Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

De mi akkor is veszünk! …

#841209 Csusza Előzmény: #841207

De mi akkor is veszünk! Én például 4620-on és 80-on. Ez már rettentően kicsike tétel.

millásreggeliben most sz…

#841207 Koffein

millásreggeliben most számolnak be a forigről, a nagy menetelésbe csend volt, egyszer sem említették, ez is hangulatkeltés brokik által, aki nem ülne gép közelbe kiverje a víz és gyorsan dobja lapjait.. :)

Hihetetlen

#841197 Tapasz

Gratula mindannyiótoknak :-) (kicsit irigykedve). Nekem sajnos majdnem minden lóvé német papírokban áll, de azért nekem is volt pár köröm ezzel. Az utolsó zárásom 2980-nál volt, de tegnap már nem bírtam tovább nézni, ezért vettem egy kicsit 4960 ért. Lehet, hogy ez már a vége lesz, ki tudja.

Szóval még egyszer gratula a nagy (még virtuális) nyerőtőkhöz.

4IG

#841196 Koffein Előzmény: #841188

"kitől tudnak még bármit is venni?"

na látod, ezért kell a mazsikat beetetni :) első kávém után nagyon elborult a fantáziám, mert azt is eltudom képzelni, hogy alapok odatelefonáltak gellért bácsinak és aszonták "csináljatok má valamit, me nem tudunk venni @#&!!!" ... leültek meetingelni, megszületett az "ugrasszuk ki a nyuszit a bokorból" trükk, hátha tele lesz a gatyó, oszt elkezdik adni... ha bejön, és bedobják lapjaikat, rádobnak még egy marékkal, hogy legyen egy kis pánik, oszt elkezdik gyűjteni azoktól, akik bedobálták... természetesen e mind fikció és a képzelet szüleménye XD

4IG

#841188 Bendeguz Előzmény: #841187

én ezt nem értem, minden elhangzott fórumokon is ősz óta, minden hír publikus, volt egy csomó kereskedés, likvid lett. kitől tudnak még bármit is venni? vagy sokaknak ennyi elég volt, biztos nyerő és kész? nekünk mikor lesz elég? soha? :D

4IG

#841187 Koffein Előzmény: #841178

Szerinted hány mazsola fogja holnap beadni? ezzel egy picikét megdolgozzák a mazsik pszichéjét... pf-en kisebb tömeghisztéria van.. csak azt sajnálom, hogy nem vártam még egy napot a játékos cserével :)

4IG

#841179 Bendeguz Előzmény: #841178

ma se adtad el? bakker én hetek óta alig bírok dolgozni és állítólag az elején jár még a sztori :D

4IG

#841178 picirigo Előzmény: #841175

Hát ha ez pánikot szül, akkor meg is érdemeljük!

Vsz az egésznek semmi jelentősége...nincs eladó papír...nekik volt, adtak. Ennyi!

elképesztő... Ma egy pil…

#841168 matgab Előzmény: #841167

elképesztő... Ma egy pillanatra elbizonytalanodtam és lezártam a tLongot... Nem szeretem az ennyire hirtelen beejtéseket, mint ami nap elején volt és látszott, hogy valaki agresszíven próbálja elindítani a pánikot...

Aztán amikor láttam, hogy elkezd emelkedni, akkor meg alig bírtam visszavenni (egy kicsivel többet, mint előtte volt).

Kívánics leszek mi lesz hét végéig, ha ez így megy tovább, akkor... Áhh inkább nem is gondolok rá...

Munkával baszki lehetetlen összetalicskázni annyit, amennyit 2,5 hónap alatt itt összekeresett az ember.

ezzel az eladással 2 cél…

#841165 matgab Előzmény: #841164

ezzel az eladással 2 céljuk lehetett.
Egyrészt hűteni akarták a nap végi vásárlási kedvet (nem akarják, hogy holnap egyből limittel nyissunk), másrészt most márc 31 előtt nem árt egy kis eredményt kimutatni- hiszen a nagy megnyert tenderek még nem realizálódhattak...

ezeknek a saját részvényeknek a beker árára emlékszik valaki? Nekem mintha 100(0) ft körüli emlékeim vannak.
Ha most eladtak 37120 darabot, akkor az realizált eredményként lesz kimutatva a Q1-ben.
Az kb. 150 millió profit