Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Ügyesen csináltad, gratu…

#841251 banyaiz Előzmény: #841248

Ügyesen csináltad, gratulálok. :) Igazad volt amikor mondtad. Nem igazán hittem benne a sokadik cégnél is ugyanazt eljátsszák ilyen méretekben. Bár miért ne tették volna merül fel a kérdés? :) Hát igen.

Meglátjuk mit hoznak össze ebből az egészből nem csak 4ig-ra gondolva hanem az egész tőzsdén Mészáros történetre.

Ha jól csinálják akkor ilyen állami hátszéllel 4 év alatt nagyon tőkeerőssé válhatnak akár ezek a cégek. De ahhoz azért sok mindent kell összerakni , lásd pl most ezt a bankcsődöt Mato sógora vagy unokatestvére vagy kicsoda neve alatt. Hacsak ott nem az volt a cél akkor nem igazán értem hogyan sikerült ezt ilyen körülmények között összehozni.

Bocs banyaiz félre olvas…

#841250 Kissherceg Előzmény: #841248

Bocs banyaiz félre olvastam, szóval igen ők sem buktak :) ők sokkal, de sokkal mohóbbak mint mi, ennyi tudok.

Téves a elképzelésed, me…

#841248 Kissherceg Előzmény: #841246

Téves a elképzelésed, mert ők se és én se nézem az árfolyamot. Nekem tulajdonom van, az hogy mit ér ma holnap egy hete kettő hét múlva nagyon nem érdekel. 2020-22 inkább, tessék kicsi Buffetnek lenni, minek vágjam le a versenylovam, mert ma legel futás helyett... A 4ig nekem a te otp-d csak 300Fton :)

1000 milliárdok lesznek költve, tessék számolgatni. Nem tudok újat írni, mint eddig, mert semmi új sincs :)

Becslésem szerint 85% körül van náluk a papír, Tóthtal együtt és a biztos kezek további 10% és a maradék pörög. Ezért kellett srv, hogy ma tudjanak önteni

akkor december... Olyano…

#841247 Kissherceg Előzmény: #841244

akkor december... Olyanok vagytok, mint a kisegér az elefánt mellett a hídon és basztatjátok a fánit, hogy nem elég elrettentően sétál... ehhez már pofa kell :D

Csak azt szopatják a papírban aki szereti és hagyja magát, szerencsére sok a köcsög... :) itt a le fel beszélőkre gondolok

Abban azért nem vagyok b…

#841246 banyaiz Előzmény: #841243

Abban azért nem vagyok biztos, hogy a nagytulajdonosok buktak a mai árfolyammozgáson. :) Mondjuk ha ők kézivezérelték pl és már azt is tudják meddig fogják lenyomni és onnan hová fogják rángatni . De ez persze csak egy lehetőség.

Szerintem ha akarnák simán megtehetnék ma felső limiten bezár sokszázezer db sorbanállóval a papírokért, és az ellenkezőjét is. Így nehéz bukni de persze egy egy napig igen. Ez megint csak rosszindulatú feltételezés.

Te milyen cégméretben gondolkodsz ennél a cégnél mondjuk 2022-re ? Ha van ilyen elképzelésed és nem titok , csak kíváncsiságból kérdezem.

50-100-500-1000 mrd-os nagyságrend?

B+! Mi dolgozunk :)))! I…

#841244 picirigo Előzmény: #841243

B+! Mi dolgozunk :)))! Itt még a nap se süt!

Összeadtam: kb 83k-val öntötték le ész nélkül, aminek kb a 3-4x vették vissza! Ügyesek!

Nem ősszel volt az...inkább télen! 1500 körül...aztán másnap kitört :)))

engem már tavaly felhívt…

#841243 Kissherceg Előzmény: #841236

engem már tavaly felhívtak ősszel :)) süt a nap kék az ég, hogy nektek semmi se jó. :) Gondoljatok bele, hogy a nagy tulajdonosok sokkalt többet buktak az elmúlt 4órában, mint mi kicsit. Ők vajon idegeskednek?

Csak a hülye stresszeljen emiatt...

A bank járt volna jól, m…

#841242 Varoka Előzmény: #841239

A bank járt volna jól, mert egy 3%-os beker kltsg nála landolt volna.

Ebből kiindulva és a tö…

#841241 banyaiz Előzmény: #841237

Ebből kiindulva és a többi Lölő papír természetrajza is tök véletlenül (mik vannak) hasonlót mutatott a 4 IG-nál is esélyes ez vsz.

Egész pontosan arra gondolok ők már tudják azt kb középtávon 1-5 év alatt nagyjából mi lehet ebből. 5000 környéki árral 100 mrd Ft-os a cégméret.

Ha tartják ezt a korábbi teljesen véletlenül nagyon precíz kézivezérlésnek kinéző módszerüket akkor ez is kb addig fog menni amíg azt a nagyságrendet eléri ami középtávon benne lehet a cégben. Azt túlárazva persze rendesen de nagyságrendileg azzal köszönő viszonyban .

sok100 mrd-os céget látnak maguk előtt akkor a 100 mrd-os 5000 Ft-os árfolyam az borravaló az eddigi működésüket látva mert akkor minimum 1000 mrd-ig manipulálják vagyis bocsánat miket beszélek a piac odáig szalad. :) Ha 100 mrd környéki céget akkor mondjuk 200 mrd környékéig sacc/kb. Ha 50 mrd környéki céget akkor mondjuk 100 mrd-ig .

A mai árfolyamcsúcs durván 100 mrd-ra árazta a céget. Ezek a gyógymikulások mit látnak benne mint terv a cégméretre azt a jó ég tudja.

Mészáros papírok termész…

#841240 banyaiz Előzmény: #841237

Mészáros papírok természetrajza alapján a fő kérdés az ők belátható időn belül mondjuk néhány éven belül milyen céget saccolnak . Milyen cégméretet .

Mert ha megnézed pl Opus-Konzum klasszikust. Őrület a piacon, giga emelkedés, aztán ugyan visszaesett kb feleződött a csúcsokhoz képest. Viszont ami körvonalazódik a cégekben az valahol nagyságrendileg olyasmi mint ameddig a piaci őrület elvitte. Mondjuk középtávon ami körvonalazódik belőle.

Szóval nem az történt a piac Mészárosra beárazott 400 mrd-ot aztán kijöttek egy lyukas autógumival és egy behorpadt bögrével. :) Hanem valahol 100 mrd-os tartományú céggel . Azon lehet vitatkozni ez szűken 100 mrd , vagy 1000 mrd. :) De valahol ami cégben körvonalazódik az teljesen véletlenül valami hasonló mit ameddig a Mészáros névre a lelkesedés elvitte amikor még egy tök üres cég volt mindkettő gyakorlatilag.

Mert lehetett volna az is érted 5000 mrd-ra árazza a piac, vagy 10 mrd-ig tart a lelkesedés. De nem tök véletlenül pont valami hasonló nagyságrendig tartott mint amit utána belepakoltak.

Velem már tett hasonlót …

#841238 Varoka Előzmény: #841236

Velem már tett hasonlót egy bank. Nem 4ig-Ben, de másban. Ki akart beszélni az egyik befektetésekből és rá akart venni egy másikra

Ezek az elméletek... Iga…

#841237 Bendeguz Előzmény: #841236

Ezek az elméletek... Igazából nem tudunk szart se, hírek nincsenek. Vagy hiszünk abban, amit ezerszer kielemeztünk és tartjuk, vagy el kell adni. Nincs köztes út

hiteles nick ez a nopain…

#841236 Koffein Előzmény: #841230

hiteles nick ez a nopain? az elég durva, ha a felhívták forig ügyben, hogy eladásra ösztönözzék... akkor ez összehangolt akció lehet, direkt csinálják, hogy valakiknek jól árasítsák...

4ig

#841233 picirigo Előzmény: #841230

Nem nagyon voltam gépközelbe, de most vissza néztem a kötéseket! Nekem ez egyszerű pánikoltatásnak tűnik. Ki ad így el, amikor ma is simán +10-15% körül járnánk már? Ez nem eladás volt, hanem erőszakos leszorítás.Kíváncsian várom a folytatást...legfeljebb pár hónappal később megyek nyugdíjba!!! :D

Ezt itt sajnos senki sem…

#841231 Csusza Előzmény: #841228

Ezt itt sajnos senki sem fogja kapkodni. Amikor lenyugszanak a hisztisek, az reggel lehet esetleg.

pont ezt írtam a PF-en..…

#841230 matgab Előzmény: #841228

pont ezt írtam a PF-en...

Mondjuk majd 1 milliárd kellett ahhoz , hogy lenyomják az árfolyamot. Így eladó nem ad el, akkor sem ha holnapra kell a pénz.

Teljesen egyértelmű, hogy szándékolt lenyomás- terep előkészítés...

Éreztem én a hétvégén, hogy el kell adni a héten, hogy olcsóbban vissza lehessen venni, de én csütörtökre számítottam.

Abból, hogy ezt szerdán csinálták arra következtetek, hogy akár még holnap és pénteken is tolni fogják lefele és pénteken fogják csak kivenni.

450e saját részvényből meg lehetett ezt csinálni és majd valaki szépen beszáll 3500 körül...

Persze nem lehet tudni. Lehet, hogy már hét végén bejelentenek valami fontosat... Akkor meg visszaszállni nem fog tudni senki.

jól felduzzasztották az …

#841228 Koffein Előzmény: #841227

jól felduzzasztották az eladói oldalt... lenne nagy meglepi ha valaki kikapná egybe.. :)

Vártuk, vártuk, de szar …

#841227 Bendeguz Előzmény: #841224

Vártuk, vártuk, de szar ez így. A cél továbbra se itt van, de most pihenhet egyet