Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

-- az elnök hangja --

#842679 KawaBazsy Előzmény: #842639

Azért nem mindegy, h hol szennyez. Meg ha napelemből veszed az energiát, akkor az még annyit se. Meg más előny is van, nem csak a zőccség.

-- az elnök hangja --

#842639 Bendeguz Előzmény: #842624

Az első pillanattól fogva ellene vagyok az elektromos autóknak, pont az általad leírt akku probléma miatt. Egyszerűen nem látom az egyenletben, hogy miképp kevésbé szennyező a tejes életciklus során, mint egy benzines autó. Az, hogy nem lokális az aktuális szennyező kibocsátás, nem teszi zölddé.

ukrajna

#842625 Ibiza Előzmény: #842489

talán az új elnök igyekszik megegyezni az orosszal, nem akar NATO tag lenni és amerikai rakétatámaszpontokat telepíteni a krímbe radarokat a határokhoz. Nem nehéz belátni soha nem lesznek EU tagok, legalább is én nem látom ennek esélyét.ez olyan mint a törökök.. még ha ukránok sokan vannak, nagy terület de senki nem akarja eura szabadítani őket.

-- az elnök hangja --

#842624 Ibiza Előzmény: #842001

el akarja adni nagyon a szar drága palagázát. Ezért próbál embargókat nyomni a kitermelőkre és nyomást gyakorol az EU-ra.

Ahelyett, hogy az autóipart ösztökélné a gázfelhasználás irányába az elektromos autókkal szemben. Elektromos autók akkujai környezetszennyezőek, nem látják a visszagyűjtés hatásfokát, a ritka földfémeket rabszolgákkal termeltetik..stb stb..

Lehet egymás mellett a gáz és az elektromos autók..a természeti energiákkal lehet tölteni az autókat a gázokkal az áruszállítást.

ukrajna

#842525 Koffein Előzmény: #842496

Nincs kizárva, a pletyik szerint, az usa elnöki címéért dwayne the rock johnson is ringbe szállna, 2024-28 magasságában...

ukrajna

#842497 matgab Előzmény: #842496

Amúgy meg a háttérhatalomnak amúgy is mindegy, hogy épp ki a cserélgethető bohóc.

ukrajna

#842496 matgab Előzmény: #842489

gyakorlatilag a politikai választás egy nagy reality be/kiszavazó show-vá kezd válni.

Legyen egy viszonylag jóképű vagy csinos személy, aki vicces (ilyen vagy olyan módon), legyen megosztó showelem, aki lehetőleg úgy osztja meg a társadalmat, hogy a többség valami oknál fogva (mert jobban néz ki) rá szavaz.

A nem túl távoli jövőben lehet , hogy VV Attilák és BB Évik fognak Éjjel-nappal Bp Lalikkal küzdeni a miniszterelnöki poziciókért a "fejlett" nyugaton.

ukrajna

#842490 Fornit Előzmény: #842489

A nagy Bartos, ő már úgyis megnyerte volna az alternatív köztársasági elnök választást, ha pösti ficsúrok nem csalják el neki.

-- az elnök hangja --

#842001 TrendMan

"

Trump szerint a szélerőművek zaja rákot okoz

Ismét betámadta a szélenergiát Donald Trump. Az Egyesült Államok elnöke azt állította egy republikánus adománygyűjtő vacsorán, hogy a szélerőművek által keltett zaj rákot okoz. Állításával szemben nincs bizonyíték rá, hogy a turbinák által keltett zaj hozzájárulhat daganatos megbetegedések kialakulásához - hívja fel a figyelmet az amerikai rákellenes társaság (American Cancer Society) reakciójára hivatkozva a Bloomberg, amely párhuzamot von Donald Trump és Cervantes világhírű regényének szintén szélmalmokkal hadakozó, nem teljesen épelméjű főhőse Don Quijote között.

Amennyiben valahol a házad közelében működik egy szélmalom, gratulálok, a házad értéke 75 százalékkal csökkent. És azt mondják, a zaj rákot okoz

- fogalmazott Trump a rendezvényen.

A portál beszámolója szerint a jelent annál is kínosabb volt, hogy az elnök a becsmérlő kijelentések közben karjaival igyekezett a turbinalapátok mozgását utánozni, miközben kellemetlen, berregő hangot hallatott."

A munkánk lett az életünk

#841976 Bendeguz Előzmény: #841974

Azokat az éttermeket szeretem, ahol max 2 leves, 5 főétel és 3 desszert van. A borlapon se legyen több 10 bornál. De ezek nyilván sűrűn változzanak :)

A munkánk lett az életünk

#841974 TrendMan Előzmény: #841955

Elemeiben nagyon jó írás.

Egyes részek viszont nekem zavarosak, mintha valami filozófiai szürke-zónából erednének.

Az a rész ismert a marketing világából is, hogy ha túl nagy a választék valamiből, az már inkább frusztrációhoz és disztópiához vezet csakúgy, mint ha nincs választási lehetőség.

A szabadság maszlag ugyanaz a fajta visszahajló görbe, mint amit a boltokban élünk meg, ha túl sokféle gyümölcs joghurtból választhatunk.

JAB Holding

#841822 TrendMan Előzmény: #841810

Vajon mi derülne ki, ha a nagy észak-olaszországi vagyonok eredetét kutatnák a 14. században?

Ezek a vagyonok állítólag mind a quattrocento-ból erednek, ezek a családok 600 éve ülnek a hatalmas jólétben, amit akkor az őseik valahogy összeügyeskedtek.

Egyenlő pályák, egyenlő esélyek = Én kerékpárral megyek!!!