Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

a reggeli beejtésről lem…

#841869 matgab Előzmény: #841840

a reggeli beejtésről lemaradtam, de azért egy kis bővítést azt nyomtam most...

„a telekommunikációs sze…

#841836 Koffein Előzmény: #841835

„a telekommunikációs szektor a növekedési stratégiánk egyik fő iránya, és mindenképpen szeretnének ezen a területen megjelenni”. Ám könnyen lehet, hogy az első szerzemény a T-Systems Magyarország lesz, s csak aztán jön a Telenor.

kíváncsian várjuk a fejleményeket... gondolom, a telekom sem a pillanatnyi haszonért adja, lesz valami háttérmegállapodás, pl telkó adó kivezetés stb...

Basszus pont ma jártam b…

#841790 Bendeguz Előzmény: #841789

Basszus pont ma jártam be azt a részt és rád gondoltam, emlékeztem a sztoridra...

Barro alto-ban vigyázz, …

#841789 matgab Előzmény: #841777

Barro alto-ban vigyázz, mert erősek a caipirinhak , tompák az agyak és élesek a kések...

nézzük a jó oldalát, leg…

#841729 Koffein Előzmény: #841724

nézzük a jó oldalát, legalább aláírták :))

más, valamelyik oldalon szembejött google adwords.ös 4ig álláshirdetés, ezek szerint, kezdik felpörgetni az emberek felvételét..

azt látod, hogy ez nem e…

#841724 matgab Előzmény: #841706

azt látod, hogy ez nem egy új tender, hanem közzétették, hogy a korábban megnyert (és akkor is közzétett) tendert aláírták, ugye?

Szeressük ezeket a hírek…

#841706 Csusza Előzmény: #841701

Szeressük ezeket a híreket!

Marha érdekes, évekig élveztem a ki-be ugrálást.
Most rettentően élvezem a tartást, és ugyanolyan izgalmas figyelni, agyalni.
Öregszem, vagy mi a lophass van? :-D

4ig

#841692 Kissherceg Előzmény: #841691

"A 'Berkshire-titok' részét képezi, hogy Warren nagyon jó a semmittevésben, mikor épp semmi tennivaló." (Charlie Munger)

:))

"Nem dörzsöltebbnek kell lennünk másoknál, hanem fegyelmezettebbnek."

aki ezeket az idézeteket magáévá teszi többet ér el, mint a tőzsdés könyvek 90%-nak elolvasásával