Módosítottam max-ra a megbízásom.
Hopp...Most megkaptam a nyakamba a 3-szoros tőkeáttétellel a Tlongom... Na most meg ezen kezdhetek el izgulni...
Módosítottam max-ra a megbízásom.
Hopp...Most megkaptam a nyakamba a 3-szoros tőkeáttétellel a Tlongom... Na most meg ezen kezdhetek el izgulni...
na bassza meg. Lezártam a Tlongom. Vettem helyette normál mennyiséget.
Elkezdett felmenni az árfolyam. Mondom bazzeg a 2019 TBSZ-en kezdek el Tlongozni, mert ott be lehet tolni pótfedezetet...
Gyorsan eladtam a tbsz 2019-es számlán a meglévő részvénymennyiséget, be akartam vinni a Tlongot, erre nem teljesül. Mondom mi a fene, az előbb még ott volt 10e eladó...
Kirántották, aukció...
Viszem be módosítani a Tlong megbízást, aukció megszűnik és bazzeg kirántották limitre..
F@szom... Nem lehet így kereskedni!
:-) És kész, délben már megvan a limit. Mint a mesében.
jajjjj :D
napfény járja át a szívem újra, csak egy szál bikinit hoztam el az útra...
4720, a könyv meg üres, most rakosgatjak bele a pár ezres pakkokat
IT az új kedvenc, a kpmg felmérése szerint https://blog.kpmg.hu/2019/03/mar-nem-vonzo-az-inga...
Bizony, mindig van, aki küldi a jeleket, nekünk csak követnünk kell.
igen, ha ő nincs, mi sose veszünk 250 Ft-on! köszönjük! :DDDDD
Jól van na, én későn érő típus vagyok! :-)
De rajta vagyok, és ez a lényeg. Egyelőre életem egyik legjobb döntése volt.
mindenki mondta innen neked Csusza koma, hogy szállj be, még nem késő! Ha jól emlékszem talán 1000 körül volt az árfolyam...
Nekem is. Egész jó érzés. :-)
Csak szót kellet fogadnom valakinek, és nem ugrálni, nem pánikolni, hanem okosnak maradni, illetve esetemben annak látszani.
Illető tudja, ki ő, kösz! ;-)
Délelőtt nem mertem beírni a 4000-es bővítésemet -bár ez már nagyon kicsike-, de most már be merem vallani azt is. :-)
nem az elemzés miatt, hanem senki ne ijedjen meg pár 100Ft emelkedés után. Százalékosan nézzék, ne pont szerint. Nekem nem kell, de nem is én akarom eladni....