ma se adtad el? bakker én hetek óta alig bírok dolgozni és állítólag az elején jár még a sztori :D
ma se adtad el? bakker én hetek óta alig bírok dolgozni és állítólag az elején jár még a sztori :D
Hát ha ez pánikot szül, akkor meg is érdemeljük!
Vsz az egésznek semmi jelentősége...nincs eladó papír...nekik volt, adtak. Ennyi!
tegnap linkeltem #841088, itt bővebben ki van fejtve https://assets.kpmg/content/dam/kpmg/hu/pdf/ts-rip... :))
elképesztő... Ma egy pillanatra elbizonytalanodtam és lezártam a tLongot... Nem szeretem az ennyire hirtelen beejtéseket, mint ami nap elején volt és látszott, hogy valaki agresszíven próbálja elindítani a pánikot...
Aztán amikor láttam, hogy elkezd emelkedni, akkor meg alig bírtam visszavenni (egy kicsivel többet, mint előtte volt).
Kívánics leszek mi lesz hét végéig, ha ez így megy tovább, akkor... Áhh inkább nem is gondolok rá...
Munkával baszki lehetetlen összetalicskázni annyit, amennyit 2,5 hónap alatt itt összekeresett az ember.
ezzel az eladással 2 céljuk lehetett.
Egyrészt hűteni akarták a nap végi vásárlási kedvet (nem akarják, hogy holnap egyből limittel nyissunk), másrészt most márc 31 előtt nem árt egy kis eredményt kimutatni- hiszen a nagy megnyert tenderek még nem realizálódhattak...
ezeknek a saját részvényeknek a beker árára emlékszik valaki? Nekem mintha 100(0) ft körüli emlékeim vannak.
Ha most eladtak 37120 darabot, akkor az realizált eredményként lesz kimutatva a Q1-ben.
Az kb. 150 millió profit
akkor még ráérek, de jó érzés volt leírni...:-)
azért ahogy nézem, folyamatosan adogatják, nincs olyan, mint anno opusba, meg cigbe, hogy limit és több 10-100e-es tételek álltak bent...
Gyors fejszámolással, ha elhagytad a 900e db-ot, akkor készítheted is a pennát az űrlap kitöltéséhez :))
Egyébként teszek rá egy kissebb összeget, hogy az MKB bank fog ide bekerulni bagóért, erre a nagy bennfentes rally. Végén kiderül, hogy nem IT céget, hanem az új OTP-t vettük meg. Célár 100k ;)
úgy látom , hogy jól láttam....
Gyorsul az emelkedés. Azt gondolom, hogy ez még a következő két hétben így marad.
A piac mindig arra megy, amerre a legkevésbé számítanak rá a befektetők.
Ha valaki megsúgta volna nekem decemberben, hogy tavaszra nem az álomnak tűnő 3000-et, hanem az 5000-et érjük el (sőt ha így megy tovább, akkor tavasz végéig a 10.000-et) akkor kiröhögtem volna...
Ma még tudtam egy pár darabbal növelni a kitettségemet, de sajnos már nem sokkal...
T+2 nap múlva lehet, hogy még az eladott Unicredit részvényeimből is 4IG-t fogok venni Tlonggal 6000-nél? Nem tudjátok hány %-nál kell lejelenteni a BÉT-nek a tulajdoni hányadot?? Nehogy itt a végén kinyomjanak rám egy többszázezer forintos bírságot! :-))
Hát igen, én is nézem a tavalyi, tavalyelőtti portfolióimat... Ha akkor veszek egy kis 4IG-t még, akkor ma nekem is 500.000 részényem lenne, mint egyeseknek...
Mostanra érett be a csere, egy oszti papír ki, és tovább bővült a forig, és mindezt limiten... remélem nem fordul a trend :) hogy mié nem tavaly vagy még év elején január magasságában likvidáltam mindent oszt ülök bele áááááh :)