eltudnék viselni ezen a szinten 3-4 hónap oldalazást mint volt november és február közt... nyugodt nyarunk lenne... :)
eltudnék viselni ezen a szinten 3-4 hónap oldalazást mint volt november és február közt... nyugodt nyarunk lenne... :)
ez nagyon letisztult frissítés... látom a házszámokat is bejelölted :D
Szerintem se az időtávok, se a korrekciós szintek nem stimmelnek Elliottnak, így ez maximum a kívánságod lehet, ha shortolni szeretnél.
;-) Olyan ritkán tdt-zek,legalább akkor sikerüljön! :-)
440-en zártam az egészet még a déli órákban, ezt a péntek délutánt nem hittem volna.
Na, elkezdek zárogatni, ahogy tudok ilyen leült forgalom és üres könyv mellett.
Amúgy meg minden műsor ellenére is én jónak látom a hetet.
480-on vártam zárással, persze 470-ig ment. :-)
Most viszont már nem adom oda annyiért, vitték volna akkor...
:-D
Ma úgy tűnik, hogy megnyugszik a hangulat. Nyitásban volt már ilyen érzésem, egy tdt-vel megtámogattam 4180-ról.
Illene ezeket a légből kapott állításokat képekkel illusztrálni
Jó volt, de nagyon rövid, lényegretörő. Persze ami kellett, az megvolt, és ez számít.
Volt pár számomra régről ismerős és új arc is, amolyan mini fórumtalálkozó volt. :-) Recepciós lányok kedvesek, csinosak. A szőke hölgy aki pedig engem vitt a helyemre, kimondottan bejött (volna) nekem.
Ezek nincsenek benne a jegyzőkönyvben. Ugye ezekre az infókra gondoltál?
Te is voltál? Milyen volt a hangulat? Arról mesélj, ami nincs benne a jegyzőkönyvben ;)
Ez oké, de akkor mi lesz a maradék saját részvényekkel? :-D
Én nem tudom, mifenét vártak a mai kgy-től, miért kellett dobálni a papírt? Előre lehetett tudni minden napirendi pontot, egyedül a split és mértéke volt kérdés. Lett split. De mi a baj, hogy nem századoltak? Kretének nem értik, hogy így sokkal jobb, mint tizedelni.
Nem hiszem, hogy komoly befektető dobálta volna ma.
Vagy csak irigyek a kgy-s pogácsára meg a sütire, akik nem voltak ott.
(Én hülye meg ettem reggel, azt hittem, hogy nem lesz kaja. :-( )
Még légypiszok sem lesz ez a mai hiszti a csárton...
Én sem pont így terveztem a mai napot, de majd talpra áll a papír - ahogy szokott .....!
tegnap szar kedvem volt, mert felment 9%-ot úgy, hogy a részvényeim 10%-a nem volt a kezemben. Ma reggel pótoltam a hiányzó pakkot, erre esett majd 10%-ot... Rájöttem, tegnap nem is volt annyira szar kedvem...
gyerekek, egy technikai észrevétel, ami felett a kgy-n elsiklottunk:A Közgyűlés - a Könyvvizsgálóval előzetesen folytatott tárgyalások alapján - úgy határoz, hogy a Könyvvizsgáló díjazását a 2019. évre vonatkozóan a Társaság IAS-IFRS szerinti egyedi éves beszámolója tekintetében HUF 4.350.000,- + ÁFA, azaz négymillió-háromszázötvenezer Magyar Forint + ÁFA, (tehát bruttó ötmillió-ötszázhuszonnégyezer-ötszáz Magyar Forint), míg a Társaság konszolidált éves beszámolója tekintetében HUF 2.000.000,- + ÁFA, azaz kétmillió Magyar Forint + ÁFA, (tehát bruttó kétmillió-ötszáznegyvenezer) összegben állapítja meg.
Ha minden leányvállalat be lett olvasztva, akkor miért lesz 2019-es beszámolónál egyedi éves és konszolidált beszámoló is?
azt hiszem a reggeli vételeim utáni szokásos faktoros minusz 10%-os korrekciót láthattuk ma...
:-(
értem :)
nem azért mondom, de ezt jól szétcsapták mára, vártam egy kisebb korrekciót, mert tegnap sokat ment, de ez a mai nyakonb@xás brutális... :)
Gyakorlatilag semmi egyébről nem volt szó! Nagyon gyorsan lezavarták a dolgot!