Regisztráció Elfelejtett jelszó

Puzsér Róbert fórum

Nekem ez a gyerek azóta …

#840842 walex Előzmény: #840835

Nekem ez a gyerek azóta nem szimpatikus, mióta szétqrta az lmp-t.

Anno kiszivárgott egy hangfelvétel, hogy a fszért hagyta magát rábeszélni a miniszterelnök-jelöltségre

(https://index.hu/belfold/2017/12/10/karacsony_gerg... ), majd jön az igazán hihető veszteséges zuglói parkolás téma, de főpolgármester lenne. Gondolom, menne majd az EP-be is, de ezt még nem mondták.

Szóval ha ez egy hiteles embernek tűnik bárkinek is...

Az előválasztásos marhasággal meg saját magukat égetik. Bizonyítéka annak, hogy nincs egy épkézláb hiteles jelöltjük, akit ki lehetne állítani.

Tarlósnak annyi lesz csak a dolga, hogy kér egy kávét és egy zacskó popcornt és végig nézi ezt a szánalmas tragikomédiát.

Hogy ebbe miért szállt be Puzsér?! Miért égeti magát ezekkel?

Ha visszalép esetleg, Tarlós simán nyer. Csinálja végig, ha már elkezdte. Új szituáció lenne, ilyen még nem volt a politikában. Kíváncsi lennék, hogy mennyi voksot kapna.

Frankón nem értem, hogy …

#840828 walex

Frankón nem értem, hogy Puzsér miért száll be az előválasztásba ezzel megélhetési nyálgúnárral.

Závecz Research

#840064 banyaiz Előzmény: #839994

Gondolkodtam most, hogy tudtám jól megfogalmazni nem jut jobb szó eszembe harmóniánál ami hiánycikk , vagy nem tömegigény és azért nem jelenik meg ezeken a posztokon. Vagy a világ ennyire beteg.

Valószínű mindegyik együtt, és még ezen kívül sok minden más okozza ezt.

Tehát valahol amellett szakmailag , előéletében szerzett vezetői tapasztalatokban hoz egy jó szintet nagyon fontos lenne egy olyan belső harmónia amit kisugároz. Nem egy műmájer harmónia egy szerepet játszva. Vagy úgy elérve a tökéletes harmóniát bekapott reggelire 3 xanaxot és harmóniába került a világgal és önmagával. :) Hanem valódi amit sugároz az általa vezetett országra országra, városra , emberekre. Egy belső egyensúly ami lejön az emberrel, megfontoltság, nyugalom, kiegyensúlyozottság stb.

Na ez baromi nagy hiánycikk a világban szemben pl a meghökkentőt akarok mondani minden mondatban politikusi erényekkel. :) Ilyennel Dunát lehet rekeszteni miközben egy pszichopata képét sugározza az általa vezetettekre.

Ebben Puzsér egy kis hal , ebben a műfajban, de beleillik a trendbe vsz.

Závecz Research

#840062 banyaiz Előzmény: #839994

Szerintem összemosódik ebben a jelenségben a szókimondás a mindenáron valami nagyot , vagy megdöbbentőt mondani akarással. Ami átmegy az ingerküszöbön a mai világban.

Mindenáron valami meghökkentőt közölni akarással.

Nonstop kényszeresen.

Mindez egy város, egy ország stb vezetői posztjára pályázatként.

Azért van egy határ amin túl ez nagyon beteg.

Konkrétan Puzsér és ideggyengeség , nem tudom de az embernek a szemeit megnézed a diliházban mielőtt valakire ráadják a kényszerzubbonyt az néz kb ilyen tekintettel. :)

Nem tudom milyen jelöltek kellenének, hogy rá essen a választásom. Nero mielőtt felgyújtotta Rómát lehetett kb ilyen pszichés állapotban mint ami lejön a fasziról.

Závecz Research

#840060 banyaiz Előzmény: #839971

Valahol ez a jelenség vagy folyamat a ledegradálása egy egy ilyen posztnak . Ami egy igen bonyolult folyamat végeredménye és nagyon komoly problémáknak a lecsapódása vsz. A következményei hosszú távra nem sok jót ígérnek . Nem öntene el a felhőtlen lelkesedés ha a városom főpolgármestere Puzsér lenne sok szempontból eleve kizárt szerintem egy ilyen posztra. Persze ha a főpolgármesteri posztot egy cirkuszi bohócszerepként definiáljuk akkor bárki elképzelhető rá mint érdemi jelölt és valahol itt jön ezeknek a posztoknak ledegradálása mint jelenség.

Ennek az okai azok nagyon összetettek de érdekesek.

Závecz Research

#839994 matgab Előzmény: #839969

Nyilván a politika egyre inkább egy kiüresedő bábszínház. Kvázi, mint a római korban, amikor még hivatalosan a szenátus volt a döntéshozó szerv, de valójában már a triumvirátus/császár hozta meg a döntéseket.

Ma ugyanez van, csak a triumvirátus helyét átvette a háttérből irányító pénzügyi hatalom.

Viszont meg kell különböztetni az idegbeteg stílusjegyekkel küzdő Puzsért a valódi idegbetegektől! Mert Puzsér , mint politikai deviáns, aki nem fél (nem létező) politikai hatalmának elvesztésétől ki mer olyan dolgokat mondani, amit a "profi" politikusok nem, ami nekik tabu téma.

De amiket mond azok nagyon sokszor telitalálatok. Ezért népszerű szerintem.

Ha pesti lennék, én behú…

#839973 walex Előzmény: #839958

Ha pesti lennék, én behúznám Puzsérrra. Amit ott megy, ennél rosszabbul nem csinálhatná ő sem.

Lenne mit rendbe tenni,lásd pl. BKV jegyrendszer. 2019 van és nyoma sincs az időalapú jegynek. Veszel egy szros vonaljegyet és átszállásonként vehetsz hozzá még egyet és még egyet, de ha csak pár megállót megy az ember, akkor is vonaljegy. Lehet Demszkyre mutogatni, csakhogy 9 éve már nem ő a góré.

Závecz Research

#839971 Koffein Előzmény: #839969

Nincsenek már Churchillek, Kennedyk, a politikus dinasztiák kihaltak, a népnek nincs rá igénye. Már bárki be tud jönni a politikába, ha megfelelő hashtageket mondanak a néző arcába. Egy olyan világba élünk, amikor egy Kanye West, vagy akár egy ex pankrátor (Rock azaz Dwayne Johnson) is esélyes lehet az usában, az elnöki pozira.

Nincsenek már elvek, célok, kijelölt utak, hogy hova akar egy nemzet eljutni. A kormányok, választásról választásra élnek, elmantráznak egy listát, amiből szart se valósítanak meg.

Ebből fakadóan, az embereknek meg kezd elegük lenni, hogy a gazdagok gazdagodnak, a szegények még jobban szegényednek, nem csak itt, hanem világszerte, ilyenkor törnek előre a szélsőségek, mint pl Duterte. Gondolj bele, a fülöp szigeti emberek, mennyire kiábrándulhattak a politikusaikból, hogy egy Dutertére szavaztak. Nagyon megváltozott a világ, nagy a csalódottság, ilyenkor válasszon jól, az átlag polgár.

Závecz Research

#839969 banyaiz Előzmény: #839947

Amikor egy Usa-ban komolyan felmerül Oprah indulhatna az elnöki posztért mert milyen népszerű alapjáraton. Vagy Trumpnak a haverja ez a félkegyelmű rapper néger srác, nem jut eszembe a neve. Úgy néz ki a gyerek mint akit fejbevágtak egy gumikalapáccsal és dumája is olyan. :)

Ez a trend valahol ijesztő vsz, és szerintem ezek a Puzsér, Gulyás féle csókák is ebbe valahol illeszkednek, bizonyos kritériumok alapján.

Valahogy nívósabb figurákat képzelnék el ilyen posztok jelöltjeinek, minden szempontból nívósabbat.

De ha körbenézek a világban csodálkozni nem lehet rajta. Pl ránézek erre a brexit történetre és szereplőire , vagy Trump jelenségre , vagy akár Orbán politikai kampányaira és a kontraszelektált embereire , vagy ennél hétköznapibb dolgokra akkor igazán nem lehet ezen meglepődni.

Legközelebb Curtis fog elindulni ha sikerült rendeznie a rocknroll életérzésből fakadó személyes problémáit? Vagy Majka? :)

Ez valahol végtelenül szomorú vsz.

Závecz Research

#839968 banyaiz Előzmény: #839947

Puzsér és Gulyás nekem ott ér össze, hogy nagyon hangos figurák de valójában semmi olyan képességet nem vélek felfedezni bennük ami alkalmassá tenné őket arra, hogy bármit vezessenek, vagy politizáljanak.

De ez persze nem sokat jelent mert valami olyasmi világtrend bontakozik ki, hogy ki tud hangosabban ordibálni valamit akkor azzal akár népszerű is lehet. Ha valami rejtélyes okból ez a tömegeknek bejön. Ezek a figurák a számomra ebbe a trendbe illeszkednek bele az alapján amilyen benyomást keltenek.

Puzsérra visszatérve még a türelemnek a nyomát sem látom az emberben, miközben ideggyenge. Ezek a "tulajdonságok" és a főpolgármesteri poszt az összeegyeztethetetlen vsz .

Meg kellene hagyni vsz az ilyen figurákat a hanyatló nyugat ópiumának. :) Valamiért ez a trend hódít a világban . Ennek az okai lennének érdekesek vsz mert azok súlyos problémák lehetnek. Olyanok amik sokkal komolyabbak mint ki legyen az usa elnök , vagy a bp-i főpolgármester.

Ez teljesen függetlenül mondom Karácsonytól, vagy ellenzéktől , kormánytól bármitől. Azért vsz oda nem kellene eljutni, hogy egy egy ilyen posztra versenyez egymással a popzenész és a valóságshow szereplő mert éppen valami érthetetlen okból népszerűek és mondtak valamit ami megtetszett az embereknek, és éppen olyan hóbortjuk van ők valamilyen tisztséget betöltenének. Miközben semmilyen kompetenciájuk nincs meg ehhez.


Puzsérnak én is bizalmat…

#839958 matgab Előzmény: #839955

Puzsérnak én is bizalmat szavaznék...

Amúgy Puzsér sztem legalább annyi kormánypárti szavazót vonna el arányaiban , mint amennyi ellenzékit elvon.

Aztán lehet, hogy alig szavaznának rá, mert az elhivatott ellenzékiek is utálják, amiért olyanokat mond a kedvenc pártjaikra és a kormánypártiak is pont ugyanezért!

Závecz Research

#839947 Koffein Előzmény: #839928

Milyen ellenzéki jelölt? :D Karácsonyra gondolsz? arra a jelöltre, akiknek kedves sincs elindulni? ez milyen jelölt, de tényleg? :D

A fociba az ilyen játékost az edző ki se engedi a pályára, nemhogy elinduljon bármilyen megmérettetésen...

A legviccesebb karácsony, megigérte a fővárosiaknak, hogy bevezeti az éves bérlet megvásárlását részletekbe. Hát basszus, van havi, negyedéves bérlet, milyen részlet fizetésre gondol? Ha így nézzük, akár Puzsér is van annyira kompetens, mint Karácsony :D

Oszt mi lesz, ha az ellenzék üdvöskéje, az általad is említett Gulyás Marci ("otp-s srácról , hadonászik mint egy karmester beszéd közben. Hitlertől láttam ilyet utoljára ilyen érzelmi túlfűtöttséget") lép be a politikai pályára? Ő már okés lesz? De Puzsér nem, mert nem az ellenzék seggért nyalja? :)


Valahol ez az ellenzékne…

#839929 banyaiz

Valahol ez az ellenzéknek a kritikája , és állapota ilyen figurák tűnnek fel. Múltkor beszéltünk erről az otp-s srácról , hadonászik mint egy karmester beszéd közben. Hitlertől láttam ilyet utoljára ilyen érzelmi túlfűtöttséget. :) Igaz ő akkor a világ meghódításáról elmélkedett és hasonló kaliberű dolgokról nem Csányi életéről. :) Komoly problémája lehet idegileg.

Vagy ma ez kell a közfigyelemhez, az is lehet. Usa-ban van ez a szocialista latino képviselőnő vmilyen Cortez . Mostanában nagyot fut, az is egy ilyen futóbolond kategória. :) Komoly tünetek ezek vsz komoly problémára utalnak, hogy az emberek ilyen kutyaütőkben látnak reményt.

Závecz Research

#839928 banyaiz Előzmény: #839668

Csak felületesen követem ez a Puzsér főpolgármesterjelölt sztorit.

De szerintem a legszomorúbb az egészben az, hogy ez az ember érdemi jelöltként szóba jön egy ilyen posztra. Akármilyen töredék %-os szavazati aránnyal.

Most pl ez a kirohanása a közvéleménykutatás stb ügyben. Üdv a politika világában. Ez neki meglepetés, hogy a közvéleménykutatások és politika között átfedés van, egy politikai eszköz is? Ez a hangnem amivel ezt közli , mint egy ideggyenge valaki. Főpolgármesterként is az 1x1 -től idegrohamot kapna?

Vagy ez a politikai stratégiája, hogy ilyen stílusban ámokfut? Még akár menő is lehet manapság az ilyesmi, de elég kínos. :)

Egyébként pedig mire vár a programjával és a kampányával ha választás előtt nem sokkal szerinte nem érdemes még mérni?

Zavaros egy gyerek szerintem inkább egy komoly orvosi segítségre lenne szüksége nem a politikusi pályára, bár ez nem kizáró ok sőt . Kissé túlfűtött érzelmileg szerintem ilyen posztokhoz. De manapság az ilyesmi valamiért tetszik az embereknek. :)

Nekem az a véleményem az egész szituban az a legnagyobb gáz egy ilyen figura valamilyen befolyással lehet egy ilyen posztra . Az meg egészen elképesztő olyan helyzetben van akár, hogy az ellenzéki jelölt esélyeit elveheti akár, vagy az ellenzék jelöltje is lehet akár. Ez valahol nagyon szomorú vsz.

negyedévente van egy két…

#839914 Koffein Előzmény: #839905

negyedévente van egy két jó cikkük, de az lófasz... nem értem, miért ilyen cikkekre pazarolják a drága idejüket, amikor tudnának jobbat is... ők tudják na, előbb utóbb rájuk kerül a lakat...

okádék a 444, én csak ko…

#839905 Bendeguz Előzmény: #839899

okádék a 444, én csak kommenteket olvasni járok oda. amint fizetős lesz, többet soha

de jó volna, ha a 444 ki…

#839899 Koffein

de jó volna, ha a 444 kivétel nélkül, minden politikus mondatát, ilyen szinten kielemezné, az olvasók szájába okádná, a portál saját véleményét, nézeteit, ahogy puzsér minden megnyilvánulásait is kielemzik, mondatonként megállnak, elemzik, értelmezik, kommentelik... ebből is látszik, hogy félnek, remegnek, hogy nehogy egy politikai kaszton kívüli törjön be a pályára...

https://444.hu/2019/02/26/puzser-szerint-zavecz-ti...