Most ez nem szép,nem kellett volna másodjára is lenyomni limitre. :-\
Most ez nem szép,nem kellett volna másodjára is lenyomni limitre. :-\
mindenki számított már arra, hogy lesz egy kirázás. Csak mindenki -én is - mohók voltunk és nem akartunk lemaradni azokról a napi 10-15%-okról.
Iszonyatosan agresszíven tolták le az árfolyamot. Ezt nem a tömegek csinálták, hanem egy valaki, akinek ennyi részvénye van és ezzel akart pánikot indítani. Illetve kiszedni a stoppokat.
Sajnos én egy kicsit későn kerültem géphez, ezért nem tudtam -15%-nál bővíteni, csak egy kicsit később.
Miért tolhatta le most a papírt, amikor valószínű ma is limitre ment volna felfele? Mert nem akarják azt eljátszani, mint a Konzum /Opus/Appeninben tavaly, hogy napokig limit és nem is lehet kereskedni. Aztán meg napokig esés. Persze, jól esik az egyszeri nyerő mindenkinek, de egy nagybefektetőnek sokkal nehezebb eladni egy sztorit úgy, hogy a részvényed árfolyama egyik nap + másik nap -15%-ban mozog. Ki szállna be így?
A másik lehetőség, hogy helyet csinálnak valakinek. Láttuk milyen türlemesen porszívóztak 1500-2200 között. Elfogyott az eladó papír és nem tudtak tovább vásárolni, pedig tudjuk, hogy a papír többet fog érni.
Most megborították és visszateszik a pénteki szintre. Lehet még holnap is öntenek. Nem értek a technikához, de ha 3500-ra visszateszik, akkor is még giga ralliban maradunk.
De legalább tudnak újra porszívózni.
Aki nem látott még ilyet, az nézze meg a napon belüli grafikont 2018.11.08-nál.
Persze, kva jó lett volna ma reggel önteni mindent és limiten visszavásárolni. De ezt csak a NAGY ember tudta megtenni. Ez van keine pánik, ki lehet használni bővítésre.
egy picit fáj, hogy nem vártam még egy napot, mert többet kaptam volna a pénzemé, de e van :)
sok melód lesz ma :) ahogy átfutottam tiborczon csámcsognak, valaki bedobott egy kamu közleményt, hogy a forig eladott 100k-t tiborcznak... :)
nem is merek ránézni a pf fórumra, hogy mi mehet ott...
Helyes, ezt így kell! Elegánsan szemtelenül. :-)
ami jó hír, hogy a Tlongjaimat nem likvidálták...
De mi akkor is veszünk! Én például 4620-on és 80-on. Ez már rettentően kicsike tétel.
millásreggeliben most számolnak be a forigről, a nagy menetelésbe csend volt, egyszer sem említették, ez is hangulatkeltés brokik által, aki nem ülne gép közelbe kiverje a víz és gyorsan dobja lapjait.. :)
Gratula mindannyiótoknak :-) (kicsit irigykedve). Nekem sajnos majdnem minden lóvé német papírokban áll, de azért nekem is volt pár köröm ezzel. Az utolsó zárásom 2980-nál volt, de tegnap már nem bírtam tovább nézni, ezért vettem egy kicsit 4960 ért. Lehet, hogy ez már a vége lesz, ki tudja.
Szóval még egyszer gratula a nagy (még virtuális) nyerőtőkhöz.
"kitől tudnak még bármit is venni?"
na látod, ezért kell a mazsikat beetetni :) első kávém után nagyon elborult a fantáziám, mert azt is eltudom képzelni, hogy alapok odatelefonáltak gellért bácsinak és aszonták "csináljatok má valamit, me nem tudunk venni @#&!!!" ... leültek meetingelni, megszületett az "ugrasszuk ki a nyuszit a bokorból" trükk, hátha tele lesz a gatyó, oszt elkezdik adni... ha bejön, és bedobják lapjaikat, rádobnak még egy marékkal, hogy legyen egy kis pánik, oszt elkezdik gyűjteni azoktól, akik bedobálták... természetesen e mind fikció és a képzelet szüleménye XD
én ezt nem értem, minden elhangzott fórumokon is ősz óta, minden hír publikus, volt egy csomó kereskedés, likvid lett. kitől tudnak még bármit is venni? vagy sokaknak ennyi elég volt, biztos nyerő és kész? nekünk mikor lesz elég? soha? :D
Szerinted hány mazsola fogja holnap beadni? ezzel egy picikét megdolgozzák a mazsik pszichéjét... pf-en kisebb tömeghisztéria van.. csak azt sajnálom, hogy nem vártam még egy napot a játékos cserével :)