Regisztráció Elfelejtett jelszó

Puzsér Róbert fórum

sok hataloméhes senkiház…

#844703 Ibiza Előzmény: #844681

sok hataloméhes senkiházi.. ilyeneknek már rég a politika szemétdombján kellene komposztálódnia.

Karácsony Gergely friss …

#844681 Koffein

Karácsony Gergely friss Index-interjúját egyetlen nagy levegővétellel hazudozza végig. Álljon itt néhány szemelvény a legarcpirítóbb pillanatokból:

„Kár, hogy Robi mégsem indul, pedig szerintem minden feltételét teljesítettük, de egy ideje látszik már, elfogyott a hátországa, inkább kihátrál a küzdelemből.” Íme: ilyen folyékonyan hazudik egy szociopata. Karácsony Gergely szemérmetlenül az újságíró arcába vágja, hogy teljesültek a feltételeim, holott negyven órányi tárgyalást ült végig velem együtt, így jól tudja, hogy nem teljesültek. Lehet online szavazni az előválasztáson? Nem: személyes regisztráció szükséges. Pedig az elektronikus szavazás lehetősége volt a feltételem – s ez csak egy példa a sok közül.

„Azt gondoltam én is – és ez akceptálható kérés volt –, hogy nem lehetek egyszerre MSZP-Párbeszéd listavezető és közben egy pártszövetség – benne a DK-val és a Szolidaritással – főpolgármester-jelöltje. Tehát én tartottam magam a megállapodásunkhoz. [...] Nekem a legnagyobb fájdalmam, hogy a barátom, a legkiválóbb EP-képviselő, Jávor Benedek nem folytathatja.” Ilyen egy igaz barát: a DK támogatásának fejében simán otthagyta az MSZP-Párbeszéd listát.

„Vissza fogunk szerezni a budapestiek számára azokból a magánvagyonokból, amelyek a NER-elit luxusvilláiban, medencés házaiban rejlenek. Hogy mindenki értse, miről van szó, nevezzük ezt Tiborcz-adónak. [...] A koncepció kész, főpolgármesterként a Tiborcz-adóval fogunk visszavenni abból, amit a fideszes oligarchák elvettek a budapestiektől.” Íme a legsötétebb populizmus: Gyurcsány Ferenc szerint Karácsony Gergely túlságosan is a kompromisszumok robotosa – és már jön is a Tiborcz-adó: elszámoltatás és igazságszolgáltatás helyett adó. Mellesleg jelzem, hogy adó kivetése kerületi hatáskör, a főpolgármesternek nincs joga hozzá. S ha már itt tartunk: Zuglóban – ahol Karácsony Gergelynek joga is volna kivetni – vajon van Tiborcz-adó? Hát persze, hogy nincs.

„Orbán Viktor egy önmagáért kiálló várossal és a városért kiálló főpolgármesterrel találja majd szembe magát. Hiszek a nyilvánosság erejében.” Ez valami új: amikor Karácsony Gergely Fidesz-MSZP háttéralkut fedezett Zuglóban, még nem hitt a nyilvánosság erejében – Ács Dánielnek és a 444-nek kellett az ügy részleteit nyilvánosságra hoznia. A zuglói polgármester beérte azzal, hogy tartózkodjon a saját előterjesztésétől.

„Ki kell lúgozni a Fideszt mindenhonnan és akkor senkinek nem jut eszébe velük háttéralkut kötni.” Vajon Karácsony Gergely ilyenkor a tartótisztjére, a szocialisták budapesti elnökére, Molnár Zsoltra is gondol, ő ugyanis köztudottan Fidesz-ügynök?

„Aláírnám azt a rendeletet, amely előírja a nemek közötti béregyenlőséget Budapesten, vagyis hogy ugyanazért a munkáért egy nő nem kereshet kevesebbet a férfiaknál.” Egyrészt jelzem, hogy az önkormányzatoknál bértáblák vannak – ezeken nincs szorzó a férfiaknak. Ha pedig Karácsony Gergely azt tapasztalja, hogy egy nő kevesebbet keres pusztán mert nő, akkor javaslom, hogy azonnal tegyen feljelentést, hiszen ezt jelenleg is törvény tiltja. Ehhez egyáltalán nem kell leváltania Tarlós Istvánt: cselekedjen állampolgárként, és ne azzal kampányoljon, hogy majd akkor intézkedik a törvénysértések ellen, ha főpolgármesterré választják.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, , mosolygó emberek, szöveg

https://www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/2276923232383477?__tn__=K-R

-- ezzel szemben? --

#844184 TrendMan

Világi Oszkár, a Mol-Csoport igazgtaóságának tagja és a Slovnaft vezérigazgatója szerint pár év, és jelentős változások jönnek majd: ilyen lesz az, hogy az emberek többet fognak fizetni azért, hogy szolgáltatást kapjanak és kevesebbet azért, hogy birtokoljanak. Az InfoRádió Aréna műsorában kitért arra is, hogy nem az elektromos autók hozzák majd az áttörést az autóiparban.

Világi Oszkár szerint nem az elektromos autók hozzák majd az áttörést az autóiparban, hanem a hibrid autók gyártása. A műsorban kitért arra is, hogy új üzemanyag után is kutatnak majd cégek, ami lehet, hogy nem az elektromos áram lesz.



Szerinte problémás az elektromos autók kapcsán az, hogy töltésük hosszadalmas és bonyolult, egy töltéssel pedig nem tudnak túl nagy távolságot megtenni. Emellett az is kérdés szerinte, hogy egy baleset esetén hogyan kell szakszerűen elszállítani egy elektromos autót, mivel annak akkumulátora jelentős környezeti kockázatot jelenthet.



Beszélt a Mol friss tanulmányáról, amelyben arra keresték a választ, hogy milyen 10 év múlva egy átlagos fogyasztó. Ebből kiderül például az, hogy nem lesz fontos számára, hogy az ő tulajdona legyen az autó, sokkal többre értékeli majd a szolgáltatást, amit kap, például egy benzinkúton.

Puzsér, Schiffer, Vona a Black Mirror első epizódjáról

#842321 TrendMan Előzmény: #842319

Viszont a beszélgetés a 40 perctől jobban alakul.

Ami a társadalom vs. tömeg dimenzióról elhangzik az telitalálat.

A különbség hasonló, mint a tudás és az információ között.

Vita a szocializmusról

#841509 TrendMan Előzmény: #841506

Egyébként pedíg én is a szoc dem irányt támogatom a szocialista forradalom újbóli felkarolása helyett, de ettől még annak sincs e kietlen hazában megfelelő elfogadottsága.

Amit az akadozó vitapartner érzekel, az természetesen a vadkapitalizmus túlbúrjánzása, amely minden esetben kivált egy szociáls ellen-trendet.

Most az Internet a globalizáció, a media túlzott hatalma, a felpörgött életstílus miatt talán még sokkal nehezebb fellépni előbbi ellen az utóbbi képviseletében.

De ebben az utóbbi gondolatban akár tévedhetek is.

Vita a szocializmusról

#841508 TrendMan Előzmény: #841506

Nicsak!

Akartam valamit mondani!

Elfelejtettem .

Szünet.

Szünet.

Pedíg fontos volt ...

Vita a szocializmusról

#841506 Koffein Előzmény: #841504

rossz vendéget hívott :) farkas zsolt valami író lehet, amivel érvel, nagyon elméleti síkon és ideákon nyugszik, sok mindent nem ért, amit puzsér mond... pogátsa lett volna az ideális partner, akinek megvan a kellő ismerete...

Vita a szocializmusról

#841505 Koffein Előzmény: #841503

meló mellett, hallgathattam volna zenét is, de azon nem b@xom fel az agyam :)

Vita a szocializmusról

#841504 TrendMan Előzmény: #841502

És mi a véleményed?

Nekem kicsit széttartónak tűnik, elég 1:45- 2:10 között meghallgatni és hallottad az egészet.

A témafelvetést is hajánál előcibáltnak érzem.

Vita a szocializmusról

#841502 Koffein Előzmény: #841495

ezt speciel végig, figyelemelterelőként, hogy addig se a forigre figyeljek... :)

Vita a szocializmusról

#841498 Bendeguz Előzmény: #841495

nem mertem erre rákérdezni :)

nekem is ez a bajom puzsérral, hogy k sokat pofázik és keveset mond. nincs minden nap 2-3 órám csak az ő aznapi termését meghallgatni. elég a blogját olvasni

Ahogy én látom, ez egy s…

#840854 Koffein Előzmény: #840842

Ahogy én látom, ez egy személyes ügy Puzsér részéről, hogy megmérettesse magát Karácsonnyal, mert anno támogatta, oszt egyszer csak a pénz elvette Karácsony eszét, jött az lmp-ből való kiválás, majd a szocikkal való kiegyezés Karácsony részéről, minden arcul köpése, amiért anno harcba szálltak, elindították a LMP-t...