Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Magyar multi

#842279 Bendeguz Előzmény: #842237

matgab, pf-en a nagy unalomban elszabadultak az indulatok, téged várnak a helyszínen :)

Magyar multi

#842237 Bendeguz Előzmény: #842226

fene se tudja mit hoznak össze, én már tippelgetni, célárazgatni is csak viccből szoktam. a pletyka az, hogy idén még 15k fölé megy, pár év alatt meg 50k környékére. ne kérdezd, hogy ez split előtt, vagy után számítandó-e :)))))))))))

Magyar multi

#842226 Koffein Előzmény: #842209

hihi :)

most olvastam vissza pár napnyi termést a pf-en, hogy 4ig mint nokia + samsung mi? :))) van ám pr mester :D ez inkább salesforce, vagy microsoft :P nyihahah :DDD

komolyra fordítva a szót, fene tudja, ha párhuzamot kéne vonni a poén kedvéért, samsung = videoton (sajnálom, hogy nincs a tőzsdén, mert jó kis oszti részvény lenne a videoton) :o)))

forig meg sap, wday, crm, csak bővített funkciókkal.. :)))

az anyacég (opus) meg brk, vagy pff... más ország, más sors, más életpálya...

Magyar multi

#842217 Csusza Előzmény: #842209

:-D És megfejtetted, marha jó!
Dátum már fizetős lesz, legyen elég, hogy megmondtam a számokat.

Magyar multi

#842215 Bendeguz Előzmény: #842213

Dehogy veszel, majd az osztalékból! Meg ingyen hitelre a ner bankból. Ahogy a rabbi mondja, a pénz nem boldogít, a kamat igen :)

Magyar multi

#842209 matgab Előzmény: #842208

Ez lesz a megoldás... A 13k az pont 42 EUR lesz, mire bevezetjük az EUR-t (vagy mire az eur zóna átveszi a világ legstabilabb devizáját a HUF-ot).

Dátumot nem láttad véletlenül?

Magyar multi

#842208 matgab Előzmény: #842204

ez csak úgy lehet, ha felmegy most 13k-ig, ott splitelnek egyet 1:100-hoz és utána...

Esetleg a 42 az már nem is forint, hanem EUR volt...

Magyar multi

#842204 Csusza Előzmény: #842196

Előbb kicsit meghülyült a mobilbroker, a napi grafikonon a max 13070 forint, a minimum pedig 42 forint volt.
Lehet, hogy véletlenül letöltöttem a jövőbelátó verziót? És ha igen, melyik lesz az igazság? :-D

Még hogy kevés a troll??? Nesze!

Magyar multi

#842196 Bendeguz Előzmény: #842192

belegondolok, hogy eléri a 10k-t, akkor mi lesz? megint át kell gondolni a célárakat, jövőt, mert (most komolytalan, de) lehet hogy a 10k lesz az új 2k :)

megint év eleji érzésem van, nyugis napok, alacsony forgalom, kevés troll

Magyar multi

#842192 picirigo Előzmény: #842191

Én marhára szeretem az ilyen csendes napokat...nyugis! Aztán ha jönnek a hírek, megindulhatunk a 10k (ill split utáni 1000) felé!

Magyar multi

#842191 Bendeguz Előzmény: #842185

milyen érdekes, ahogy a fórumokról is eltűnnek a random arcok, úgy tűnik el a forgalom és nem akar tovább esni az árfolyam.

ez volt 2000 környékén is. nagyon olyan érzésem van, hogy már mondanák mi a helyzet, de még szárad a tinta :)

Magyar multi

#842185 Koffein Előzmény: #842179

ezen nincs mit csodálkozni, te is jobban szereted a felfele felfüggesztést, mint amikor lefele van felfüggesztés :)

amúgy nekem néha az a gyanús, már amióta a mészi papírok elindultak, hogy semmi hírre elindul, tépik eszetlenül, majd x nap után jönnek a brokik és elkezdik mormogni, hogy jön az esés és rá is segítenek. mifid2-ig a random ahogy írta az elemzéseit, vagy vf ahogy nyilatkozott lölö papírokról úgy is mozogtak... de ez személyes vélemény... lehet azóta kinőtt egy csoport, ahogy írják egyesek oszt azok mozgatnak egy egy papírt, fene se tudja... önjáróvá vált a rendszer :)

gondolom egyikőtök se gondolja komolyan, aki napi 8-10 órát dolgozik, meló mellett szerkesztgeti a grafikonokat, és 10-20percenként frissítgeti, úgy hogy lementi, majd fel is tölti egy fos képtárhelyre, miközben az insvestingbe van egy copy link is... mindezt úgy, hogy nagy valószínűséggel le is kereskedi... na mindegy is... :)

Magyar multi

#842179 matgab Előzmény: #842165

Hehe, mindjárt megírom a pf-en, hogy nem tiltjuk ki, mert a tozsdefigyelo.com közössége megszavazta , hogy maradhat! :-)

Azt hiszem beesne ide néhány troll... :-)

Amúgy az őt kritizálók sok esetben inkább játsznaak a felfüggesztésre stílus alapján, mint pomperj.

Nekem semmi gondom nem volt a stílusával. Az meg hogy mindenfele zuhanó nyilakat lát- hát istenem , Kaliforniában biztos túl sok Western filmet lát...

Magyar multi

#842166 prfecó Előzmény: #842165

Sose tagadta komoly ismeretségei vannak tőzsdei - befektetői körökben.

Egyébként korrekt elemzései vannak , de politikai vonalat nem állít elemzései közepébe , ellentétben más spekikkel.