Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #843318

Ez a lista teljesen relatív amúgy is!

Ahol személyes tapasztalatom van

8. Kolumbia: Tényleg jó klímájú barátságos ország. Bár területileg akkora mint 3-4 Franciaország, tehát eleve nehéz egyféle embertípusról beszélni az országban. Azért itt nem olyan régen még keményen folyt a polgárháború és elég keményen termelik a drogokat is annak minden hatásával együtt.

3. Mexikó: Hát ennek is csak a Yucatán részét láttam, ami azért elég turistás, lehúzós tud lenni, itt is az ország hatalmas, északi részein gyakorlatilag a drogbandák diktálják a tempót. Maguk az emberek barátságosak, normálisak, az üzletben elhagyott napszemüvegemért visszamentem 8 órával később és egy fél óra dumálgatás után vissza is adták (ott is jattra mennek mindenhol).

1. Portugália: szuper jó kis város Lisszabon, annak ellenére, hogy ez a Föld egyetlen városa, ahol éjjel fizikai attrocitás ért a bulinegyedben drogdílerek akartak agresszív módon eladni...


Ez alapján azt is lehetne gondolni, hogy a legbarátságosabb országoknak titulált országok súlyosan drogokkal terheltek.


De a görögök 32. helyét sem értem, főleg ha szezon végén megy oda az ember, akkor már türelmetlenek és ők is lenyúlósak.

A horvátok nincsenek is a listán. Na ők a tipikusan diszkókban a horvátok csak horváttal ismerkedők és imádják a turisták pénzét, de sokkal jobban szeretnék, ha a turista nem is menne oda, csak elküldené maga helyett a pénzét.

Kuwait és Szaud Arábia meg a marha sok pakesz meg indiai bevándorló miatt nem csoda, ha nem szereti a bevándorlókat.

Svájc sem, mert őket mindenki csak le akarja nyúlni. Amúgy érdekes lenne egy ilyen összevetés mondjuk 2000-ből.

Meg vagyok róla győződve, hogy akkor a Skandinávok sokkal jobban szerették a külföldieket, mint manapság, amikor el vannak árasztva migráncsokkal.