízni :-/

orbán és trump

#843361 Bendeguz Előzmény: #843359

trumpli egy showman, orbán meg fel volt készülve. lehet fanyalogni, gúnyolódni, de ez nagy győzelem volt orbánnak. trump meg szokásos trump volt

orbán és trump

#843359 Koffein Előzmény: #843354

15 perc hírnév... a vége fele volt egy két kérdés, mintha próbáltak volna kérdezni orbántól, de trump mesterien lerázta az újságírót :)