Én is ezt nézegettem. Bár itt azért a TA nem szentírás szerintem.
Jól beszukult az árbocszalag/háromszög, kitörés lehet 1 héten belül. Bull trendben felfelé valószínűbb.
hopp ezt most látom, +388milla a szerencsejátéktól
https://24.hu/fn/gazdasag/2019/04/15/szerencsejate...
matgab, pf-en a nagy unalomban elszabadultak az indulatok, téged várnak a helyszínen :)
fene se tudja mit hoznak össze, én már tippelgetni, célárazgatni is csak viccből szoktam. a pletyka az, hogy idén még 15k fölé megy, pár év alatt meg 50k környékére. ne kérdezd, hogy ez split előtt, vagy után számítandó-e :)))))))))))
hihi :)
most olvastam vissza pár napnyi termést a pf-en, hogy 4ig mint nokia + samsung mi? :))) van ám pr mester :D ez inkább salesforce, vagy microsoft :P nyihahah :DDD
komolyra fordítva a szót, fene tudja, ha párhuzamot kéne vonni a poén kedvéért, samsung = videoton (sajnálom, hogy nincs a tőzsdén, mert jó kis oszti részvény lenne a videoton) :o)))
forig meg sap, wday, crm, csak bővített funkciókkal.. :)))
az anyacég (opus) meg brk, vagy pff... más ország, más sors, más életpálya...
:-D És megfejtetted, marha jó!
Dátum már fizetős lesz, legyen elég, hogy megmondtam a számokat.
Dehogy veszel, majd az osztalékból! Meg ingyen hitelre a ner bankból. Ahogy a rabbi mondja, a pénz nem boldogít, a kamat igen :)
Ez lesz a megoldás... A 13k az pont 42 EUR lesz, mire bevezetjük az EUR-t (vagy mire az eur zóna átveszi a világ legstabilabb devizáját a HUF-ot).
Dátumot nem láttad véletlenül?
ez csak úgy lehet, ha felmegy most 13k-ig, ott splitelnek egyet 1:100-hoz és utána...
Esetleg a 42 az már nem is forint, hanem EUR volt...