Ősszel sörözni megyünk...eldöntött tény, kibúvó nincs :))!
Szvsz 10mrd lesz elsőre, az kb 600 Ft. De nyilván fingom sincs és várom a következő borozást!
Mindig kell valaki aki rózsaszín szemüveget hord. Ma unatkozom, ezért nyomom a bullshitet a Kánaánról :)
700 körüli a beker áram. Piszkosul magas sajnos. Te most azt akarod mondani, h 700 "uszkve" 3000 osztalekra számítasz???
Te tényleg nagyban gondolkozol :)!
Még valami:kettőnk élet helyzete teljesen más, de majd a következő bulin megbeszeljuk
azért ne legyünk teljesen irreálisak, mert az nagy pofára eséshez szokott vezetni...
Na ez az a szemlélet, amit Herci le szokott fikázni... Miért elég a kicsi nyerő a zsebben, ha messze még a sztori vége? Nagyban kell gondolkodni. Ha el akarod herdálni egy részét, adj el 100 darabot és nosza, de a stratégiai osztalék pakkot minek eladni? Ott leszel a rengeteg pénzeddel, mit veszel belőle? Mi fog évente 100-400% osztalék hozamot adni?
:D
8k most elég lenne nekem, nemhogy split után :)! Elég lenne ha csak kurva gazdag lennék, nem kell mindenkinek milliárdosnak lennie :D:D!
Vagy, h egy örök klasszikust idézzek : 8k-nál is kell a vételi erő! :D
nem :)
nem akarsz te beszelni velem a 4ig-s koreimrol, hidd el:)
talan masnap volt, hogy beirtam, hogy mire kell figyelni, szerinted figyelte barki is?
de ha nagyon tudni akarod, 25-e ota majd mindennap adtam 4000-en, vettem 3800-on, mindezeknek megfeleloen, igy megfelel? :)
a pakkom 5000 ota 30%-kal nott, ugy, hogy semmi toket nem tettem bele
masreszt a te kockazatod toredekeert
es ez utobbi a lenyeg
de nem fogom naponta beirkalni, adom-veszem, mert ugyan minek?
en mar csak a profitom profitjat kockaztatom, boven elegendo mennyiseggel, mig ha holnap orban torkan akad a szalonna, akkor buktad mindened, ha jol ertem a pozidat...persze a korrekciokban ezt addig a napig is megteheted
elnezest, hogy megemlitettem ilyesmit hogy kockazatkezeles, nem akartam a szakmaisagot letorni :)
ha a kockazatot minimalizalod, toredek tokevel de aktiv tredelessel mindig tobbet tudsz teljesiteni, mint ha lebenit a para
na meg, ha olyan nap jon, nem bukod el a teljes vagyonod, azert az sem egy utolso dolog...
"Amúgy örülni kell, hogy igazunk volt és nem belerúgni a legyőzötteknek... "
by matgab, a mai napon
te fasz, te :)
nyilvan lehet nagyot kaszalni a papirral, bar foleg eddig kellett.
azert nem elfeledni a kockazatokat sem, mert mindig vannak
lassan csak eljon az a bizonyos 2020-21
disclaimer:
most is vant bent megbizas adni 4700-on (4500-on, 4600-on mar elment), venni 4150-tol
aztan majd meglatjuk, nem kulonosebben erdekel, boven megvan ami kellett, nem vagyok telhetetlen, megy ahova akar
Akarsz erről beszélni Nyuszikám?? :-)
aki ma reggel nem adott...
(megyek is tovább, csak ehhez szóltam hozzá, a szakmaiakhoz nem merek)
(megj.: ma folyamatosan hir a 4IG a pf-en, 5 percenkent)
Jövő júli 1-ig ráérek...addig simán meglehet az álom céláram! Egyéb iránt van egy közös barátunk, akinek felteheted a kérdéseidet!...bár asszem nincs több coaching :))))!!
Ha 40mrd az értéke, akkor kb 4mrd a nettó eredmény, vagyis a 100mrd bevétel mellett 4% a profit... Elég gyenge, remélem Lőrinc rendberakja és lesz 10%
Az a helyzet, hogy tényleg kicsiben gondolkodunk :)
https://www.ceginformacio.hu/cr9310000747
"A T-Systems a Magyar Telekom könyveiben 2018 végén 42 milliárd forint értéken szerepelt az egy évvel korábbi 32,5 milliárd után."
https://www.portfolio.hu/vallalatok/it/piaci-pletyka-megveheti-a-4ig-a-t-systemset.319641.html
Van valakinek kalkulációja arra az esetre, ha a Tsys bekerül ide? Mik a Tsys eredményei, számai? Vagy majd jön Hercy és lebax, hogy még mindig nagyon kicsiben gondolkodom :)
Nekem ez tetszik:
A T-Systems a Magyar Telekom könyveiben 42 milliárd forintos értéken szerepelt 2018 végén, míg egy évvel korábban még 32,5 milliárdot ért a cég. A T-Systems árbevétele az utóbbi három évben átlagosan 26 százalékkal emelkedett.
20mrd meglesz MNB kötvényvásárlásból, a maradék aprót meg hitelre